Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dojrzali faceci nadal mieszkają z rodzicami???

Polecane posty

Gość gość
a wszystko zaczeło sie od słowa "bezludna"

Gość gość
ale to jeszcze da sie jakos wytłumaczyć gorzej z tym dostarczaniem jedzenia kobiecie

Gość gość
jeszcze w dodatku zdefiniowano sposób dostawy "przyniosą" na bezludnej wyspie kobiecie. to może znaczyc tylko jedno. demoniczna bogini podziemnych wytrysków goących glutów z nosa domaga sie składania ofiar

Gość gość
na boga znam tylko jednego człowieka który mógłby na bezludnej wyspie dostarczyć kobiecie z buta upolowany posiłek do przyrządzenia {posiłek do przyrządzenia też jest w pyte} żył w jeozolimie dwa tysiące lat temu nie do końca był człowiekiem i umiał chodzic po wodzie. nie wiem jak tam z polowaniem na posiłki ale podobno nieźle zarzucał sieci

Gość gość
a nie sory chodziło o upolowaną zwierzyne. nie wiem jak wg autorki wygląda upolowana zwierzyna gotowa do przyrządzenia ale pewnie jak podroby w markecie

Gość gość
jeszce po drodze pewnie powinien wyplatac lonty do swieczek i zebrac troche muszelek żeby stearyna nie kapała na dywany

Gość gość
które oczywiście sam wyplecie oczywiscie z własnoręcznie upolowanej futrzastej zwierzyny a potem sie będą długo i namiętnie kochać uważajac przy tym by nie drażnić okolicznych nocnych drapiezników ale tylko z sąsiedzkiej uprzejmości bo przeciez w razie czego master chef własnoręcznie skręci kark każdemu ryczacemu trzymetrowemu urodzonemu zabójcy widzącemu w ciemnościach i chodzącemu po pionowych ścianach. tak sie kończy oglądanie filmów w samotne wieczory

Gość gość
dobra zresztą co ja sie bede produkował

Gość gość
"tyle w temacie" no faktycznie nic wiecej sie nie da powiedzieć

Gość takijeden666
Ja mam 38 lat i jeszcze mieszkam z rodzicami, ale niedługo ślub i dopiero teraz szukam czegoś swojego. Wszystko mi się zmieniło, nie wyobrażam sobie teraz mieszkania u teściów czy z rodzicami. Gdyby nie narzeczona pewnie dalej tkwiłbym ze starymi. :)

Gość gość
Nudno i drętwo się mieszka z rodzicami.

Gość gość
a dlaczego panny z dziećmi mieszkają z bachorami w domach dziadków ? :-P

Gość gość
18:30 bo ich faceci lub byli faceci to ciapy i nie sa w stanie im nic zapewnic

Gość takijeden666
18:30 bo ich faceci lub byli faceci to ciapy i nie sa w stanie im nic zapewnic xxxx my ciapy że wy nie macie mieszkań :) fajnie narzucać komuś wymagań

Gość takijeden666
a wiecie ze dom buduje sie razem ?

Gość tak mysle
Ja ze swoich obserwacji moge stwierdzić,że często z biedy to ci którzy się nie wykształcili i w zasadzie poza piwkiem nie mają innych planow po robocie(nie po pracy):D Inni z kolei z wygody bądz z tego powodu,że matka bądź ojciec(czesciej matka) zawładnęli ich życiem a oni nie wiedzieć czemu się im podporzadkowują.Ci często są wykształceni i mają prace za fajne pieniądze acz milionerami nie są. Kolejni to tacy którzy mają bardzo wygodnie i maja pod nosem wszystko czego im trzeba Ci też są wykształceni i mają sporo pieniędzy a zatem i dużą swobodę działania, przy tym sporych rozmiarów dom rodzinny. I kase w spadku. Druga i trzecia grupa którą wymieniłem ma chęć na małżeństwo ale najczesciej nie mają z kim, powody są różne poprzez dziwne charaktery, przyzwyzajenia czy wymagania co do plci przeciwnej. Zazwyczaj jest to ich wina ale tacy już są i podobnych sobie szukają. Dziwni ludzie też żyją w związkach:D

Gość gość
bo dawały doopy na lewo i na prawo czy były tak bardzo naiwne ?? ;-)

Gość gość
Czasy sie zmienily i to mezczyzni przeprowadzana sie do kobiet. Wy kobiety chcialyscie wladzy ale z wladza jest odpowiedzialnosc. Czasy sie zmienily i same tego chcialyscie wiec teraz bez marudzenia. Ynek pracy jest nastawiony na kobiety, studia rowniez itd. Dzisiejszy swiat bonusuje kobiety a neguje mezczyzn.

Gość gość
Lepiej się samemu mieszka, niezaleznie od plci. Rodzice sie czepiaja o ktorej wracasz , z kim sie spotykasz, czemu jakas ladirynda / wiesniak do ciebie przychodzi. Wyobrazcie sobie 30latkow, ktorzy musza sie rodzicom tlumaczyc :D

Gość gość
Lepiej się samemu mieszka, niezaleznie od plci. Rodzice sie czepiaja o ktorej wracasz , z kim sie spotykasz, czemu jakas ladirynda xxxxxxx Masz rację, bez mamy, taty i żony, zwłaszcza ta ostatnia lubi się czepiać o której się wraca i z kim się szlaja :)

Gość gość
Lepiej się samemu mieszka, niezaleznie od plci. Rodzice sie czepiaja o ktorej wracasz , z kim sie spotykasz, czemu jakas ladirynda xxxxxxx Masz rację, bez mamy, taty i żony, zwłaszcza ta ostatnia lubi się czepiać o której się wraca i z kim się szlaja :)

Gość gość
znam takich kilku ; wiek od 36 do 43 lat :D z tego co zauwazam to rzadzi nimi matka a ci nie wiadomo czemu sluchaja jej jak za czasow dziecka :O sa jacys zdziwaczeni np jeden ciagle lazi do kosciola :O drugi tak zaniedbany jak menel nastepny jest lekko opozniony w rozwoju mimo ze pracuje na budowie kolejny twierdzi ze jest za biedny zeby miec dziewczyne wszyscy mieszkaja z matka itd ...

Gość gośćglupiebaby
nie każdy chce się piąć po szczeblach i dorabiać się albo łożyć na babę dzieci itd. niektórzy mają to w d***e i was ,dziwi was to ,piszcie musi być zaradny zarabiać,no właśnie nie musi ,może chcieć sobie zyc jak pustelnik i mieć was w d***e

Gość gość
Najgorzej mają ci mieszkający w blokach w małych miastach. Obgadują ich jak na wsi, wiem coś o tym...

Gość gośćglupiebaby
wszystkim plotkarskim babom powinni pozaklejać pyszczochy taśmą i byłby spokój a jak lepiej by się pracowało ,raj

Gość gość
z tym obgadywaniem w blokowiskach to niestety prawda :O🖐️

Gość gość
to norma widzieć przed bloczkiem parkę kwok,gadaja z godzinę ,chyba nie myślicie że o polityce albo o sztuce :-)

Gość gość
Najgorzej? Haha trzeba miec niezle nasrane zeby przejmowac sie co mysla inni. :)

Gość gość
nie potrafię odpowiedzieć na pytanie dlaczego. podejrzewam że z różnych powodów głównie z wygodnictwa. osobiście znałam tylko jednego takiego faceta. byl po 30 tce i mieszkal z mama. pracowaliśmy razem i w pewnym momencie mieliśmy wykonać wspolnie jakis projekt. nie byliśmy kompletnie sobą zainteresowani żeby była jasność ale się zakolegowalismy. z mojej perspektywy mogę powiedziec dlaczego to jest dziwne dla potencjalnej dziewczyny czy narzeczonej. po pierwsze również mialam wrażenie że to takie duze dziecko bez jakiegokolwiek rozeznania choćby co ile kosztuje. po drugie dużo rozmawialiśmy i facet miał hierarchię ważności - zawsze mama na 1wszym miejscu nawet gdy pojawi sie zona i dzieci. po trzecie z niewiadomych przyczyn ukradkiem jego matka mówiła o mnie per lafirynda (zasłyszane przypadkiem) choc face to face była taka miła że potrafila nam wchodzić do jego pokoju po sto razy czy to z herbatka czy ciasteczkiem czy przypadkiem nic nam nie potrzeba. w dodatku facet który mimo iz sympatyczny i z możliwościami zatrzymał się na pracy nie chciał sie juz w tym ani w zadnym innym kierunku rozwijać bo po co? dla mamusi byl naj naj wiec on juz nic nie musiał. ona bez przerwy podkreslala jaki on jest fantastyczny bo pracuje i takie inne bzdety a on to podtrzymywal i porownywal sie do innych w kategoriach - bo ja nie cpam jakby to było jakies osiągnięcie da człowieka ktory nigdy z żadnymi uzywkami problemu nie miał. teraz juz nie mamy kontaktu ale pamiętam tez ze na jakies tam randki sie umawial i ze mial bardzo wygorowane wymagania właśnie np. ze najlepiej zeby miała swoje mieszkanie itd... gdzie on nigdy nawet nie pomyślal ze mozna ot tak się wyprowadzić a zarabial niezle a jego matka nie byla osoba wymagająca stalej opieki. teraz jest ponoć jeszcze bardziej zdziwaczaly i nadal jest singlem mimo iz od tamtego czasu o którym pisze minęło ponad 10lat.