Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbytsprytna

Po wczorajszym dniu już wiem że facetom chodzi tylko o seks

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A co ma do tego ślub? Jak się ma ślub, to nie robi się za wór na spermę? Takie romantyczne p********ie to dla przedszkolaków zostaw :D Normalne i porządne związki z szacunkiem to takie, gdzie traktuje się nawzajem jak ludzi, czyli białe związki.

Gość gość
to ze jak kobieta nie czeka z seksem do slubu powinna uprawiac seks szybciej bo facet ma prawo ja przetestowaci wiedziec czy jest dobra czy nie

Gość gość
Ty szmato nie myta

Gość Marciiin34nn
Na drugim probowal mnie calowac Ludzie ile Wy macie lat, jak dzieci :) zapachniało mi to Bravo i pytaniami po ilu randkach moge dac sie pocałowac mężczyźnie.

Ale że o co chodzi? Poleciała na przystojniaka z dicho i okazało się, że on chciał cie puknąć? albo na sympatia na kogoś i narzekasz, że znany 2 dni facet szuka laski na sex? .... bo przez net pisał, że jest wartośowy i szuka zony? serio :classic_cool:

Gość Marciiin34nnn
Poleciała na przystojniaka z dicho i okazało się, że on chciał cie puknąć? czepiasz sie. jak jest przystojny to wg kobiet jest zawsze inteligentny! i mowi prawde :)

Gość gość
A to wstrętny zbereźnik

Gość gość
Każdy facet lubi seks. Ale przecież kobiety też. Faktem jest jednak, że niektórzy kolesie zbyt szybko do niego dążą. A niektóre panny są kłodowate.

Gość gość
Macie co chcialyscie. Chcialyscie bzykac sie jak rozwiazli mezczyzni to teraz prawie kazdy bedzie chcial semsu na 1 spotkaniu sie.

Gość gość
Co w tym dziwnego że tak zrobił Autorko? Skoro aktualnie ani Faceci ani Kobiety się nie szanują. Seks na 2-3 spotkaniu to aktualnie norma. Szanuje Kobiety które nie traktują swojej ci/py jak publicznej toalety ale... No właśnie większość zaczyna się nagle szanować jak okazuje się że kolejne związki opierały się tylko na seksie albo po jednym czy dwóch razach facet dawał nogę. A potem pisze takie brednie że nam tylko na seksie zależy. Seks będzie dla Mężczyzn zawsze miał duże znaczenie tak jak dla was czułość i poczucie bezpieczeństwa. Wątpię żeby taki pogląd w Tobie zakorzenił się przez jednego Faceta. Ja jednak myślę że sama sobie wybierasz taki typ Mężczyzn. Szczytem chamstwa okazuje się jak spotykam się z taką oszustką co pokazuje jaka to ona nie jest łatwa. Mnie to kręci poczekam sobie jak mi zależy nawet te 3-6 miesięcy. Potem okazuje się że innym dawała na pierwszym spotkaniu ale ja mam być do związku wiec ja muszę się starać...

Gość gość
gość dziś To sie nie staraj, tylko sie szanuj i szanuj przyszłą żonę do śmierci, a nie zboczenia ci w głowie!

Gość gość
Seks jest super, kiedy mamy się nim cieszyć jak nie wtedy gdy jesteśmy młodzi?

Gość gość
Seks bez uczucia, bez chemi i chęci na niego jest tym nie dobrym, nie ma znaczenia czy po 100ej randce czy po pierwszej. Są pary gdzie seks był na pierwszej randce bo była między nimi chemia i dopasowali się i są szczęśliwymi małżeństwami. Mówi się, że jest miłość od pierwszego spojrzenia i coś w tym jest ale nie często się zdarza a jeszcze rzadziej obojgu w tym samym czasie.

Gość Zbytsprytna
Lol pan namolny sie odezwał. Z przeprosinami. I propozycją kawy :D pewnie kombinuje tak: Dobra, skoro sie niunia opiera to kilka kolacyjek i w końcu nią zakręcę :D

Gość gość
Seks bez uczucia jest tak samo świetny jak bez uczucia.