Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maminsynki mieszkające z mamą po 30stce, mamusia daje wam doopy?

Polecane posty

Gość gość
wczoraj Żeby założyć rodzinę to trzeba znależć kobietę swojego życia,niestety takich nie ma ,często samo dno moralne,a te perełki często trafiają na drani.Samo życie.

Gość gość
"gość wczoraj weź, takie zjawisko jest żałosne. znam dwóch, jeden 34 ("coxiak") drugi 37 lat ("findme82"), obaj mieszkają z matkami, są gejami i jeszcze się tym szczycą na portalach takich jak fellow, sprawdz" x :D a ty też jesteś gejem skoro znasz ich profile? :P

Gość gość
23:15: normalnie niedobrze mi się robi jak przeczytam takie coś. Jak można chcieć mieszkać z teściową i do tego będąc po 30. Sama mam 28 lat i nie widzę takiej opcji. Kobieto, chcesz się wiązać z inną kobietą?

Gość gość
Ja mam 3 takich znajomych, którzy mieszkają z rodzicami, a są po 30-stce. Jeden miał żonę i dziecko, wzięli mieszkanie na kredyt, ale im nie wyszło i teraz wrócił do rodziców, bo mieszkanie sprzedali, a po spłaceniu kredytu nie stać go nawet na kawalerkę. Twierdzi, że nie opłaca mu się wynajmować, bo jeszcze alimenty płaci na dziecko. Drugi znajomy to typowy playboy, twierdzi, że dłuższy związek z 1 laską go nudzi i nie zamierza zakładać rodziny. Zarabia 3500 i przeliczył, że jak wynajmie mieszkanie za 1500-2 000 to nie wystarczy mu na życie, a już na pewno nie na ciuchy i wyrywanie lasek, gdyż z tego co widziałam wyrywa typowe blachary, ładne, ale widać, że musi inwestować w siebie i w nie. Kolejny znajmomy mieszka tylko z matką i ona wcale nie chce, żeby się wyprowadził. Niestety on jest spokojny, niezbyt urodziwy, nie ma dziewczyny, pracuje w jakimś urzędzie i chyba nie chce też zmieniać tego stanu rzeczy. Może gdyby poznał jakąś konkretną babkę, to by go zmieniła, a tak wątpię.

Gość gość
Jaki widzicie problem w facecie po 30-te mieszkającego z rodzicami? a gdzie ma mieszkać pod mostem? To jego rodzinny dom i jesli zdecyduje mieszkać sam to to zrobi jeśli nie to jego decyzja a innym g....do tego. Ktoś wczesnej napisał wyżej że plują te dziwy jadem którym żal d..ściska że widzą fajnego faceta a on nie ma swojego M i nie ma mu gdzie dać... ha ha ha.Kupujcie mieszkania i zapraszajcie do swoich a nie czekajcie aż wsadzicie zady za frico. Teraz coraz mniej frajerów a babom czas ucieka i aż zakładają posty by ponarzekać hi hi h

Gość gość
Tu Angela. Wstałam rano i zapomniałam jak się pisze po niemiecku.

Gość gość
wróc do wyra