Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pppqt

Jak to jest z odprowadzaniem dziewczyny do domu?

Polecane posty

Gość Pppqt

Jesteśmy razem dość długo i mieszkamy 600 m od siebie. Zazwyczaj kiedy byłam u chłopaka to wracałam koło 23/00 do domu i zawsze mnie odprowadzał. Od jakiegoś czasu nie odprowadza mnie bo mu się nie chce i jest zmęczony. Każe mi zazwyczaj przyjeżdżać rowerem wtedy szybko dotrę do domu. Wcziraj tak typowo już mnie wkurzył bo przyszłam ze znajomymi do niego i później stwierdził "odporowadzicie ja, nie?" Nie wiem czy to jakiś powód do złości ale jestem w****iona jak sobie pomyśle. Dziewczyny czy wasi faceci zawsze odprowadzają was do domu nawet kiedy nie jest to super daleko ale jest późno?

Gość gość
Ja mieszkam 4 km od mojego a mam 500m od przystanku. Jak nie jest zmęczony to odprowadza mnie na przystanek albo odwozi do domu (to rzadko). Jak jest zmęczony albo chory to mnie nie odprowadza.

Gość gość
To jakiś żart? Mieszkasz w mega niebezpiecznej okolicy, jesteś niepełnoletnia / ubezwłasnowolniona / po 23 niepilnowana rozbierasz się na ulicy przy obcych? Odprowadzenie to grzeczność, uprzejmość. Ale dorosły człowiek powinien sobie poradzić sam. I zrozumieć, że czasem się nie chce...