Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom sie w głowach poprzewracało pogubiły się w życiu biedne kobiety

Polecane posty

Gość gość

To wszystko przez to że pchają się w role męskie a powinny się zająć tym do czego są stworzone.

Gość gość
Morda psie

Gość gość
Ale widzę że niektóre już przestają być "modne" .

Gość gość
Jak faceci fajtłapy i pierdoły to cóż poradzić ..

Gość gość
12:52 Fakt. Ktoś musi być facetem w związku.

Gość gość
Mmmmm leżeć i pachnieć no całkiem miła wizja ;)

Gość gość
A ja prawie zawsze trafiam na fajnych męskich facetów. Czy nie jest czasami że swoj przyciąga sw0jego?

Ja jestem za tym zeby to mezczyzni szli do wojska i wykonywali meskie zawody ale co poradzic jak teraz chodza takie wydepilowane p***y w rurkach wrazliwi na przemoc, placza jak ktos im uwage zwroci. Dawniej mezczyzna szedl na fpolowanie, karmil cala rodzine, sam wybudowal dom i ochranial przed wszystkim. A teraz czesto sam nie potrafi siebie utrzymac, strach miec z takim dzieci bo nie wiadomo czy beda mialy co jesc. Czesto matki musza przejmowac role obojga rodzicow. To nie ma sie co dziwic ze kobiety dobrze juz radza sobie w meskich zawodach. Prawdziwego mezczyzny juz nie znajdzie.

Gość gość
Prawdziwa kobieta trafia na prawdziwego faceta A kobieta babochłop trafia na faceta fajtłape Równowaga musi być

Gość gość
Dawniej chodzili na polowania to dzisiaj też mają chodzić? Po co mają chodzić? To wspólna zdobycz społeczna że mamy sklepy mięsne a nie musimy chodzić do lasu :D Ale niektórzy chyba woleliby się cofnąć do czasów plemion bo tam to byli prawdziwi mężczyźni, oj jacy oni byli męscy, a żyli średnio 20-30 lat krócej...

Gość gość
Strasznie seksistowski temat i seksistowskie podejście jakiegoś prawiczka-koniotrzepa z XIX wieku. Przyklasną mu tylko pasożytki chcąca żyć na koszt faceta, a nie ambitne, zaradne kobiety.

Gość gość
Mój mąż nigdy nie podejmie pracy na etat ! Nie mamy nawet konta w banku ! Mamy za to szałas w lesie i jemy lisy, dziki i kaczki z okolicznego stawu. Mój mąż jest prawdziwym mężczyzną i nie pozwoli nam pracować!

Gość gość
"To nie ma sie co dziwic ze kobiety dobrze juz radza sobie w meskich zawodach." x szczególnie na przodku w kopalni, przy wytopie w hucie, przy spawaniu w stoczni, na budowie przy laniu betonu...wymieniać setkę innych miejsc? "chodza takie wydepilowane p***y w rurkach wrazliwi na przemoc, placza jak ktos im uwage zwroci." x Mamy kryzys męskości, ale i kobiecości. Kobiety chcą być mężczyznami, a to zabawne bo są "prawie" jak faceci, a jak mówi hasło reklamowe prawie robi dużą różnicę. Kobieta 160 cm w policji na patrolu to jest śmiech.

Gość gość
Samce są do roboty i tu się zgadzam. Poza tym nie są do niczego innego potrzebni. Mądra kobieta umie to wykorzystać :P Chociaż technika idzie do przodu i niebawem roboty będą wykonywać każdą cięższa pracę, więc facet już całkiem będzie zbędny :P

Gość gość
a te roboty skonstruuają się same czy może zrobią to leniwe kobiety czekające na wypłatę męża?

Gość gość
autorze idz do swojej misi zjedz obiadek i nie płacz

Gość gość
Jak zwykle baby nie maja argumentow wiec wyzywaja od prawiczkow a za chwile beda narzekaly, ze mezczyzni tylko bzykaja hehe. Chcialyscie to macie. Teraz ladne kobiety z wyzszym wyksztalceniem i dobra praca beda same albo obniza wymagania.

Gość gość
Teraz ladne kobiety z wyzszym wyksztalceniem i dobra praca beda same albo obniza wymagania. x Zmuś je :D

Gość gość
Żadna tego nie zrobi, chyba że zobaczy że jest już stara i na gwałt się zacznie szukanie.

Gość gość
Kobiety w Polsce muszą stać się męskie , bo mamy coraz więcej beznadziejnych facetów , nawet koleżanka Rosjanka śmiała się ze faceci w Polsce to "prawdziwe damulki " , i nie umieją dobrze traktować kobiet

Gość gość
Dlatego ja jestem kawał seksistowskiego c***ja i traktuje kobiety jako moja własność. I mam ich ile chce. Dziwi mnie tylko jedno podstawowe zagadnienie. Dlaczego zachowując się tak jak robię im to nie przeszkadza ale kiedy mówię im o tym to zaprzeczają. Byłem z dziewczyną parę miesięcy , tradycyjny związek, chodziła jak w zegareczku a ja ją utrzymywalem. Ona obiadzik seks a ja jej kasę. Ale gdy przy znajomych powiedziałem że nasz związek nie jest partnerski to zaczęła zaprzeczac i walić jakoś feministyczna gadke.

Gość gość
miłośc dla wybranych

Gość gość
dziś x Bo mają przepalenie styków i zwarcie pod kopułą. Z jednej strony to całe p*****lamento medialne o równości i partnerstwie w związku i feministyczny bełkot, a z drugiej...po prostu to co na nie działa, a działa coś zupełnie przeciwnego. Co by nie mówić, nie da się zmienić MILIONÓW lat ewolucji i jej mechanizmów poprzez kilkadziesiąt lat tresury społeczeństwa.

Gość gość
Prawda jest taka ze tam gdzie są prawdziwi mężczyźni tam sa też prawdziwe kobiety ,niestety w polace coraz więcej facetów jest zapatrzonymi w siebie wymoczkami , którzy patrzą tylko na siebie a dla kobiety jedno wielkie nic , mój wujek ma 45 lat , ciężko pracują za granicą gotuje obiady , umie posprzątać , wyprać naprawić motor , zafundował żonie studia , dzięki czemu ma dobra i lekka pracę , więc teraz pokażcie mi takiego faceta ? Znajdziecie takiego ? Coraz więcej kobiet jest leniami ale coraz więcej facetoe także i to jeszcze w dużo gorszym stopniu od kobiet

Gość gość
Mówicie bzdury na kobiety a w polace jest coraz więcej factow nierobów , kiedys kolega powiedział " chce znalesc pracę ale żeby się nie narobić " wyobrażacie sobie faceta w latach 70 który mówi takie słowa ??

Gość gość
A bo to mało takich facetów było w latach 70-tych? Wtedy to dopiero się obijali w robocie, za komuny to było nagminne.

Gość gość
Taaaaak , szczególnie mój dziadek który jako dziecko się w robocie garba dorobił , może w mieście się obijaly lenie , ale na wsi to była katorga

Gość gość
Z reszta do tej pory polka ze wsi jest dużo bardziej pracowita od Polaka z miasta , widzę zawsze latem jak dziewczyny się po robocie z drewnem siluja , kran same potrafią zrobić , zawsze roboty na polu od cholery , często właśnie dziewczyny ze wsi się rozwodza z facetami z miasta bo je zaczyna denerwować ich nierobstwo

Gość gość
Ja się tak bardzo pogubiłam, że nawet nie wiem w czym jestem pogubiona :D

Gość gość
Kobiety mają przerabane. Stają się coraz bardziej męskie ale do tego stopnia ze same chcą być postrzegane czy oceniane jak mężczyźni. Do tego dochodzi coraz częściej spotykana niechęć do macierzyństwa i gotowe. Zazwyczaj koło 40 tak naprawdę nie mają nic tak do końca. Niby jakoś tam prace ale nie do końca satysfakcjonującą, jakieś wynajmowane mieszkanie ale to jeszcze nie to, jakiś facetów ale jeszcze nie tego jedynego. I głupie rady typu masz jeszcze czas bo sąsiadka sąsiadki to coś.... Same sobie zgotowaly ten los. A młodzi faceci zaczynają się gubię bo za wszelką cenę chcą się przypodobać i wierzą w to co te kobiety mówią. Jakiś gość tu kiedyś napisał że woli mieć słabo płatna pracę w urzędzie ale być wypoczety bo dziewczyny takich lubią. A później dezorientacja że dziewczyna woli zapracowanego z kasą