Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJestPrzykre

Chcę porządnej kobiety, delikatnej, wrażliwej, na całe życie.

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem kobieta jakiej szukasz. Jest tyko jedno ale mam 45 lat i jestem bardzo szczesliwa mezatka! szukaj dalej swojej polowki , nie zanizaj poziomu, badz soba a wszystko przed Toba!!!!! :-) zycze ci duzo szczescia bo na to zaslugujesz, jak kazdy czowiek! powodzenia

Gość gość
Co jest złego w imprezach? Mnóstwo ludzi się poznaje, inteligentnych i ciekawych, przecież różne osoby lubią się bawić, potańczyć. Imprezy są strasznie demonizowane przez sztywniaków.

Gość ToJestPrzykre
gość dziś , Masz inny problem za to, nie umiesz czytać ze zrozumieniem :D Jeśli ubrania, imprezy to tylko część Twojego życia, chwała Ci za to, gorzej, że ja o podkreśliłem w pierwszym poście, a Ty przeczytałaś o i brniesz w wyimaginowany problem, przy tym wyzywając mnie od pustych. No nie stworzylibyśmy relacji, ja bym coś mówił, a Ty przeinaczała to i słuchała mnie tylko w połowie.

Gość ToJestPrzykre
gość dziś , Nic, imprezy są świetne, koncerty są świetne, zakupy są fajne, moda jest ok, ale pod warunkiem, że macie poza tym jeszcze coś w zyciu. Rozumiesz?

Gość gość
Ale po co tutaj dyskutujesz????? o co ci chodzi?

Gość gość
To przeczytaj jeszcze raz co napisalam. Jestes pusty bo skreslasz ludzi po pierwszym spotkaniu, a na nim mozesz dowiedziec sie tylko kilku mdlych faktow o danej osobie. Nie jest w dobrym smaku przechwalac sie, a tego chyba oczekujesz. Gdybym byla samotna to poznajac nowa osobe nie przedstawilabym sie jako magister z taka pozycjia, taka wyplata, takimi ambicjami i takimi zainteresowaniami ktore potem dokladnie bym opisala. Pierwsze spotkanie to rozmowa o niczym. Z moim narzeczonym na pierwszej randce rozmawialismy o skorzanych kurtkach i zespolach jakie lubilismy.

Gość gość
Mowiac prosciej - ty nie wiesz nic o tych kobietach, a je oceniles jako puste, a nie widzisz, ze sam taki jestes.

Gość gość
14:42, mysle ze ja jestem dosc porzadna kura domowa (przynajmniej taka mam opinie wsrod sasiadow i w przedszkolu u dzieci), a jestem zarowno niezalezna (pracuje jako informatyk, mam swoja nieruchomosc) jak i atrakcyjna (uchodze za piekna kobiete)

Gość gość
Jeśli sama tyrasz w domu to gratuluję!

Gość gość
Nie tyram sama, meza gonie do roboty albo bierzemy czlowieka do pomocy.

Gość gość Piotrek
Oj, to se jeszcze poczekasz biedaku. Nic, tylko ci wstółczuć ☹

Gość gość Piotrek
Współczuć miało być

Gość gość
autorowi chyba glupio się zrobiło

Gość gość
Ja jestem taka jak opisałeś i co z tego?

Gość gość
Strasznie dziwni ludzie tu piszą

Gość gość
kto jest dziwny?

Gość Magda Na Drugie
Może ja jestem dla autora albo = może ja kiedys byłam dla autora, ale mi smutno jakoś się zrobiło. I tyle różnych zmartwień i dylematów mam ostatnio, że słów brak... :(

Gość gość
Co jest niewłaściwego w tym, że kobieta ugotuje i dom ogarnie? Grunt, by mężczyzna też umiał i chciał w domu coś zrobić, by umiał coś ugotować, zapoznał się z instrukcją obsługi odkurzacza i pralki:) Jest wiele atrakcyjnych spokojnych kobiet, które po prostu nie chodzą na imprezy, bo nie piją alkoholu, bo nie lubią hałasu, bo nie znoszą nachalnych, obslinionych kolesi itp. Znam takie kobiety, ciepłe i taktowne, wykształcone i szanujące się. Szukaj autorze, nie poddawaj się.

Gość gość
ale takie kobiety raczej nie będą chciały faceta który szlaja się po imprezach i szuka modelek z intagrama :D

Gość gość
Porzdna, wraliwa i delikatna to ja bylam całe życie. Aż sie zestarzałam. Teraz już czekam na emeryturę i płacę podatki. Ale autorze, powodzenia, może sie kiedys uda.

Gość gość
Poza instagramem, imprezami jest realny swiat i mnóstwo możliwości. Autorze, trzeba ci podpowiedzieć?

Gość gość
Dajcie spokój, autor to c**a, ktora, gdy zauważa komentarz krytyczny zaczyna obrażać jego autora/autorkę. Nie piszemy tego, co facet chce czytać, wiec wylewa pomyje. Przeczytałam te jego komentarze i nie dziwie sie, ze jest sam:D Zwykły buc zadzierający nosa:) Szuka szarej myszki pośród drapieżnych kocic:P Myśle, ze chce znaleźć kobietę uległa mniej inteligentna od niego, by nia rządzić. A potem, gdy juz zakopie sie dziewczyna w pieluchach i domowych obowiązkach, bedZie ja zdradzał z kociami:)