Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o mojej dziewczynie? Do temat oceny

Polecane posty

Gość gość

-wziąłem ją ze wsi bo akurat byłem sam -studia zrobiła bez przyszłości -pracuje w kebabowni -troche utyła -twarz ma niewyjściową dlatego seks tylko od tyłu -czasami jej coś kupie i nie narzeka - nawet nie robi awantur - myśli że będziemy rodziną przez co mi jej żal -uwierzyła że jej nie zdradzam

Gość gość
Myśle ze ona jest sympatyczna naiwna dziewczyną. A ty to totalne dno !! na koncu to ty zostaniesz sam jak palec

Gość gość
Zdecyduj sie czego od niej chcesz :) I jeśli jej nie kochasz to jak najszybciej daj jej spokój .

Gość gość
W każdej sytuacji należy znaleźć dobre strony. Proponuję co następuje - będzie dobra kura domowa - posłuszna da się wychować pod twoje widzi mi się - zainwestować dużo kasy w jej wygląd (dla ciebie będzie milej, ona będzie ci wdzięczna do końca zycia) za 20-30 000 da się z niej zrobić cudo w ciągu roku. - możesz ją stworzyć taka jaka chcesz,może wyglądać jak chcesz, zachowywać się jak chcesz, i dawać ci jak chcesz.

Gość gość
taka Grażyna dla Janusza.

Gość gość
Gość z 12:56 ma rację, możesz sobie taką wychować jak chcesz i dobrze na tym wyjdziesz.