Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez bawi kwik kodziarstwa w obronie skorumpowanych sedziow?

Polecane posty

Gość gość
Pisowcy popłaczecie jak społeczeństwu rypną podwyżki na wszystko. Dostajecie 500+, niebawem oddacie z nawiązką. Zakryjecie się nogami.

Gość gość
Politykom chodzi tylko i wyłącznie o trwanie przy korycie. Jak ktoś myśli, że jest inaczej to jest zwyczajnie głupi.

Gość gość
"PiS to to samo populistyczne guano tylko z apetytem na władzę absolutną i wprowadzanie swojej chorej ideologii. " x ja wiem ze to jest w tej chwli wasza strategia bo nie macie nic polakom do zaproponowania więc próbujecie im wmówić że "pis to to samo tylko ....", to co napisałeś. ale jakoś właśnie ci "misiewicze bez kompetencji" którymi pis obsadził spółki pańśtwowe wygenerowali najlepsze wyniki tych spółek od lat. nawet kolej, lot i kopalnie mają zysk. budżet wypłącił ludziom wiele miliardów zł a mimo to nie ma deficytu. więc to nie jest to samo, gadzie propagandowy, różnica to wiele miliardów zł rocznie które trafiają do obywateli a nie do złodziei i różnych krętaczy.

Gość gość
Kto pisał, że PO jest wspaniałe? Moim zdaniem było beznadziejne. Co nie zmienia faktu, że mimo afer zachowywali minimum standardów demokratycznego państwa (bo pewnie nie odważyli się na więcej). A że doili z nas kasę to prawda. Ale PiS doi tak samo jak nie bardziej.

Gość gość
trzeba być ostatnią gnidą żeby wiedząc o gigantycznej kasie która teraz trafia do ludzi a wcześniej gdzieś "znikała" twierdzić że "pis to to samo co PO".

Gość gość
gość dziś Pisowcy popłaczecie jak społeczeństwu rypną podwyżki na wszystko. Dostajecie 500+, niebawem oddacie z nawiązką. Zakryjecie się nogami. xx :) i właśnie tu popełniacie PO i KOD i nowoczesna swój największy błąd. Jedyne co robicie i potraficie to straszyć Pis'em.

Gość gość
Jaka nasza strategia? Nie jestem z PO, nie jestem z KOD-u, ba nawet nie znam nikogo kto by był. Nie wiem nawet kto mógłby przejąć władze, bo opozycja to tragedia. Serio weźcie pod uwagę, że są ludzie którzy myślą i nie są fanatykami żadnej partii.

Gość gość
I co z tego że dają kasę? Tu dadzą i zaraz innym zabiorą. Już zabrali kasę na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Po co ludzie mają mieć własny biznes, lepiej niech czekają aż im kasa z nieba spadnie.

Gość gość
"Ale PiS doi tak samo jak nie bardziej. " x możesz te łgarstwa powtarzać w nieskończoność, fakty i liczby mówią dokładnie co innego. to jest tylko twoja prymitywna propaganda. ponieważ nie macie niczego ludziom do zaproponowania, zadnego pomysłu na polskę poza jej okradaniem to musicie gadać że: "po była beznadziejna ALE PISSSSSS, to jest jeszcze gorszy" licząc że ktoś się na te kłamstwa nabierze. nabrać się może tylko głupi który nie zna faktów i liczb. nawet agencje ratingowe które zaraz po wyborach poobniżały nam ratingi pod wpływem kłamstw w stylu "pis wszystko zniszczy i roztrwoni" musiały się z tego wyszytkiego wycofać i od tego czasu cały czas je podnoszą, tak samo jak podnoszą prognozy wzrostu.

Gość gość
Tak? To podaj te dane i rzetelne źródła. Czekam. Zaprzeczasz, że podnieśli sobie kasę na biura poselskie? Bo to jest FAKT.

Gość gość
"i właśnie tu popełniacie PO i KOD i nowoczesna swój największy błąd. Jedyne co robicie i potraficie to straszyć Pis'em. " x to nie jest błąd tylko bezsilność. skoro nie masz nic do zaproponowania obywatelom, nie możesz w żaden sposób spowodować że będzie im się żyło lepiej to musisz zohydzić przeciwników politycznych. ostatnie co PO zaproponowała to likwidacja IPNu i CBŚ, czyli bezkarność dla aferzystów i komuchów - to jest ich jedyny elektorat. no i jeszcze podlizywanie się zagranicy, czyli przyjmownaie "każdej liczby uchodźców" jak to powiedział tomczyk w rmfie chyba.

Gość gość
gość dziś ale ty nie myślisz obiektywnie ty straszysz że pis doprowadzi do najgorszego. Sory ale gorzej było Polsce i Polakom ze poprzednich rządów, nigdy nie poszedł taki finansowy zastrzyk dla zwykłych ludzi, nigdy gospodarka się tak nie rozkręciła, było wyprzedawanie majątku za grosze, a teraz jest odkupywanie polskiego majątku i umacnianie polskich firm. No i jeszcze sprawa pamięci, o sile państwa świadczy tez to jak swoich bohaterów traktuje i patriotów. A przez 70 lat oni byli spychani i robiono wszystko zeby o nich zapomniec, lub ich zniesławić. Dopiero teraz oddaje się im honory, odkopuje zbiorowe mogiły i świat zaczyna słyszeć prawdziwą historię a nie przekłamaną. Co to były za rządy, jak niszczyły własne historyczne korzenie. Czego sie wstydzili? Bo takich bohaterów świat nam gratuluje.

Gość gość
Jasne, a na czele tych komunistycznych sędziów Piotrowicz w rządzie PIS... jaki ten naród jest bezdennie głupi, jeśli łyka ten propagandowy bełkot jak gęś kaszę. Naoglądaliście się k..wizji i wierzycie, że wyniki budżetu są super - bo nikt tam nie wspomniał, że są super tylko dlatego że NBP wpłacił 9 mld zysku do budżetu. Gdyby sytuacja była tak różowa jak się jełopom wydaje rząd nie szukałby gorączkowo możliwości ściągnięcia haraczu.

Gość gość
"Tak? To podaj te dane i rzetelne źródła. Czekam. Zaprzeczasz, że podnieśli sobie kasę na biura poselskie? Bo to jest FAKT. " x "Walka rządu z szarą strefą w paliwach przynosi efekty. To przyczyniło się do wypracowania przez PKN Orlen rekordowych zysków za 2016 r. " http://wyborcza.pl/7,155287,21295958,rekordowe-zyski-pkn-orlen-koncern-zyskal-na-walce-rzadu-pis.html x to wg ciebie "rzetelne źródło" czy nierzetelne? i tak o wszystkim co pisałem możesz sobie wygooglować. deficyt, proszę bardzo: x Podstawowe informacje dotyczące wykonania budżetu państwa w okresie styczeń - maj 2017 roku zostały przedstawione poniżej: dochody wyniosły 143.331.369 tys.zł, wydatki wyniosły 143.491.961 tys.zł, deficyt wyniósł 160.592 tys.zł. x źródło: www.mf.gov.pl x zadowolony ze źródła czy jeszcze będziesz coś szurał?

Gość gość
W tym czasie - ponad 7 mln więcej na biura poselskie. Tanie państwo, nie ma co.

Gość gość
Dodajmy jeszcze co do tych skorumpowanych sądów - sądy reformują komunista Piotrowicz, wiceminister sprawiedliwości facet po zaocznej politologii, który nie wie nawet co to palestra i minister sprawiedliwości, który miał problemy z ukończeniem aplikacji. Eksperci :D

Gość gość
"W tym czasie - ponad 7 mln więcej na biura poselskie. Tanie państwo, nie ma co." x a jak się ma 7 mln do 20 miliardów które w tym okresie już były zaciągnięte w czasie rządów PO? sam orlen zarobił ponad 2 miliardy wiecej niż w roku 2015 a ty mi tu piszesz o jakichś gównianych 7 milionach. parafrazując - znaj proporcjum, bałwanie.

Gość gość
gość dziś W tym czasie - ponad 7 mln więcej na biura poselskie. Tanie państwo, nie ma co. x widzisz, ty się skupiasz tylko na wytykaniu na co rząd wydał pieniądze, a nie że TEŻ wydał na zwykłych ludzi, czego tamte rządy ŻADNE od 1989r nie zrobiły. Tamci TYLKO wydawali na siebie, a ci nawet jak wydają na siebie, to ale TEŻ wydają na obywateli. (i żeby było jasne nie jestem zwolenniczka pis'u, tylko kukiz, ale dostrzegam to co na plus, mimo że sama +500 nie dostaję, wiec mnie nie "przekupiono :)

Gość gość
Haha a umiesz jakoś pochwalić PiS bez słynnego "a za Po to...". Serio PO już nie rządzi. Teraz kolejnej władzy patrzmy na ręce.

Gość gość
Już raz naród pogonił PiS i to znacznie szybciej niż PO. Oby tym razem było tak samo.

Gość gość
"Dodajmy jeszcze co do tych skorumpowanych sądów - sądy reformują komunista Piotrowicz, wiceminister sprawiedliwości facet po zaocznej politologii, który nie wie nawet co to palestra i minister sprawiedliwości, który miał problemy z ukończeniem aplikacji. Eksperci " x jak dla mnie to może je reformować nawet jaś fasola byle wreszcie zaczęły być sprawiedliwe. to samo pisaliście o jasińskim z orlenu - kolega prezesa bez kwalifikacji i doświadczenia w biznesie. a jak orlen osiagnął pod jego kierownictwem rekordowy wynik finansowy to jakoś nie było chętnego do odszczekania tych oszczerstw. jeżeli tacy byli wcześniej "fachowcy" że "kolega prezesa bez doświadczenia" bije ich na głowę osiągniętym wynikiem to niech tacy "fachowcy" s********ją też z sądów i dadzą "misiewiczom" robić swoje, bo jak widać lepiej im to wychodzi niż "fachowcom".

Gość gość
O właśnie Jarosław Kaczyński krzyczy, że opozycja zabiła jego brata. I taki człowiek nami rządzi.

Gość gość
gość dziś Haha a umiesz jakoś pochwalić PiS bez słynnego "a za Po to...". Serio PO już nie rządzi. Teraz kolejnej władzy patrzmy na ręce. x No to zacznij od siebie, bo ty też wszędzie wrzucasz o PO. I dlaczego niby nie mamy porównywać jak było za Po a jak teraz? Przecież właśnie tak można pokazać różnice jak było, a jak jest.

Gość gość
Bez znaczenia? to zdecydujcie się w końcu? Walczycie z komunizmem czy pozwalacie, żeby komunistyczni prokuratorzy sprawowali władzę? Bo to już schizofrenia.

Gość gość
"Już raz naród pogonił PiS i to znacznie szybciej niż PO. Oby tym razem było tak samo. " x i liczysz na kolejne 8 lat przekrętów i afer? na podwyżki podatków, "reformy" polegające na obieraniu obywatelom co tylko można im zabrać, coraz większą nędzie w służbie zdrowia, kolejki po 20 lat na operacje i ogólne "niedasie"? na kolejne bajeczki i "kryzysie"?

Gość gość
O właśnie to widzę, że nie dogadamy się, ale to pół biedy bo każdy ma prawo do własnego zdania. Gorsze jest to że zaczyna się dorzucanie rzeczy o których nawet nie dyskutujemy. Szkoda czasu, a ja już go nie mam. Rano praca. Żegnam.

Gość gość
Nie, liczę na to, że naród będzie teraz mądrzejszy i będzie patrzył władzy na ręce. Zwalczanie cholery dżumą to nie jest metoda.

Gość gość
Jak mam się dogadać z kimś kto jest fanatykiem PiSu? Rozsądny człowiek widzi błędy nawet tej partii, którą popiera.

Gość gość
"Nie, liczę na to, że naród będzie teraz mądrzejszy i będzie patrzył władzy na ręce." x konkrety proszę a nie p********ie farmazonów. odsuwasz pis od władzy na rzecz kogo? tego "żeby było tak jak było" czyli PO+nowoczesna.po? tak sobie wyobrażasz ten "mądrzejszy naród patrzący władzy na ręce"? jeżeli dla ciebie władza która nie okrada obywateli jest gorsza od tej z gębą pełną frazesów o "demokracji i konstytucji" ale za to z kieszeniami pełnymi kasy z której doją polaków to kogo ty próbujesz oszukać że nie jesteś po prostu propagandowym trollem?

Gość gość
gość wczoraj fanatykiem to jednak jesteś ty, bo wmawiasz mi, że ślepo patrzę w pis, kiedy nawet wyżej napisałam że nie jestem za pisem tylko kukiz, ale dostrzegam też dobre rzeczy. Więc chyba nie jest tak źle ze mną. A tera już będę na przegranej bo ide spać.