Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś się śmiałam z takiego kolesia w szkole...a teraz on robi kariere i ma

Polecane posty

Gość gość

kasiore, wyglada jak kompletna kupa, lansuje sie na ''macho'' co jest komiczne, no ale jednak mu zazdroszcze bo ja gowno osiagnelam do tej pory, mam same dlugi, nie umiem gospodarowac pieniędzmi, przepuszczam wszystko na rozrywki i konsumpcje a teraz płacz i dzwonienie do providentów

Gość Sponsorowanie
Kapok przeciwdeszczowy tylko 2,99zł

Gość gość
Nie przepuszczaj kasy to bedziesz miec

Gość gość
poczytaj troche książek o gospodarowaniu pieniedzmi,pooglądaj wywiady z ludźmi sukcesu (nie mam tu na myśli celebrytów tylko ludzi ktorzy osiągnęli coś własną cieżką pracą). Zauważyłam np w mojej rodzinie ,że brak umiejętności gospodarowania pieniądzem jest często powielana przez dzieci :/ polecam ci książke bogaty ojciec,biedny ojciec czego bogaci uczą swoje dzieci. pozdrawiam :))

Gość gość
Często tak jest, ze ten gnębiony w szkole w dorosłym życiu albo staje się bogaty, ma własną działalność gospodarczą , albo staje się jakimś wodzem, lub biznesmenem, gwiazdorem. Takie już jest życie. A gnębiciele żyją jak większość społeczeństwa.

Gość gość
"gość dziś Często tak jest, ze ten gnębiony w szkole w dorosłym życiu albo staje się bogaty, ma własną działalność gospodarczą , albo staje się jakimś wodzem, lub biznesmenem, gwiazdorem. Takie już jest życie. A gnębiciele żyją jak większość społeczeństwa. " x i sprawiedliwie

Gość gość
Często tak jest, ze ten gnębiony w szkole w dorosłym życiu albo staje się bogaty, ma własną działalność gospodarczą , albo staje się jakimś wodzem, lub biznesmenem, gwiazdorem x x x nie zawsze, bo ja byłam gnębiona w szkole, potem jako młoda dorosła dziewczyna w pierwszej pracy, mobbing i molestowanie seksualne i teraz dobiegam 30 stki i mam poważne problemy psychiczne, moje apteczka wygląda jak u chorego emeryta, biore codziennie mase leków, bez nich nie jestem w stanie jeść i z domu wychodzić, kiedyś chciałam odstawić i w urzedzie dostałam ataku paniki, urzedniczka chciała wzywac pogotowie bo ręce mi latały, bełkotałam nawet nie wiem co a na koniec zabrakło mi tchu, krztusilam sie wlasną sliną, cyrk i tragikomedia :( większość ludzi gnębionych konczy zle, tylko nieliczni mają siłe by się wybić