Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za milion dolarów przespałybyście sie z obcą osobą?

Polecane posty

Gość gość

Czy za milion dolarów przespałybyście sie z obcą osobą?

Gość gość
wystarczyłoby 10.000 :)

Gość gość
Po cieżkim namyśle jednak nie. W brodę bym sobie pluła bo ustawiłabym za to siebie i mojego chłopaka, zabezpieczyła nam przyszłość i stworzyła finansowe podstawy do założenia rodziny, ale nie mogłabym tego zrobić. Obydwoje bardzo poważnie podchodzimy do wierności. Nawet jakby nie wiedział to by mnie to bolało. Nawet gdyby pozwolił to miałaby do siebie i do niego żal. Więc nie.

Gość gość
Zależy z kim :) Nie mówię że ma to być młody Leonardo Dicaprio ale z jakimś starym, otyłym, zaniedbanym dziadem nie ma mowy :)

Gość gość
a za 10 mln $? podbijam stawkę ;-)

Gość gość
Ani za milion ani nawet za dziesięć milionów. Ok kasa jest albo godności już nie :)

Gość gość
z ładna dziewczyną zrobiłbym to za darmo tak jestem łatwy i puszczalski :-)

Gość gość
Jeśli byłabym w związku to nie jeśli byłabym singielką to pewnie tak

Gość gość
Nie mogłabym, nie będąc w związku i kochając. Podbijanie stawki nic by nie zmieniło bo dla mnie teraz nawet 10 tys PLN to dużo, więc nawet milion to kwota która jest dla mnie abstrakcyjna.

Gość gość
A ja tak ;) Nawet jeśli byłby obleśny. Zrobiłabym za taką sumę wiele rzeczy może oprócz jakiś mega obrzydliwych typu koprofilia, albo sadystycznych, ktore moglby mi zrobic krzywde. No i musialby przyniesc test na HIV jesli chcialby bez gumki a za taka kwote podejrzewam, ze tak (bo reszte chorob da sie wyleczyc). Ale powiedzmy sobie szczerze, to marzenie scietej glowy bo nawet za nie wiem jak piekna modelke by nikt tyle nie zaplacil kiedy jest tyle innych chetnych zrobic wiele za o wiele mniejsza sume

Gość gość
No ładnie i wyszło jakie baby są puszczalskie, machnij kasą to same rozkładają nogi, a potem sie ludzie dziwią ile jest tych gejów :)

Gość gość
to jest oczywiście bzdurnie postawiony temat. Nikt z bardzo bogatych ludzi nie dałby miliona dolarów za seks. Bo tyle seks nie kosztuje w związku z tym w ogóle nie ma co dyskutować na ten temat. Pytanie można i należy postawić tak. "Czy w określonych okolicznościach byłabyś w stanie przespać się z facetem bez miłości dla kasy lub jakiejś korzyści". Jeśli dziewczyna odpowiada, że tak to potem jest kwestia ustawienia ceny to znaczy za ile się ceni. Jest też tak, że w niektórych sytuacjach dużymi pieniędzmi można zmotywować kobietę, która np. ma ciężką sytuację finansową do seksu za pieniądze - zwykle takie, które są w stanie pomóc tą sytuację rozwiązać. Długi, brak mieszkania, perspektywa wyrzucenia na bruk z dzieckiem i chętny, który da np. 15 tys złotych za taką noc. Ale żadna nie uwierzy, że dostałaby 1 mln złotych.

Gość gość
E tam, pamiętam tę modelkę z Ameryki południowej co sprzedała dziewictwo jakiemuś azjacie za dużo wyższą kwotę więc w sumie nie takie nierealne ;)

Gość gość
A dlaczego bym zrobila? Bo jednak taki seks to jakby nie patrzec tylko chwila, najwyzej kilka godzin, a za milion dolarow moglabym wiele, rozkreci wlasną działalność, kupić kilka mieszkań, wynajmowac je i zyc z tego do konca zycia i wiele innych. Za to o ile nie zmusiłaby mnie do tego sytuacja, to nie uprawiałabym seksu za pieniadze jesli chodzi o to ze mialabym tak zarabiac regularnie bo jednak moglabym sobie z tym nie radzic psychicznie.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak puszczalski mężczyzna i nie ma czegoś takiego jak puszczaska kobieta Wbijcie sobie do głowy zw kobiety mają większe potrzebybseksualne niż faceci i to nic zlefo że lybia seks bez zobowiazan

Gość gość
Z przystojnym gościem przespałabym się nawet bez miliona :P Ale ja nie jestem w związku, więc czemu miałabym rezygnować z seksu?

Gość gość
Za milion $ czyli 4/5 milionów zł to ja bym sie ustawiła do końca życia, kupić kilka apartamentów i brać kilka tysięcy miesięcznie :)

Gość gość
jestem przystojny i mam poczucie humoru ;-) jak chcesz to podaj maila :-)

Gość gość
Tak tak tak

Gość gość
A ile byscie chcialy za klocka na ryju?

Gość gość
Milion dolarów za jedną noc z twoja żona- noc szybko zleci a pieniądze zostaną na całe życie. Mój ulubiony film i ulubiony fragment

Gość gość
Tak, gdyby zgodził się na testy na HIV. Quickhivtest Twoim przyjacielem :D

Gość gość
Z każdym, byle zdrowym był.

Autorko. Teoria a praktyka to ZUPEŁNIE dwie różne kwestie. Co innego przypuszczać, a co innego jak jakiś kasiasty samiec rzuciłby ci kasę na stół i powiedział patrząc prosto w oczy że dostaniesz ją w zamian za ciało. I nawet nie milion, wystarczy 10 tysięcy złotych.

Gość gość
Tak, chwilka i byłabym bogata. Nie takim c***jkom człowiek dawał duupy w imię miłości niby.

Gość gość
Oczywiście że tak. No chyba że miałby HIV to wtedy za żadne pieniądze

Gość gość
Śmieszne pytanie. Oczywiście że tak, warunek świadectwo braku HIV.

Gość gość
No ładnie i wyszło jakie baby są puszczalskie, machnij kasą to same rozkładają nogi, a potem sie ludzie dziwią ile jest tych gejów usmiech.giflapka.gif uwierz chłopcze, ze wielu facetów by sie przespało za milion nawet z innym facetem a nie tylko babą