Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mailowe doopodajki

Polecane posty

Gość gość
Jasne wszystkie są infantylne tłuste i stare a ty madziu rozumie jesteś piękność zwlaszcza ogolona na jeża i w szpilkach dwa metry masz a w bicepsie 45 cm. Rzeczywiście to jest kwintesencja kobiecości. Twój inteligentny inaczej bełkot już łaskawie przemilczmy.

Gość gość
12:18 Możesz sobie kadzić luizko ale nie oszukasz tego co czas z tobą zrobił.

Gość gość
Nikt tu nie jest zazdrosny. Bo i o kogo. Śmieszne jest poprostu że jakaś kobietka jedna czy druga uchodzi za piękność. Ja zazdrosna nie jestem, wiedziałam Boską, Tabasco czy Sunny. Nie ma być o kogo zazdrosną. A już napewno nie o Boską. Dobra dla pierników po pięćdziesiątce a to nie mój przedział wiekowy;)

Gość gość
Akurat tabasko czy luiza wysłała ci fotki mitomanie.:classic_cool:

Gość Nanielogu
12.27 Że niby mnie widziałaś ? Klamczucho jedna. Nie widzialas . Po co te klamstwa? Co chcesz osiągnąć piszac takie brednie wyjete z duupy :O

Gość gość
Nie jestem luizką, za to golym okiem widac, jak sie miotasz;) Kazda z wymienionych tu kobiet miala facetow w nie zapatrzonych, i ewidentnie masz problem z tym, ze ty taka piekna mloda i ni c***a:D🖐️

Gość gość
12:27 Wrzuć fotki na dowód albo wypiertalaj prawiku z małum chóójkiem:-D :classic_cool:

Gość gość
Od zawsze próbujecie hejtu przez krytykę wyglądu. Prawda jest taka, że były tu kobiety nie tylko urodziwe, ale potrafiące przyciągnąć samca czymś więcej. Zrobiliście z nich dzifki i brzydkie rapszle na forum żeby odeszły.

Gość gość
Boska Luiza Kasztanowe włosy, po ramiona, z grzywką. Ciemne oczy. Duży nos, w stylu Żydówki. Okrągla twarz. Dołki w policzkach, jedyny jej atut. Duże zwisajace piersi, otyła, z dużym nieprzyjemnym brzuchem.Wygląda jak matka dorosłych dzieci. Ubrana fatalnie jakby się zatrzymała w siermiężnych czasach.

Gość gość
Haczykowaty nos jak klamka u kościoła. Wałki tłuszczu. Niesymetryczna twarz zatuszowana włosami. Nie wiem może przez totalny brak gustu wygląda jak babcia 50+ Albo jest niefotogeniczna ale i tak wygląda tragicznie. Jeżeli to jest boska kobieta to ja nie mam pytań.

Gość gość
Ale dlaczego sie nad nią znecasz oraz wywalasz prywatne informacje? Spojrz w lustro i poczuj wstyd za to, kim jestes😴

Gość gość
Want Rzeczywiście dużo lepiej się prezentuje od Boskiej. Przede wszystkim jest dużo młodsza. Twarz przeciętna, ciemne oczy w barwie piwnej z domieszką zgniłej zieleni. Duży biust, pulchna. Może się podobać choć do nazbyt urodnych nie należy.

Gość gość
Kogoś tu widzę cholernie Luizka boli;)😘

Gość gość
Ktoś ma smutną niedzielę, nawet gęsi nie ma, żeby poprzepychać.

Gość Nanielogu
12.39 , pomijając już fakt,ze jesteś paskuda wywalajaca priva na forum.m to wiedz jedno ze piekno kobiety to nie tylko wygląd zewnetrzny. Ty możesz byc nawet posagowa pieknoscią i co z tego jesli masz przegnite i paskudne wnetrze? Jest w tobie dużo jadu, zazdrości, zawiści i za każdym razem gdy otwierasz usta by coś powiedzieć, wydobywa się z nich smród zgnilizny :) Nie możesz przeżyć tego, że kobieta , którą ty uwazasz za brzydką, przyciagala mężczyzn jak magnez samym słowem pisanym. Ty nie przyciagalas bo ten twoj smrod i jad czuc na kilometr. A przecież masz taką posągową urodę :O

Gość gość
Dam zdjęcie i niech każdy oceni czy Luizka może kogokolwiek boleć? Tylko nie wiem które dać.Mam cztery jej foty, hmm.

Gość gość
Jadą te łajzy po wszystkich, nawet po tych których latami nie ma.

Gość gość
A gdzie stwierdziłam że mam urodę posągową? Bzdura. Nie twierdzę że jestem ładna tylko że Boska jest bazylem a uchodzi za ładną. Żenujące jest jak wprowadza się ludzi w błąd.

Gość Nanielogu
Co Ciebie tak boli boska? "Ładna" pojęcie wzgledne. Dla jednigo jest ładna dla innego nie. Nie mozesz pojąć, ze kazdemu podoba się coś czy ktos inny. Wywalasz priva i robisz z siebie zazdrosnego babsztyla bo jak inaczej wytłumaczyć nagonkę Twoją na boską? Nie wiem jak wyglada ani boska ani wiele innych kobiet stąd. Wiem tylko, że każda ma prawo być tutaj i pisać. Co chcesz osiągnąć oczerniajac inne kobiety? Calkowity brak klasy. Wstyd mi czasami za kobiety.

Gość gość
Mi też wstyd że bazyl kryje się za nickiem Boska. Tak ludzi oszukiwać. A fe.

Gość gość
Ładna nie jest pojęciem względnym jak twierdzisz. Gdyby tak było w konkursach piękności mogłyby startować grubasy.

Gość gość
Może Luiza czy Want się komuś podobały.

Gość gość
Jedni lubią pulchne, drudzy szczupłe inni mądre,.

Gość gość
Mylisz się. Nawet w konkursach piękności bierze udzial cala masa dziewczyn z ktorych jedna zostaje miss i nie zawsze wszyscy sa zgodni co do wyboru bo typowali inną :) Grubasy? Kto dal tobie prawo wyzywania ludzi od grubasow? Skąd wiesz jaka choroba czy tragedia jest we wnętrzu osoby otylej. Myslisz, że są gorszą kategorią ludzi? W takim przekonaniu wychowasz swoje dzieci (ewentualne) a co im powiesz gdy ktores z nich stanie się "grubasem"? Skąd w was tyle jadu zeby oceniać innych i uważać za gorszych....

Gość gość
Szkoda ze w tych tematach nigdy nie lecą konkrety typu zdjęcie.

Gość gość
13.28 nie wystarczy Ci potwierdzenie gościa? :-D:-D:-D

Gość gość
W konkursie piękności biorą udział babcie z ogromnym brzuszkiem i zwałami tłuszczu jak u luizki? Ty masz jakieś wypaczone pojęcie estetyki i piękna.:-D :classic_cool:

Gość gość
Skąd w was tyle jadu zeby oceniać innych i uważać za gorszych.... X Zacznij od tego, jak można wygląd kogoś oceniać, znając jedynie jego nick z forum? ;-)

Gość gość
Boska przecież wie komu rozsyłała swoje pulchne kształty.

Gość gość
Co ci się Boska przypomniała? Jadłaś już obiad?