Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu jak ktoś jest ode mnie w czymś lepszy to ja jestem

Polecane posty

Gość gość

zazdrosny,ale uznaję czyjąś wyższość,natomiast śmieszne i straszne klimaty robią się wtedy jak ktoś chce brylować nienależnymi sobie życiowymi korzyściami,czymś do czego się nie nadaje,czymś do czego ktoś nadawałby się bardziej.

Gość gość
mam ogromny niesmak w tej sytuacji i intuicja oraz logiczne myślenie mówią mi,że to może być początek czegoś naprawdę strasznego jak wyjdzie,że jednak ten brylujący się nie nadawał do tego do czego tak aspirował

Gość gośćmadzia prawdziwa
Wez chlopie leki i popros o podwojna dawke. :D Baw sie dobrze 🖐️

Gość gość
właśnie zaparzyłem sobie melisę na uspokojenie

Gość gość
bo tak mnie takie sytuacje dobijają

Gość gość
o jakim ty brylowaniu mowisz?Kto ma cos na co nie zasluguje?

Gość gość
melise to sie dziecku podaje.łyknij sobie relanium 2 to ci przejda smutki od 5 mogloby ci stanac nie to co trzeba :P

Gość gość
różni ludzie np.pewna niewiasta, nie nadająca się na matkę,nie pasująca do kogoś kompletnie,której dziecko woli towarzystwo innych osób z rodziny,a jej generalnie nie,delikatnie to określając,niby nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo dziecko niby fajne,ale na plecach dziadków,bo rodzice sobie nie radzą,a matka ma je gdzieś

Gość gość
ja to bym powiedział,to był błąd pomóżcie mi z tym sobie poradzić,a oni cały czas udowadniają jaką super rodzinę ( na czyichś plecach mają)

Gość gość
jestes tym dziadkiem bo jesli nie to co cie to obchodzi?

Gość gość
nie chcę opisywać szczegółów,tak jak to się na mnie odbiło,ale też na paru innych osobach z mojego otoczenia min.na babci to jest coś umysł wymazuje jako zbyt ciężkie przeżycia,i do tego jest strach jak to się skończy,bo to jest na tak ruchomych piaskach,miejmy nadzieję,że dobrze

Gość gość
np.pewien głupi jak but dziadyga,który prawdopodobnie w młodości przyczepił się do kobiety z nieco lepszego domu,ja do dzisiaj mam pewną satysfakcję,że kogoś w kłopotach nie zostawiłem,ale pewną traumę jak debil brylował przed innymi,rodziną oraz chyba przed samym sobą jak to sukcesy odniósł,a tam sytuacja była taka,że gdyby te dzieci nie były dorosłe tylko małe,to obecnie pewnie kurator by tam wkroczył i opieka społeczna

Gość gość
jak myślę też o lekarzach i bliskich mi prawnikach to wiem,że jest wielu czujących temat,którzy prędzej czy pózniej zrobią karierę,ale myślę,że gdyby szkoła była przystosowana do współczesnej rzeczywistości to odpadliby nawet nie na studiach,ale jakimś profilu w liceum

Gość gość
Fajnie ze nigdy nikogo nie zostawiles w klopotach.Dobry czlowiek z ciebie.A teraz wez leki dawke potrojna.

Gość gość
Zmień lekarza.Ten cię oszukuje... :)