Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dywyta

Mój facet po raz drugi w tym roku idzie na wesele z koleżanką

Polecane posty

Gość gość
Widzę ze tu faceci się sraja, ze jak to tak można zabraniac iść z koleżanką na wesele , no to ok :) umowicie ze on może iść N wesele z koleżanką , a Ty w tym czasie idziesz się zabawić z kolegą :)

Gość gość
to tylkoniecale dwa lata, & Liczydła ma?

Gość gość
13:23 Faktycznie nie doczytalam, :D wole kalkulator :D autorko toż to tak mało że nawet nie ma co płakać, nie macie dzieci, jak to mówią tego kwiatu to pół światu:)

Gość dywyta
Najśmieszniejsze jest to ze do mnie podbija jeden mój kolega. Jest przystojny, lubimy się, ale konsekwentnie odrzucam jego starania bo kocham tego mojego.... a on robi takie coś... dlaczego mężczyźni są tak bezrozumni :(

Gość gość
Olej go dziewczyno bo Cię nie szanuje... i umów się z kolegą chociaż na kawę

Gość gość
Ha ha, fajnie tu poczytać jak zakompleksione są Polki-Grażynki, które boją się żeby ich misia czasem któraś nie poderwała. Jesteście żałosne i pełne kompleksów. Nie mówiąc o tradycyjnym robieniu igły z widły zakompleksione Grażynki.

Gość gość
W psychologii to się nazywa przeniesienie.

Gość gość
nigdy nie przyszłoby mi do głowy iść na wesele czy jakąkolwiek imprezę z kimś innym niż moja dziewczyna, nawet nie miałbym na to ochoty

Gość gość
Gość nie uważa że jesteście w związku. Najprawdopodobniej ma kilka koleżanek z którymi spotyka się na podobnych zasadach jak z tobą, i nawzajem o sobie nie wiecie. Jedyna rada- szybki kop w doopę nie warto na takiego tracić czasu. :)

Gość gość
Bierz w obroty przystojnego kolegę a tego c**eusza olej :p

Gość gość
Mój pomagał takiej jednej co to zgrywala bezradna sierotke. A to jej pomagał przy przeprowadzce, a to coś jej naprawial, a to gdzieś podwozil itd. .. Ale jak usłyszałam, że ma byćjej towarzyszem na weselu bo nie ma z kim iść- nie zgodziłam się i powiedziałam co o tym sądzę. Zapewniał, że to tylko kumpelka i robi jej przysługę i ze jej obiecał i takie tam, więc ostatecznie, odpuscilam. Potem widziałam kilka zdjęć z tego wesela i to mi wystrczylo aby z nim zerwać i zakończyć związek. A jak się potem okazało, jego znsjomosc z tą dziewczyna od praktycznie samego początku była zdecydowanie czyms więcej niż tylko przyjaźnią. Mam awersje do takich "przyjaciółek ".

Gość gość
Uwazam ze postapil nie fair ze Cie nie zapytal o zdanie ale z drugiej strony to tylko facet oni mysla inaczej ;) Nie rob z tego afery bo tylko wyjdziesz na zazdrosnice ale porozmawiaj z nim normalnie i zaZnacz ze to Cie niepokoji i juz. Powodzenia

Gość gość
Tu nie chodzi o brak myślenia lecz brak miłości.

Gość gość
Ło matko,pół roku znajomości a pretensje jak ze starego stażem małżeństwa !

Gość gość
Za dużo koleżanek , za mało zaangażowania do ciebie.

Gość gość
A co zrobiłas w ciągu ostatnich dwóch tygodni z ta sprawą? Bo zdaje się tylko biadolisz na forum i tyle.

Gość gość
Każda para ma swoje własne zasady, granice których się nie przekracza by nie zranić drugiej osoby. Dla jednych częste odrebne spotkania z płcią przeciwną są nie do przyjęcia, dla innych może to nie stanowić problemu. Ważne by partnerzy nie ranili się wzajemnie. W tym przypadku widać ze autorce nie odpowiada chłopak w roli towarzysza imprezowego dla samotnych - jak najbardziej ma prawo tego nie tolerować i traktować to jako zagrożenie. Jeśli chłopak nie widzi problemu to znaczy ze albo nie ma świadomości jak odbiera to jego dziewczyna albo ma to w nosie. W związku należy dokładnie wiedzieć co jest do przyjęcia a co nie.

Gość gość
20'14,ty tak na poważnie z tymi wywodami

Gość gość
gość dziś & Bardzo mądrze, popieram.

Gość gość
Rozstałbym się od razu z taką zakompleksioną i zaborczą kobietą z sieczką w głowie jak autorka.

Gość Nafirii
Masz racje autorko :-) postaw granice skoro nie umial pierw skonsultowac to z toba. A moze nawet nie chcial wiec postawil cie w fakcie dokonanym :-) a tu twoja reakcja jest wazna chyba wiesz co musza zrobic, :)

Gość gość
Ja zawsze stawiam się na miejscu mojego ukochanego :) czy poszłabym z kolegą na wesele, kochając, mojego kochanego Radka? Nie :)

Gość gość
"dywyta wczoraj Najśmieszniejsze jest to ze do mnie podbija jeden mój kolega. Jest przystojny, lubimy się, ale konsekwentnie odrzucam jego starania bo kocham tego mojego.... a on robi takie coś... dlaczego mężczyźni są tak bezrozumni smutas.gif" X Powinnas po kolezensku zaczac sie spotykac z kolego .

Gość gość
Dokladnie: traktuj druga osobe z szacunkiem, miej na wzgledzie jej uczucia i nie rob niczego co tobie niemile. Nalezy wspolnie ustalic granice, w kochajacym sie i zaangazowanym obupolnie zwiazku nikt nie ma potrzeby wypozyczania partnerek/partnerow czy wypozyczania sie na wesela itp a najwazniejsze jest to aby nie krzywdzic drugiej osoby (nawet majacej odmienne poglady). Niby dlaczego kolezanka/kolega nie moze pojsc sam/a na wesele? Nic jemu/jej nie stanie sie. Jesli druga strona nie rozumie czy nie probuje zrozumiec, to ewidentnie ma w d***e partnera/partnerke i nie nadaje sie do zwiazku.

Gość gość
gość wczoraj proponuje przeprowadzic sie na bliski wschod - mozesz miec swoj harem tylko musisz byc w stanie je wszystkie utrzymac i jest ograniczenie do maks 4 pan

Gość gość
Dla mnie to jakies glupie zapraszac na wesela czy inne imprezy osoby zajete . Na pewno ma w swoim otoczeniu innych wolnych kolegow lub ci zajeci moga miec wolnych kolegow z ktorymi mogliby ja zapoznac .

Gość gość
gość wczoraj Rozstałbym się od razu z taką zakompleksioną i zaborczą kobietą z sieczką w głowie jak autorka. X Taka osoba jak ty powinna byc postawiona w odwrotnej sytuacji . Ciekawe jak wtedy bys pisal . Jesli obojgu to nie przeszkadza to spoko , ale gdy druga osoba tego nie akceptuje moze byc problem .

Gość gość
gość wczoraj a swingowanie uznajesz? czy jestes za zaborcza i zakompleksiona ciota?

Gość gość
Powiedz mu wprost. Albo rezygnuje z tego wesela albo z Wami koniec. Wóz albo przewóz.