Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjecie weselne.

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy robia wesele z pompa, a ja mam slub w pazdzierniku i to na 20 osob, bo nie mam zadnej rodziny ,znajomych .tak sie glupio czuje ,z tego powodu.Jak sie nie wstydzic przed rodzina narzyczonego ,ze z mojej rodziny na slubie bedzie tylko matka i siostra.

Gość gość
Hallo odpisze mi ktos?

Gość gość
Wstyd to kraść.

Gość gość
skojarzenia z suplementami, pudełka leków i suplementów białe łoże pełne płatków róż i Belara suplementy ślubne Miovarian, Ovarin i naturalne metody planowania rodziny, może być Ladycomp przychodzimy z folderem firmowym lub prezentacją online szkic umowy przedwstępnej rzucamy się piłkami potem odpalamy szkale i złowróżenie

Gość cytrynowysorbet
Niestety przyjęło się tak, że wesele to jest impreza robiona "pod rodzinę" i chce się, żeby wyszło jak najlepiej, żeby rodzina potem chwalił a nie negatywnie komentowała. Nie każde wesele musi być gigantyczne i z pompą. To od państwa młodych zależy czy chcą trochę spokoju i wtedy wybierają kameralne przyjęcie. Mają do tego prawo. Nie powinnaś wstydzić się przed narzeczonym tego, że nie masz kogo zaprosić, myślę, że jeżeli Cię kocha to dla niego najważniejsze będzie to, że Ciebie poślubi i będziesz jego żoną, a nie, że rodzina będzie miała okazję do chwalenia jak to było fajnie. Nie masz się czym przejmować. Lepiej jest zaprosić osoby, które są dla Ciebie ważne, a nie jakiś tam znajomych tylko dla szpanu i "bo wypada".

Gość gość
znam kilka małżeństw co miały przjęcia dla świadków i najbliższej rodziny na 15-30 odób, jedni w ogóle niec nie robili tylko prosto z USC wpjechali na miesąc miodowy

Gość gość
w restauracji to uważajcie żeby wam świateł nie pogasili i ustalcie, czyto co w menu faktycznie będzie dostępne, różnie bywa, jeśli jest mniejsza grupa powiedzmy kilka do kilkunastu osób, to się nie wysyilają

Gość gość
Ja robiłam przyjecie weselne w restauracji http://www.zajazdnakepie.pl/ i jestem bardzo zadowolona i nie żałuję, że nie zrobiłam tradycyjnego wesela na sto par.... Na początku moja mama kręciła nosem, że rodzina się obrazi i że będą gadać ale.... czy tak czy tak to zawsze będą gadać. Wszystko się udało, jedzonko było przepyszne i miejsce bardzooo klimatyczne.