Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa99

Czy jest tu ktos kto ma dziecko z partnerem ktory jest duzo starszy (15, 17 lat)

Polecane posty

Gość Ciekawa99

Mam 18 lat moj partner 35. Ja chciala bym miec juz dziecko on chce jeszcze poczekać. Jest tu ktos kto ma albo mial podobna sytuację albo kto jest w związku ze starszym facetem

Gość gość
zerwij z nim za stary jest dla ciebie

Może czuje się zbyt młody na dziecko i związał się z Tobą w nadziei, że przez następne 10-15 lat nie będziesz tego chciała :D

Gość Ciekawa99
Jestem z nim juz 2 lata kocham go wiec nie bede z nim zrywac

Gość Ciekawa99
Juz od poczatku zwiazku rozmawialiśmy na takie tematy. Z naszych wspolnych rozmow wynika ze boi sie ze nie bedzie w stanie zapewnic godnej przyszlosi dziecku

Gość gość
Ale pierdy, spać!

Gość gość
ja mam. mój mąż jest dobrym mężem dla mnie i przede wszystkim dojrzałym, starsi faceci są lepszymi kandydatami na mężów bo są dojrzali i wiedzą czego chcą

Gość gość
dojrzały facet wie czego chce, lepiej mieć 15 lat starszego od siebie niż rówieśnika. facet po 30 wie ze ma już swoje lata i musi ustatkować sie, założyć rodzinę. ja mam faceta który ma teraz 45 lat, ja mam 30 czyli jest ode mnie 15 lat starszy i jest nam razem super, jesteśmy 2 lata po ślubie a mój misiek jest super, pomaga mi w obowiązkach domowych, zajmuje sie naszą małą dwójką (mamy blizniaki)

Gość gość
dlatego nie zaluje ze wybralam sobie meza który jest starszy ode mnie o 15 lat, starszy facet jest konkretny, wie czego chce. nie to co mlodzi faceci

Gość gość
Bawią mnie 18 latki myślące że są ''Dorosłe''.To tylko pełnoletność , w Polsce w ogóle powinna być od 22 roku życia bo jak dla mnie młodzież nie jest do nastu lat lecz do 21 roku i tak też określają to psycholodzy i różni ludzie.W każdym razie jesteś za młoda zastanów się co chcesz zrobić nic nie prze żyłaś i już o dziecku a masz Ty jakie wykształcenie ? Myśl co robisz proszę Cię

Gość Ciekawa99
Gdy miałam 15 lat wyprowadzilam się od rodzicow. Odbywam praktyki jako kucharz. Teraz pomagam rodzicom finansowo. Nie jestem typową nastolatka. Nie kreca mnie zabawy picie alkoholu itp. Wole czas spędzić w domu z chłopakiem badz z rodzina. Mimo ze mam 18 lat wiele juz przezylam w zyciu i z wieloma problemami sie zmagalam sama. Kazda moja decyzja jest przemyślana po killa razy

Gość gość
Ciekawa99 dziś Gdy miałam 15 lat wyprowadzilam się od rodzicow. Odbywam praktyki jako kucharz. Teraz pomagam rodzicom finansowo. Nie jestem typową nastolatka. Nie kreca mnie zabawy picie alkoholu itp. Wole czas spędzić w domu z chłopakiem badz z rodzina. Mimo ze mam 18 lat wiele juz przezylam w zyciu i z wieloma problemami sie zmagalam sama. Kazda moja decyzja jest przemyślana po killa razy X Twoj misiaczek raczej jest malo dojrzalym mezczyzna hehe :D

Gość Ciekawa99
A to niby czemu?

Gość gość
starszy nie zawsze jest dojrzały więc skończ pisać takie bzdury na temat facetów

Gość Ciekawa99
W moim przypadku moj partner jest dojrzały i odpowiedzialny

Gość gość
za stary jest dla ciebie więc nie rozumiem jak można związać ze staruchem

Gość gość
Taki dojrzały, że boi się mieć dziecko i nie wie czy jest w stanie zapewnić mu cokolwiek, czyli brak kasy lub niestabilna sytuacja. Albo po prostu wcale nie ma ochoty bawić się w dom- ma 35 lat, więc możliwe, że dobre mu tak jak jest, przyzwyczaił się i wcale go nie ciągnie do zakładania rodziny. Dodam, że przygotuj się na erekcję tak na 60 % twardości jeszcze zanim misio skończy 40stkę:D Tego Ci nikt nie powie, ale takie są właśnie zalety posiadania starszego misia..

Gość gość
08:43 a może temu misiu nie stawało na twój widok :o

Gość gość
Maz jest starszy 25 lat, mamy dwojke, ( znaczy jedno w drodze)jestesmy razem 13 lat.

Gość Ciekawa99
Nie rozumiem ludzi ktorzy patrza sie na wiek czlowieka a nie na to co ma sie w sercu. W naszym wziazku nie czuje wogule roznicy wieku. Wiec jak dla mnie nie jest ,,stary''

Gość gość
Tych misiów było sporo.. Erekcja u starszych facetów jest po prostu marna, taka fizjologia. Im się wydaje, że jest ok i normalnie bzykają taką nie do końca twardą pałą. Ja tam się przerzuciłam na młodszych od siebie. A wracając do autorki, to z dużo starszym można mieć romans, być parę lat bez poważnych planów, ale wspólne życie i dzieci lepiej z rówieśnikiem. Oczywiście każdy ma co sobie wybierze. Autorka w wieku 30 lat jak się nie roztyje i nie zaniedba będzie nadal wygląda jak młoda laska, a misio pod 50tkę jak jej papcio.

Gość Ciekawa99
Nie sztuka jest zrobic dziecko sztuka jest zapewnic mu leszprzy start w zycie. Kase mamy. Chcemy miec oboje dziecko. A co do strefy lozkowej nie mam nic do zazucenia. Jest cudowny w łóżku i lepszy niz nie jeden 20latek. Jesli nigdy nie mialas starszego parnera od siebie o kilka lat to nie wypowiadaj sie w tej kwetsi

Gość gość
Jesteś bardzo młoda, więc pełna romantyzmu i idealizmu. Z czasem zrozumiesz, że takie przyziemne sprawy mają znaczenie, a związek szybciej zabijają kłótnie o obsikaną muszę i inne pierdoły niż zdrada i inne dramaty :D

Gość Ciekawa99
I dodoam jeszcze ze staje mu za kazdym razem gdy mnie widzi

Gość Ciekawa99
Wiem co robie i co wiaze sie z tym ze jestem ze starszym facetem. Planuje z nim wspolna przyszlosc. Moze pani trafiala na takich ktorym nie do konca chciala stawac pala na pani widok. Wiec mnie prosze w to nie mieszac bo moj partner sie do dakich nie zalicza Prawie wogule sie z partnerem nie kloce więc nie wiem czemu kazdy obstawia ze z nim długo nie bede. Razem z nim pokonywalam juz wiele przeszkod i to nas do siebie bardziej zblizylo

Gość gość
Owszem, mamy córkę 24 letnią, małżeństwem jesteśmy 25 lat. Niech każdy pisze co chce, nie zamienilabym mojego życia za żadne pieniądze. Ja do dzisiaj wiem, że mam męża a nie drugie dziecko, żadnego złego słowa nie usłyszałam od mojego męża, kwiaty lub jeden kwiatek dostaję bez okazji po dziś dzień, często zaprasza do kina, kawiarni itp. Oczywiście rodzice moi byli przeciwni naszemu malzenstwu ale koniec końców mój mąż okazał się być kochanym zieciem.

Gość gość
Haha. Ja jestem w takim wieku, że 15 lat starsi faceci, to dla mnie starsi panowie. Mój ojciec wygląda lepiej niż większość gości 57 lat. Dla mnie to nekrofilia. Też kiedyś będziesz mieć 40stkę, a Twój facet nie będzie wtedy 35latkiem tylko dziadkiem. Pewnie się rozstaniecie dużo wcześniej. Tak nie mam starszego faceta, mój mąż jest młodszy kilka lat, ale wiem co czuję na myśl o byciu z 60latkiem. I widziałam w życiu trochę takich małżeństw już po tej fazie, że oboje są nadal młodzi, tylko ona nadal młoda, a on już dziad i to nie jest różowe.

Gość gość
Prosze czytac wyzej komentarze dwie panie napisaly o swoim zwiazku ze starszym partnerem. Wiec nie kazdy wziazek musi kaczyc sie tak jak ludzie mowia. Uwazam tez ze sex w zwiazku nie ma duzego znaczenia

Gość gość
Teraz mu staje, a za 10 lat będziesz używać pompki:D I nie będziesz mieć wtedy nawet 30stki:D

Gość gość
Tylko taki związek jest na max 20 lat a potem co? Ty nadal młoda a on? Dom i kapcie.