Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgrubienie pod skora w miejscu intymnym!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam! W miejscu intymnym obok pachwiny mam zgrubienie pod skora z ktorego wyrasta włos, da sie to wycisnac wychodzi ropa a potem duzo krwi lecz to nie chce zniknąć znowu pojawia sie krew i ropa. Co to jest? Co z tym zrobic ???

z tego co wiem możesz przemywać rumiankiem, albo udać się do dermatologa lub ginekologa i prosić o wycięcie tego miejsca. Pewnie masz zapalenie mieszka włosowego więc możesz znów wycisnąć, odkazić i zakleić plastrem jeśli się da. Mogą też to być kłykciny kończyste spowodowane jednym z wirusów HPV

Gość gość
zapalenie mieszka włosowego.

Gość gość
nie debilu. tego sie nie wycina. autorko tamta wyzej to prowokatorka.

z tego co czytałam jeśli ma się wiele takich krostek przez zapalenie mieszka włosowego można to wyciąć jeżeli nic nie pomaga, ale to w ostateczności. pozdrawiam.

Gość gość
To co mam z tym zrobic ? Jak sie tego pozbyć ??

Mówię, że możesz jeszcze raz wycisnąć i to dokładnie odkazić. Jeśli dasz radę zaklej to małym plasterkiem, żeby to miejsce było sterylne. Dobrze by było jakbyś nosiła też luźną bieliznę i sukienki najlepiej :) Możesz myć też mydłem biały jeleń bardzo pomaga jeśli chodzi o miejsca intymne.

Gość gość
ta perf queen sie chwali na tym forum jak to sie cieła wiec nie radze brac odpowiedzi takich ludzi na powaznie. Co z tym zrobic? poczekac i nie dopuszczac to przepocenia tego miejsca. Też tak miałam i poleciałam do gina to powiedzial, ze to zapelenie mieszka przez zgolenie wloskow i samo zniknie. żadnego wycinania

Gość gość
własnie o tym pisałam. "nie znam sie to sie wypowiem" idealnie pasuje do tej laski. takich miejsce sie nie zakleja bo odcina sie im dopływ tlenu... jak to ma sie wygoić jak bedzie sie dusiło pod plastrem?

Gość gość
Czyli najlepiej tylko to przemywac woda utlenioną ?

Każdy miał gorsze chwile w swoim życiu, a jak coś wiem to po prostu pomagam. Po to tutaj teraz jesteśmy, żeby jej pomóc, a nie kłócić się więc ogar.

Gość gość
nie pomagasz jej tylko szkodzisz! nie pomagaj jak sie nie znasz. nie po to konczylam medycyne zeby mi szkolna gówniara która sie tnie i uwaza ze tydzien przed okresem zaszła w ciaze pyskowała Nie Autorko. Zadną utlenioną. po prostu daj temu spokoj i dbaj o higiene jak zawsze. To albo pęknie albo sie wchlonie.

Skończyłaś medycynę? Hah... śmieszne bo z twoim zachowaniem które pokazałaś w tej odpowiedzi dałabym ci max 15 lat :)

Gość gość
Dziekuj***ardzo ! :) mam nadzieje ze jak nie bede tego wyciskać, dam temu spokoj to zniknie to

Gość gość
No patrz, bo lekarza nie moze wkurzyc durne prowo małolaty. posiedz 16h na dyzurze i spotkaj w necie gówniare ktora cie prowokuje szkodzeniem innym to porozmawiamy. idz zachodzic w ciaze tydzien przed okresem i stresuj sie koncem roku szkolnego. Autorko, zniknie ci jak kazdy wyprysk ktorego sie nie wyciska :)

Nie chciałabym mieć takiego lekarza jak Pani, Pani Doktor skoro tak szybko się Pani denerwuje. Złość piękności szkodzi, pamiętaj : )))) Poza tym nastolatkowie rządzą internetem więc musisz ... musi Pani się przyzwyczaić ...

+ Skoro siedziała Pani 16 GODZIN na dyżurze to powinna iść pani spać a nie szukać po internecie różnych rzeczy :)

Gość gość
Na szczescie do mnie trafią nieprzytomni gówniarze w stanie zagrozenia zycia, które wiele do powiedzenia nie mają

Gość gość
powinnas sie zająć swoją urojoną nastoletnią ciążą. i tak bardzo lubie, obys nigdy nie musiala wpasc pod opieke anestezjologa na oiomie, bo to czy wyjdziesz z zyciem zalezy od niego/.

Współczuje pacjentom i nie pozdrawiam. A Pani Szefowi współczuję, że zatrudnił kogoś tak bezdusznego jak Pani, Pani doktor. A ja w rodzinie mam mnóstwo lekarzy więc twojej łaski nie potrzebuję.

Gość gość
oczywiscie, cały sztab WHO. ;) pozdrawiam