Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze nie urodziłam ale chcę dostawać już 500 plus, da się czy muszę czekać ?

Polecane posty

Gość gość

jw.

Gość gość
Jeśli masz już akt urodzenia to leć do mopsu do kolejki.

Gość gość
Przecież płacą już od zapłodnienia więc na co czekasz

Gość gość
W końcu- dziecko poczęte to już człowiek, chcieli mu przyznać pełnię praw, łącznie z karaniem za pozbawienie go życia, więc czemu nie przyznać mu zasiłku? Mama kupowałaby np. lepsze produkty żywieniowe, alb słuchawki i płyty z muzyką żeby już w brzuchu słuchało...

Gość gość
Hahaha miałam taką znajoma ze jak byla w 8 msc ciąży to twierdziła ze dostaje juz 500 plus, przyszło co do czego to nie dostała w ogóle. Boże kobiety co Wy macie w głowach... przecież wystarczy poczytać .

Gość Host
Musisz przedstawić akt zapłodnienia i wyniki testu ciążowego oraz napisać wniosek o przyznanie 500+ ze wzgędu na DOMNIEMANIE urodzenia dziecka przy czym zaraz po nim urodzi się drugie dziecko.To też musisz jakoś udowodnić,wskaż dowody że to bliźnięta

Gość gość
masz racje, przecież te cholery pisowskie twierdzą, że dziecko jest dzieckiem już od poczęcia i 500+ winno być dawane zaraz na drugi dzień od zapłodnienia, a dowodem na zapłodnienie są drżące nogi zaraz po seksie i wódz pisowski winien to sam osobiście sprawdzać

Gość gość
Należy ci się jak psu buda.500 plus musi pokryć twoją niezdolnośc do pracy i utrzymanie dziecka,które przecież już jest tylko nienarodzone,no to się należy,co nie?

Gość gość
należy się,złóż wniosek!