Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście związać się z biseksualną kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że pisze tu sporo mężczyzn więc pytam z ciekawości - przeszkadzałoby Wam gdyby Wasza partnerka była biseksualna?

Gość gość
Nie jestem mężczyzna - nie :)

Gość gość
Dopoki by dawala to pewnie tak,nie bylem nigdy w takiej sytuacji.

Gość gość
Znajdź sobie pedała to znaczy bipedała i kochajcie się, on ciebie jak ty niego :-D

Gość gość
nie musisz być taka wulgarna :) Zadałam proste pytanie bo jestem ciekawa, zdziwiło mnie, że niektorym to przeszkadza

Gość gość
Autorko a ty chcialabyś biseksualnego partnera :)? Czy ty w ogóle rozumiesz o co pytasz ?

Gość gość
A czemu mam nie rozumieć? Mnie by to nie przeszkadzało, przecież w żaden sposób nie wpływałoby na to czy ja się partnerowi podobam

Gość gość
:D albo niemądra albo prowo -wytłumaczymy więc jak dziecku .Bi facet będzie sie oglądał nie tylko za dziewczynami ale i za facetami :D policz sobie oile rośnie prawdopodobieństwo zdrady ..to na początek .Pnadto często ów 'bi" to może być zwykły gej bedacy z tobą dla ściemy .Analogicznie lesbijka może być z facetem dla tego by starzy jej spokój dlai bo ma prarcie na potomka itp. Jednym sloewm zakłamanie na maksa ...

Gość gość
Mówię o sytuacji kiedy ta osoba jest naprawdę "bi" i nie jest w związku z osobą przecinwej płci dla przykrywki. to o zdradzie to też kiepski argument - jak ktoś ma zdradzić to zdradzi i "ograniczenie" ilości ludzi z którymi może to zrobić z 7 miliardów na całym więcie do 3.5 tego nie zmieni.

Jak będziesz zapraszać do łóżka, na trójkącik, wszystkie swoje koleżanki, to pewnie :classic_cool:Ustawią się w kolejce :P

Gość gość
Nie chciałbym, dla mnie to jakieś zaburzenie.

Gość gość
Skąd to przekonanie, że biseksualne osoby są też poligamiczne?

Gość gość
Stąd że jedna patologia rodzi drugą. Palący zioło prędzej spróbuje twardego narkotyku.

Gość gość
Statystycznie to akurat nieprawda :) poza tym orientacja seksualna to nie jest żadna "patologia".

Gość gość
Ja wiem, że teraz jest moda na tolerowanie każdego I wszystkiego, ale takie jest moje zdanie. P.s. homoseksualizm zostal wykreślony z listy chorób psychicznych poprzez głosowanie I nie wszyscy byli za....

Gość gość
a został wykreślony bo nie spełnia wymogów choroby - nie utrudnia życia, nie uniemożliwia normalnego funkcjonowania, nie zaburza relacji z innymi. Te osoby są w 100% zdrowe - mogą mieć normalne, zdrowe relacje oprate na miłości, mogą normalnie pracowac, mieć przyjaciół i wychowywać dzieci.

"Statystycznie to akurat nieprawda usmiech.gif poza tym orientacja seksualna to nie jest żadna "patologia"." x A jak ktoś lubi dzieci/kurczaki/krowy/taplać się w odchodach? Sa tacy 🖐️ Zresztą to wszystko to jest sprawa umowna. 50 lat temu za homoseksualizm o szło się do paki.

Gość gość
Polecam badania o wykorzystywaniu dzieci przez pary homo.Zdziwisz sie jaki to odsetek.Tak samo jak duzy jest odsetek pedofilow wsrod osob homoseksualnych.Nie przebija się to do mainstreamu, ale fakt jest faktem.

Gość gość
Nie do końca, związek homoseksualny to nadal związek między dorosłymi ludźmi między którymi jest miłość i zaufanie (oczywiście w najlepszej wersji, nie wszystkie związki są szczęśliwe). To po prostu dwoje kochających się ludzi, nie możesz tego porównywać do zaburzeń takich jak pedofilia - nie ma pedofila który się po prostu taki urodził i te relacje zawsze mają element patologicznej chęci kontrolowania drugiego człowieka i strachu przed dorosłymi ludźmi

Gość gość
akurat jestem po psychologii - nie musisz mi polecać badań, ale mogę polecić tobie te o ojcach molestujących seksualnie swoje córki.

Gość gość
poproszę nazwiska autorów tych badań, nazwy ośrodków gdzie zostały przeprowadzone i daty, nie linki do tego typu stronek

Gość gość
Zanim napiszesz wstretne prawactwo szkaluje, powołują sie na badanie z instytutu w Toronto.

Gość gość
Więc poproszę o nazwiska autorów, nazwę instytutu i rok w którym to badanie zostało przeprowadzone - sama znajdę i przeczytam. Ciekawa jestem ile przypadków zanalizowano i jakie były kryteria analizy

Gość gość
Masz tam przeciez

Gość gość
Jak nie możesz znaleźć to powinny być na dole strony wypisane wszystkie źródła jakich użyli

Gość gość
Powiedziałam, że nie kliknę w ten link - tego typu strony często mają wirusy. To ty próbujesz mi coś udowodnić. Skopiuj informacje o które cię proszę i sama poszukam tego badania. Powinny być na dole strony, nazwiska, instytut i rok.

Gość gość
Ja wiem że to się kłóci z tym co mówią wykładowcy pokroju prof.środy, ale uniwersytety też nie są wolne od wpływów różnych ideologii

Gość gość
To nie klikaj, nie bede wyszukiwac po nocy I piszę z telefonu.