Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy mężczyźni podchodzą przedmiotowo do seksu???

Polecane posty

Gość gość
bo większość mężczyzn jest z kobietami tylko wyłącznie dla seksu tutaj nie ma miłości

Gość gość
Jestem mężczyzna i potrafię kochać ale po co to łączyć z seksem. To są dwie oddzielne sprawy, które mogą występować równolegle, ale nie muszą. Mogą też występować równolegle do dwóch różnych kobiet.

Gość gość
Jestem mężczyzna i potrafię kochać ale po co to łączyć z seksem. To są dwie oddzielne sprawy, które mogą występować równolegle, ale nie muszą. Mogą też występować równolegle do dwóch różnych kobiet.

Gość gość
Dla seksu są d***** i kochanki do miłości są kobiety.

Gość gość
"17.27 Głupio myślisz, facet też się może zmienić, dojrzeć do prawdziwego uczucia pomimo wcześniejszych błędów. Nie istnieją ludzie idealni ale szukaj jeśli tak uwazasz." x Wtedy to najlepiej żeby trafił na taką, która wie jacy są faceci i rozkochuje ich w sobie tylko po co by zaraz rzucić, miałby swoje :P

Gość gość
*miałby za swoje

Gość gość
Tylko nieprawiczki którzy uprawiają seks z każdą kobietą zawsze traktują kobiety przedmiotowo

Gość gość
Powinniście w końcu kobiety zrozumieć,że u mężczyzn zawsze zaczyna się od seksu. Później może przyjść coś więcej i mężczyzna albo będzie to ciągnął,albo nie,bo mechaniczny seks jednak nie do końca go satysfakcjonuje. Ale zawsze się od seksu zaczyna i im wcześniej uznacie to za rzecz oczywista,tym mniejsze wasze rozczarowanie:)

Gość gość
Tutaj autorka tematu. Może sperecyzjuję. Zapytałam o to bo jestem dość młoda. Mam lekko ponad 20 lat. Byłam w związku 3 lata i ja go kochałam i on mnie. Nie wydawało mi się zeby on mechanicznie czy przedmiotowo podchodzil do seksu. Tylko ze bylismy mlodzi. Teraz po rozstaniu zaczełam się umawiac z innymi i tak własnie zaczynam miec odczucie ze faceci tak przedmiotowo do tego podchodza. tz nie uprawialam jeszcze seksu z kims innym ale widze co mówia moi koledzy czy jak postepuja faceci z którymi sie spotykam. Dlatego zapytalam.

Gość gość
tak wszyscy traktują kobiety przedmiotowo

Gość gość
Dla mnie rzeczą oczywistą jest że faceci są obrzydliwi i tyle. Nie zamierzam mieć z kootasami wstrętnymi nic wspólnego. Żadnego pożytku nawet z nich nie ma

Gość gość
jeszcze k****arze nie są prawiczkami dla swojej dziewczyny