paramonta 0 Napisano Marzec 14, 2020 Nie dziwię się bo to podobnie jak x-lander bardzo fajny wózek, ja kupiłam go online tzn mogłam zamówić go do domu na próbę, to fajna opcja zwłaszcza teraz jak nie możesz chodzić po sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinap-k 0 Napisano Kwiecień 14, 2020 Ja mam x-landera i bardzo sobię chwalę. model x-cite, siedzisko kubełkowe , bardzo wygodne na córki. Wygląda bardzo ładnie, prosty wózek ale ma to coś Nie oddałabym go nikomu Bardzo fajnie się go prowadzi , naprawdę dobrze się nim manewruje . Nie żałuję zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cecylia 0 Napisano Kwiecień 15, 2020 My już 3 miesiąc jeżdzimi spacerówka x-fly od x-landera. NIewiarygodne jaki on jest lekki! Kilka razy dziennie wkładam go i wyjmuję z bagażnika. Nie moglabym mieć nic cięższego. Uwielbiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mienta20 1 Napisano Maj 29, 2020 Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie wolałabym silver crossa swift, taka spacerówka jest fajna, leciutka i nadaje się do samolotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girom1997 0 Napisano Lipiec 31, 2022 Nam akurat świetnie sprawdził wózek anex m-type. Lubimy wypady za miasto więc to dla nas super rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yihacoh406 0 Napisano Sierpień 20, 2022 Jak dla mnie Anex się świetnie sprawdza. Bardzo polubiłam tę firmę. Wózek przede wszystkim jest lekki łatwo się go prowadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Październik 20, 2022 Dopiero co byliśmy przed tym wyborem i cieszy mnie że posłuchaliśmy sprzedawcy, przetestowaliśmy wózki w sklepie i wybraliśmy Jimmy od easywalker. Wózek sprawdził się na każdej powierzchni. Ma duże gumowe koła, z możliwością zablokowania przednich jednym kliknięciem, co ułatwia prowadzenie go po trawniku. Gondola duża, materacyk ze świetną wentylacją, a całe wyłożenie materaca i gondoli można ściągnąć i bez problemu prać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach