Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curlywomen

Zdradziłam teraz nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość curlywomen

Witajcie. Mój historia jest bardzo ale to bardzo pokręcona. Byłam z chłopakiem, na początku wszystko fajnie, układało nam się ale w tym czasie ja miałam kilka problemów i okazało się że mam depresję, nawet mu nie powiedziałam tylko zerwałam, chciałam mieć spokój. W czasie gdy byliśmy razem pojawił ON. Moj stary znajomy, był miły i zawsze służył pomocą. W przeciwieństwie do mojego faceta który ciągle robił problemy (mysle że to też moja wina bo gdyby wiedział o mojej depresji to świadomy byłyby skąd moje zachowanie). Gdy z Nim zerwałam, spotkałam się z moim znajomym. No i się stało. To nie było nic zobowiązującego. Ja wtedy myślałam że mam czystą kartę, chorobę i chce zacząć wszystko od nowa. Mój znajomy też nie był zobowiązany. Ale po jakimś czasie mój chłopak zaczął walczyć o mnie, chciał wrócić, ciągle był, w pewnym momencie poprosił o spotkanie. Gdy się spotkaliśmy na nie mogłam wytrzymać psychicznie i powiedziałam mu o depresji. Pogadaliśmy bardzo szczerze i raz na jakiś czas spotykaliśmy się tak żeby pogadać. Znowu uczucie do niego powróciło. Bardzo bardzo go kocham. pomógł mi w ciężkich chwilach. Problem pojawia się taki że mój znajomy zauważył że znowu mam kontakt z moim chłopakiem i napisał mi wczoraj "żebym dała mu spokój, że szkoda chłopaka" i boję się że mu powie, nie wiem nagle o co mu chodzi. zastanawiam się czy powiedzieć mojemu chłopakowi o tym co się stało. Bo chyba lepiej żeby usłyszał to ode mnie niż od niego.

Gość gość
Nie byliscie wtedy akurat w zażyłej relacji,powiedz szczerze chłopakowi że popełniłas błąd którego żałujesz,nie pozwól żeby tamten Cie szantażował.Na pocieszenie moge Ci powiedziec ze wiele lat temu zmagałam sie z depresją i tez popełniłam wiele głupstw,własciwie chyba nie zdawałam sobie sprawy z tego co robie,dopiero po długim czasie uswiadomiłam sobie ze byłam chora.Niech chłopak wie od Ciebie,miłosc wiele potrafi wybaczyć o ile nie będziesz chodziła na dwa fronty

Gość gość
szmata i tyle w temacie

Gość gość144445
mam nadzieję, ze a href="http://google.com" rel="nofollow">zakupy noffolow do www

Gość gość
Najlepiej nie zrywaj z żadnym z nich. Obydwoje mogą się przydać No i seks na zmianę też może być ekscytujący.

Gość gość5555588888
prosto– powiedz mu prawdę, tak będzie najlepiej.

Gość gość
Nie mów i nierób tego więcej.Zapewniam cię że facet tego nie zrozumie i go stracisz.Zawsze możesz mówić że tamten cie szantażuje bo go nie chcesz.Wiem że to złe ,ale dobrego wyjścia z tego nie ma oprócz kłamstwa.

Gość gość
Nie jesteście małżeństwem i o Twoich sprawach intymnych przed nie powinnaś nic mówić. Jesteś wolnym człowiekiem masz prawo swoje sprawy zachować wyłącznie dla siebie. A gdy się dowie od kogoś, powiesz, że Ty z jego przeszłości też go nie rozliczasz.

Gość gość
Nie masz 100% pewności czy Twój chłopak był Ci cały czas wierny.

Gość gość
To żadna zdrada to co piszesz