Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak udowodnić kochance że jestem żoną mojego męża? Ona nie wierzy

Polecane posty

Gość gość

Ta kretynka myśli że mój mąż jest singlem i z nim sypia!! Ja nie wiem, jaka ona jest głupia. Wysłałam jej zdjęcia z naszej sypialni, pokazałam jej nasze obrączki a ona twierdzi że on jest singlem. Jak tej głupiej babie dać do zrozumienia że mój mąż jest zajęty !!! ???

Gość gość
Hahahahaha :D Bardzo cię wkurzam co ? Nie spinaj się tak bo jeszcze z sił opadniesz i kto mnie będzie codziennie bawił nowym tematem :D

Gość gość
A po co chcesz jej cokolwiek udowadniać ? Skoro myśłi że on jest singlem to nie wyprowadzaj jej z błędu ,kiedyś i tak się to wyda. Raczej zrób coś by Twój mąż przestał się nią interesować a zainteresował na nowo Tobą .

Gość gość
Slubne zdjecie wyslej

Gość gość
Ale to jest facet normalny wiadomo ma swoje potrzeby wszystko przez tę kretynkę która myśli że on jest singlem!! Gdyby trzymała się daleko od niego to by jej do łóżka nie wskakiwał wiadomo!! Głupie babsko się przyssało do mojego faceta i myśli że z nim będzie a on jest moim mężem.

Gość gość
To tępa dzida wyjątkowo.A zaprzecza Ci bezpośrednio?:D

Gość gość
Ile dzis zalozysz prowokacji ? 2/10

Gość gość
Z fusów mi wychodzi, że jeszcze ze 2 wrzuci :D

Gość gość
Nikt się nie przyssal do Twojego męża. Ma rozum, wie co robi. Ja już bym z takim facetem nie chciała być. Twój to może jest ale na papierze.

Gość gość
0 / 10 prowo.

Gość gość
gość wczoraj Nikt się nie przyssal do Twojego męża. Ma rozum, wie co robi. Ja już bym z takim facetem nie chciała być. Twój to może jest ale na papierze. x Tylko że wszędzie ten papier się liczy a nie twoje koorstwo w krzakach. Nie chciałabyś być z takim facetem? To po co za takim latasz jak wściekła i błagasz go żeby się z żoną rozwiódł?