Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 37

Miałam temin na 18 lipca zawsze rodziłam wcześniaki teraz nie ma nic ?

Polecane posty

Gość Kasia 37

Witam Was:) mam pytanie mam termin porodu na 18lipca zawsze rodziłam wcześniaki teraz nic bałam się bo lekarka mi mówiła, że miałam urodzić już dawno i zapisała mi magnez i kazała jeść teraz do dziś nie urodziłam myślę czy witaminy mi pomogły czy magnez że ta ciąża już donoszona prawie zwłaszcza że była zagrożona leżałam w szpitalu tamte były normalne ciążę a dzieci to wcześniaki 35 tydzień 37 tydzień może lekarka nie powinna mi kazać brać dziennie po 6mgnezów czy można tyle brać ona twierdzi że można i 3witamny ??? co wy o tym sądzicie ??bo ja się boje że teraz to trzeba będzie wywoływać poród ?

Gość gość
"Zawsze rodzilam wczesniaki" to ile ty masz tych dzieciów króliczyco? :o

Gość gość
tylko 2 i nie żałuje :)

Gość gość
no przecież puści podatnicy dają mi za pieprzenie się i rozmnażanie 500+ to c**a w górę i co rok to prorok

Gość gość
a wiesz idiotko podszywie, ze ja np mam dziecko z poczatku roku 2016 i zachodzac w ciaze nie mialam zielonego pojecia o programie 500 + ? zaszlam w ciaze 1 czerwca 2015.

Gość gość
Autorko, magnez powstrzymuje skurcze a tym samym opóźnia poród, jak byłam w ciąży bliźniaczej i zaczęła mi się skracać szyjka trafiłam do szpitala, podawali mi 3 razy dziennie magnez,a w 37 tygodniu odstawili mi magnez twierdząc że już czas na rozwiązanie,na drugi dzień odszedł mi czop śluzowy i wzięli mnie na cesarkę..

Gość gość
jedna z druga ktora krytykuje wielodzietne rodziny - myslenie boli to pomoge - moze i mamy 500+ za to na starosc twoją moje dzieci będą pracowały na Ciebie wiec troche szacunku dla nich

Gość gość
To się okaże, czy będą pracować, co nie znaczy, że krytykuję posiadanie trojga i więcej dzieci... Ale bez przesady z tym pracowaniem... Na moją emeryturę pracuję sama.

Gość gość
C9 znaczy ze mialas termin na 18 lipca? Chyba masz a nie mialas???

Gość gość
OMG ktoś wymyślił nie bez powodu interpunkcję

Gość gość
Ja też brałam po 6 magnezow dziennie więc nie tylko twój lekarz tak zapisuję, odstawiłam jakieś 3 tygodnie temu i dalej nie urodziłam, a termin mam na jutro

Gość gość
23.11. Śmiech mnie bierze, serio? Wierzysz w to co piszesz?? Zus działa jak piramida finansowa, więc nikt z obecnych pracujących nie zobaczy złotówki ze swoich składek jeśli następne pokolenia nie będą tych "swoich" składek wpłacać. Co z tego, że to twoje składki jak nie będzie ich z czego wypłacić?? Dodrukują myślisz?? Jeśli nagle przestałyby się rodzić dzieci, to wszyscy leżymy, bo nie miałby kto płacić "swoich" składek żeby nam wypłacali emerytury, bo teraz "twoje" idą na bieżąco na kasę dla teraźniejszych emerytów. A trzeci filar?? Za 40 lat pięć razy może być po likwidacji, przeształceniu, bankructwie itp. Ale ok, żyj sobie w swoim wyimaginowanym świecie samowystarczalności.

Gość gość
18:57 wczoraj. Nie bądź taka pewna, bo jak twoje dzieci będą widzieć, że kasa zawsze w domu jest bez pracy, to one pracować na pewno nie będą.

Gość gość
37 tydzien to nie wcześniak

Gość gość
10.22. To musisz mieć na myśli patologię, a ta czy było 500+ czy nie to nigdy nie garnęła się do roboty, bo i tak zasiłki mieli a i jeszcze coś tam czasem ukradli i na wódkę było. A wielodzietna rodzina niepatologiczna, np 2+5, to myślisz, że gdy pracują i dostają te dodatkowe 2500 lub 2000 lub 1500 bo np próg przekroczyli i na pierwsze nie ma lub też drugie 18stkę skończyło, to takie kokosy żeby rzucać pracę?? No błagam!!!

Gość gość
Co za glupie idiotki od razu o 500 plus wymyslaja to az krew mnie zalewa :/? Autorka nie o to pytala chyba co wiec wypowiadac sie na temat a jak nie umiecie to sie nie udzielajcie :/. A co do autorki to czym dluzej dziecko w brzuchu tym lepiej nie martw sie bo termin jeszcze Ci nie minal... a porod moze sie zaczac w kazdej chwili.