Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mailowe doopodajki

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość gość
Luiza jest seksowna na swój wiek. Jest kilka z kobiecymi kształtami, które kręcą prawdziwych mężczyzn. Śliczne buzie mają dwie z wymienionych, które widziałem. A ty zapewne żadnej nie widziałeś. Szkoda, że przez taki kłamliwy hejt te kobiety nie chcą już się logować.

Gość gość
Poza tym jaki masz cel oceniając ich wygląda. Jeśli w zaufaniu, któraś przesłała zdjęcia takiej szumowinie jak ty to powinny parę słów wtrącić o tobie. Boisz się zalogować pewnie dlatego.

Gość gość
Powtarzam. Luizka nie ma zaokrąglonych kobiecych kształtów, jest zwyczajnie pospolitym grubasem . Pisząc że jest jednąvz najładniejszych poniżasz naprawdę urodziwe dziewczyny , które tu pisały.

Gość gość
Nie pieprz gościu coś o prawdziwych mężczyznach lubiących jakoby grubask8m Owszem, fajnie kiedy kobieta ma tu i tam ale musi mieć wcięcie i wygięcie. Co komu po wielkich dojach równych z wielkim śmietnikiem brzusznym?

Gość gość
Jeśli widziałeś zdjęcie Luizy to prawdziwy mężczyzna zachowa takie informacje dla siebie. Dla jednych kobieca, dla ciebie gruba. Tylko po co trąbisz o tym publicznie i tchórzliwie anonimowo mały chooyku?:)

Gość gość
Ale co ciebie to obchodzi, jaki ma brzuch? Co CIEBIE to interesuje? Jaki masz interes w tym hejcie? Zresztą to info o rzekomym brzuchu juz tu krazylo i prawdopodobnie jest powtarzane jak wiele innych. Ponizacie piszace tu osoby z powodow jakich? Jaka jest motywacja do bycia podłym?

Gość gość
Gość niedzielny napisze, że potwierdza i się kręci kabarecik. Nie ma po co tego komentować. 🖐️

Gość gość
Prawda wygląda zapewne tak, że takie rzeczy rozpuszcza tu zazdrosna kobieta albo wymienione panie były poza zasięgiem tego chooyka.:) Chciał je mieć a nie mógł.:)

Gość gość
Nie krążyło tylko z trzeciej ręki widziałam Luizkę. Jak takiego hipopotama można nazwać najładniejszą? Ładna to była SW, Imperium czy Pewnaa- widzialam foty a nie ten nalany grubas.

Gość gość
Hue hue , rzeczywiście ale faktycznie tylko desperaci mogli lecieć na Luizkę.

Gość gość
Boska Luiza poza zasięgiem o ja prdl. Neverminde. Żenada.

Gość gość
W sformulowaniu "nalany grubas" jest silny ladunek emocjonalny, mozna by pomyslec, ze traktujesz to z jakiegos powodu bardzo osobiscie😴

Gość gość
Miernotka w akcji :classic_cool:

Gość gość
Emocjonalnie? Od kiedy nazywanie faktów po imieniu jest emocją. Grube to grube. Jak w matematyce. Dwa dodać vdwa to cztery . Nie broń się grubasie tylko na rower vczy spacer albo na siłkę.

Gość gość
Jak można przesyłać komuś foty innych ludzi, którzy wam zaufali :O

Gość gość
10.48 "Nalane grubasy" tez maja oczekiwania, np. dotyczace intelektu, klasy, meskosci, a wtedy ty zupelnie sie nie lapiesz 😴

Gość gość
A jednak 😴 Potrzeba uzywania pejoratywnych obrazliwych okreslen wobec drugiej osoby dowodzi marnego rozwoju emocjonalnego, braku empatii i glebokiego prymitywizmu oraz poczucia nieszczescia i checi odwetu 😴

Gość gość
1044 w d***e bylas,gowno widzialas. Pewna i SW to jedna osoba. Ładna i moze ale straszne k***iszcze ktorą miało wielu.

Gość gość
Są tu kobiety i grube i chude i ładne i przeciętne i brzydkie. Tak samo jak inteligente i te mniej. Seksowne, zabawne, poważne. Ale każda ma swój czar.

Gość gość
Czytaj uważnie. Nie jestem facetem żeby się załapywać. A po drugie nie ośmieszaj się z tymi " oczekiwaniami". Grubasie gziłaś się na majlu z Kokekejem aka koleżka11. Też mi wymaganie. Dupcenie z młodszym od siebie onanem. Bez odbioru.

Gość gość
gość dziś Grubasie gziłaś się na majlu z Kokekejem aka koleżka11 x Chyba z kimś mnie mylisz, ja się "gziłam" z kimś innym 😴 Jesteś bardzo agresywna i skupiona na wyglądzie, to smutne :( Można by pomyśleć, że pomimo porażającej urody, coś ci się nie udało 😴

Gość gość
Ale dzięki za potwierdzenie oczywistości, że jesteś sfrustrowaną kobietą, nie mężczyzną, to w sumie było pewne 😴

Gość gość
Madzialena :O

Gość gość
Dostala wścieklizny, bo Kokej z nią nie chciał się gzić:O

Gość gość
Koke nie robił nic złego z Luizą.

Gość gość
Po c***u musiały mieć dystans te twoje pięknoty głupi chujku skoro przestały sie logować bo ktoś zanegował ich kształty chyba tylko dla koneserów nadwagi i tłuszczu. Ale spoko są różne fetysze.

Gość gość
Chłodno oceniając, nie złośliwie, to rzeczywiście to kadzenie Want czy Boskiej to banialuki. Bo pomijając kwestię urody, jak wiadomo każda stwora znajdzie potwora ,nawet w pisaniu były to osoby dość infantylne, zdziecinniałe z wszechobecnymi serduszkami, kwiatuszkami, papatkami. Jakieś naciągane to wszystko.

Gość gość
Luizka baba na oko 50 letnia. Jak ona ma wygrać z młodym ciałem których tu nie brakuje. Nie ośmiesza j sie kimkolwiek jesteś.

Gość gość
Ty sie nie osmieszaj. Luiza nie ma 50 lat i ni c***a na tyle nie wyglada. To bylo forum i trzeba bylo tu czyms wiecej zainteresowac niz jotpegiem. Dupa cie boli, ze ciebie taką pieknote kazdy olał🖐️