Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obgadywanie ludzi,wysmiewanie ,ze sa inni ,ze robia poprawy operacje plastyczne

Polecane posty

Gość gość
ale 25letnie kobiety nie są stare! Więc po co im botox? Nie rozumiem tego, nie obraziłabym ich ani bym ich nie wyśmiała...ale niech mi ktoś powie po co to?

Gość gość
Plaby po biedy? prosze Cie...

Gość gość
Tak to przesada 25 lat i botoks,ale sa i takie,i dla mnie wazne jest to jaka ta osoba jest dla mnie ,dla zwierzat,a nie to ze ma botoks,cos sobie poprawila,bo nie jestem ograniczonym czlowiekiem. Ulomny na umysle i oceniam czlowieka po tym ze sobie cos poprawil,ale po tym jaki jest w stosunku do mnie do innych ludzi,zwierzat Sa naturalne kobiety,a sa zlosliwe,wredne,falszywe ...

Gość gość
Codziennie jesz,wkladasz do organizmu CHEMIE i to jest najbardziej grozne... wiec nie mow o naturalnosci...

Gość gość
Może ma jakąś inną funkcję? Ja się na tym nie znam, zawsze kojarzyłam botoks ze zmarszczkami i ewentualnie podnoszeniem brwi. Po prostu jestem ciekawa :) a ludzie ogólnie są wredni i jak będą mogli się do czegoś przyczepić to tak zrobią

Gość gość
15.58 twoi bliscy tez kochaja zwierzeta? Domyslam sie ze wybiorczo, bo niektore sa ozdoba ich.. talerzy. A ty? Jaka milosniczka jestes ? W plastikowych botkach śmigasz?0

Gość gość
To dlaczego znani gwiazdorzy maja kobiety czesto poprawione, i sa z nimi . Skoro tak jak twierdzisz one sa ochydne, bo sa poprawione...

Gość gość
prawda jest taka, hahah ze jak komus bardzo zależy na róóchaniu to poprawi operacyjnie nawet pizz/zde zeby miec jak z por/nola - dla mnie osobiscie jest to CHORE, bo dla mnie swiat na seksie i pieniądzach sie nie konczy i smiac mi sie chce z takich sierot🖐️

Gość gość
Tak moze byc to szok dla Ciebie,ale ludzie poprawieni,tez maja uczucia,czesto sa wrazliwi,uczuciowi ... i kochaja zwierzeta... Alez Ty ograniczona jestes.

Gość gość
16.00 nie wiem co ty tam sobie e wkładasz do swojego organizmu, ale wierz mi posiłki ludzi, ktorzy interesują się zdrowiem, mają tyle wspolnego z chemią, co ty ze mna.

Gość gość
Nie rozumiesz nic z zycia...ludzi...dlaczego czlowiek to robi... bo zbyt ograniczona jestes,zbyt ulomna na umysle. Dziekuje za uwage...

Gość gość
25 latki i już się botoxują? Nawet jeśli teraz nic nie widać, chociaż to dziwne bo po co robią ten botox skoro nic nie widać, ale nawet to za parę lat będzie widać i to na niekorzyść skutki uboczne. A za 20 lat będa jak monstrum, tak jak np Meg Ryan, była śliczna dziewczyną i młodą kobietą, zaczęła się poprawiać, przez chwile fajnie, a potem gorzej, no to następna dawka botoxu itd itd az wyglada jak jedna z miliona twarzy Jockera

Gość gość
gość dziś x No i o to chodzi :) Niech pozniej latają takie mordy wilkołacze po ulicy szpetne jakby sobie wylały litr kawsu na morde, bardzo dobrze

Gość gość
Naturalna a tyle zlosliwosci wrednosci ma w sobie :(

Gość gość
gość dziś No tak wyglądają jakby je kwasem oblali a one mimo to zawsze mają taki naciągnięty martwy uśmiech. Przecież M.Ryan to wygląda jak monstrum po 80tce, zresztą jest ich setki co się tak oszpeciły na własne życzenie - Courthney Cox, Nikol Kidman, Madonna, nasza Minge, Górniak, no i faceci tu mistrzu to Mickey Rourke

Gość gość
Podajesz tylko extremalne przypadki,to po co istnieja klinki? Powinno sie je pozamykac!! bo tylko same MONSTRUM wychodza...

Gość gość
Gorniak i inne ,juz bez operacji,botoku... nie wygladaly tak dobrze jak wczesniej.

Gość gość
Co zlego w tym ze ktos cos sobie poprawil i to teraz lepiej wyglada niz wczesniej ? Dlaczego ludzie krytykuja hejtuja takie osoby ? Co im te osoby zrobily? Ludzie "Naturalni" i skad w nich tyle zlosliwosci -toksycznosci hejtu ?Tego to nie rozumiem...

Gość gość
Chemie jesz codziennie,toksyny,nakldasz na skore chemie czyli kremy nawilzajace,kremy z filtrem,itp.

Gość gość
16.38 przepraszam, czy wyrażam się nie jasno ? Jakie kremy ? Jakie filtry ? Uwierz, że ludzie nie używają żadnego badziewia i wyglądają bardzo dobrze, są zdrowi. Powiedz mi czy zdrowy na umyśle czlowiek będzie sobie nawilżał usta wstrzykując w nie kwas ? ? Czy któraś z kobiet, która nonstop używa kosmetyków, robi zabiegi ingerujące w ciało i organizm , cierpiąca np na alergie lub silne migreny, jest w stanie sobie wyobrazić, że to np farba do włosów jest przyczyną ? Prędzej pójdzie do lekarza, który poleci jakiś lek. I tym sposobem będzie " zdrowsza". O negatywnych skutkach stosowania leku nie pomyśli. Nie odstawi farby, nie przestanie używać perfum, a botoks, ha ha, przecież czytała że można nim leczyć, więc wstrzyknięty w czolo nie zaszkodzi.