Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanki pytaja "kiedy ty bedziesz miec dzieci" a tak naprawde zazdroszcza

Polecane posty

Gość gość
Dziecioroby j****e

Gość gość
Autorko kiedyś myślałam zupełnie jak ty. Czułam się "lepsza" od dzieciatych z tych powodow które opisujesz. No ale przyszedl w koncu ten instynkt. Mam córeczkę i jestem przeszczesliwa. Tez wspólczuje kobietom którym faceci nie pomagają, moj jest kochany, córka to jego oczko w głowie, nieraz się spieramy kto ma ją wziąć na ręce :D jest kochana i słodka. A i nie wyglądam jak zaniedbana mamusia w dresie. Owszem na pewien czas schowalam szpilki, ale dbam o siebie, mam ułożone włosy, makijaż. Waze mniej niz przed ciążą przez to że karmie. W zasadzie to ciąża nie zostawiła śladu na moim ciele. Brzuch już mam normalny, nie miałam rozstepow. I corcia daje mi pospać. Wiele kobiet cieszy się z macierzyństwa a myślenie, że sa nieszczęśliwe bo mogą się wystroic... No trochę to głupie :) z reszta one odchowaja dzieci i beda mieć czas na to co ty, a ty będziesz nieszczęśliwą starą panną bez rodziny.

Gość gość
16 10 Otoz to:)

Gość gość
Dziś np wylegiwalam sie z corcia w łóżku do 10, a ty pewnie w robocie cały dzień.

Gość gość
10;41Dlaczego odrazu wyzywasz kogos od suk ,moze to ty jestes ta wredna suka, a tak naprawde to macierzynstwo ma swoje plusy i minusy, tak samo jak bycie singielka .no pomysl troche tym mozgiem ,zamiast cos napiszesz glupiego. Bycie matka wcale nieoznacza zeby zrezygnowac odrazu z silowni i innych rzeczy, bo mozna sobie tez czas dobrze rozplanowac i tez chodzic na angielski basen, silownie.Pewnie to ty zazdroscisz komus, stalego zwiazku i seksu ze stalym partnerem.

Gość gość
Nie caly:) do 14 Zjadlam obiad a zaraz ide na silownie:) a ty bedzie bedziesz zaraz gowniaka kapac potem jesc zabawa i usypianie przez godzine a potem pobudka w nocy haha Noooo rzeczywiscie super masz

Gość gość
E ,jesli myslisz ze wszystkie dzieci sie godzinami usypia i kazdy steka i ryczy po nocach ,tos durna .Nie-wszystkie dzieci marudza po nocach ,to tylko twoje wyobrazenia i zazdroscisz dobrego meza i seksu z nim ,ze mozna naprawde kogos kochac i byc kochanym. Moze singielki maja wiecej czasu na to wszystko co ty, ale co kogo twoje zycie obchodzi i wmawiasz ze ci kolezanki zazdroszcza a czego niby samotnosci, wolnosci jakos inne kobiety maja dzieci i tez robia to, na co maja ochote.

Gość gość
Autorki zycie sklada sie tylko na praca-dom ,dom praca i siedzi godzinami w pracy, potem wraca do pustego domu i na silownie tez chodzi sama i wszedzie sama. Kolezanki autorki maja ja gdzies, zeby nawet pojsc na glupia kawe, czy do kina z nią ,wiec wymyśla CHORE sceny zazdrości.

Gość gość
"Gowniaka"... Boze jaka ty jesteś nieszczęśliwa i sfrustroana. Chyba ta siłownia wcale cie nie relaksuje... Nie kochana, nie kapie mojego skarba, dzis robi to mąż :) ja się zrelaksuje w wannie a potem czas dla męża po usypoaniu przez 15 minut coreczki. Ja jestem szczesliwa. Jeśli ty też to po co te wyzwiska ? :) chyba trochę podkoloryzowalas to swoje szczęście. Jesteś mloda, ciekawe co będzie jak jednak zapragniesx dziecka a tu wiek nie ten... Powodzenia kochana :)

Gość gość
A ja tam uwielbiam te pobudki w nocy :) kiedyś zarywalam nocki przez pracę, teraz wstaję dla mojego szczęścia :) wole to milion razy niż praca-pusty dom- siłownia :) mam swoją kochana rodzinę, kiedyś też chodzilam co dwa dni na siłownie jak byłam singielka, teraz zamiast siłowni mam codziennie seks :) to jest lepsze niz siłka, też spala kalorie :) i to poczucie, że zawsze mam na kogo liczyć i nigdy nie zostanę sama. Co tam nocne pobudki, usłyszeć : "kocham cię mamusiu" to jest warte wszystkiego. Ale ty autorko mlodas i glupias, aby to zrozumieć :)