Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić porządek raz na pożądanie ?

Polecane posty

Gość gość
Facet zrobił błąd ale Ty nie jesteś lepszy

Gość gość
Mój zięć ideałem nie jest. Podczas operacji były komplikacje. Podczas operacji wziął papierosy od swojego ojca i wyszedł. Pytanie - co jakby nagle, już, teraz musiał by podjąć decyzję kogo ratujemy? W takich sytuacjach liczy się każda seksunda. Byłem pewny, że on jest z nią w szpitalu. Mam ochotę walnąć go w łeb, żeby wrócił do rzeczywistości.

Gość gość
Biedne kobiety porzucane przez męzów w najważniejszych momentach w życiu próbują sobie to tłumaczyć.

Gość gość
Dla lekarzy naturalne jest ratowanie matki.

Gość gość
Biedne ? Powiedz mi czy córka autora była biedna w dniu porodu ? Nie byli rodzice, mąż.

Gość gość
"On też byl zdenerwowany, a może nie lubi szpitali ? " Spędziłam kiedyś tydzień w szpitalu. Mój chłopak odwiedził mnie raz. Potem leżałam sama. Nie odwiedzał mnie. Na prośbe by przyszedł na wypis odmówił zasłaniając się że rodzina go wrobiła coś, a tak poza tym to nie lubi szpitali. Chciałabyś w trudnych chwilach usłyszeć coś takiego od swojego wybranka ? Serio byłyby to dla ciebie tłumaczenia ? Wydaje mi się że chyba nigdy nie zaznałaś choroby

Gość gość
gość dziś Tak, biedne bo bronicie tego, że mąż przez cały dzień się nie pofatygował do żony tkwiącej w szpitalu, być może gdyby nie teśc to w ogóle by go nie było. I wymyślacie kretyńskie wymówki "bo po co", "może nie lubi szpitali", "rodzice byli". I te wymówki tylko świadczą o tym, że za wszelką cenę będziecie bronić tak słabego zachowania. Dla Was to jest naturalne, że Wasi mężowie mają Was w d***e i uznajecie to za standard, dlatego uważam, że takie kobiety są biedne. Nie znacie innego życia gdzie mężczyzna zachowuje się dojrzale i staje na wysokości zadania zamiast uciekać.

Gość gość
Ooo,babskie prowo jeszcze się kręci .

Gość gość
17;25, no i poleglas z tym prowo -piszesz raz rodzaj żeński,raz męski a przecież masz być niby facetem -teściem !!!!!!!!!!

Gość gość
17.25 to nie jest mój (autora) post.

Gość gość
Porody są różne. Jeden miałam tak szybki ze świetnymi położnymi, że mąż rzeczywiście byl niepotrzebny. Następny o maly włos nie skończył się tragicznie dla dziecka. Owinięte pępowiną, urodzone w zamartwicy. Szybka próba uratowania. I te nasze wspólne łzy i ściśnięte dłonie. Dobrze, że byl.

Gość gość
Ale córka autora nie miała stresów. Urodzila i po sprawie.

Gość gość
ja bym chciała miec takiego ojca jak autor... drogi autorze, jak córka dojdzie do siebie to poradz jej, zeby za kilkadziesiąt lat, jak jej mąż będzie miał operację prostaty, bypasy czy cokolwiek, też nie przyszła do szpitala tylko poszła sie wyluzować :)

Gość gość
" Ale córka autora nie miała stresów. Urodzila i po sprawie. " A jej mąż jest wróżbitą i wiedział, ze tak będzie i mógł sobie radośnie się obijać? Tak? No to nie pisz jak debil skoro doskonale wiesz, że to co piszesz to brednie. Twój maż chciał być przy Twoim porodzie czy olał Cię?

Gość gość
Nie był mi potrzebny. Stresował się bardziej niz ja więc wysłałam go do domu. A skoro facet chciał pić, a nie pije, chciał palić a nie pali to znaczy że był w stresie.

Gość gość
Co widzisz w takim ojcu ? Przecież on wtrąca sie !

Gość gość
Jego córka chciał mieć meza przy sobie Ty nie chciałaś więc jest różnica.

Gość gość
On tylko pomaga.

Gość gość
Autorze jak córka i wnuczka?

Gość gość
Zięć do dipy ojciec fajny.

Gość gość
wczoraj Tatuś oszalał,współczuć zięciowi rąbniętego teścia.Powinna być starą panną.

Gość gość
Oszalał? Martwi sie o swoje dziecko. Co powinien zrobić?

Gość gość
Co za teść...

Gość gość
Noja rada - nie wtrącaj się, bo zięć się wkurzy i odejdzie.

Gość RzuciłemPalenie
Macie całkowitą rację. Miałem ten sam problem i nie pomagały tabletki, plastry itp. Co pomogło? Wszystko opisane na stronie: bit(KROPKA)ly/2ulRrnP