Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o miłości

Miłość to fikcja którą faceci i kobiety wmawiają sobie nawzajem

Polecane posty

Gość gość
I jak tu zyc?

Gość gość
Tak jak codziennie?

Gość gość
gość 2017.07.27 O tak. Powinnam to jeszcze dopisać. Nic tak nie zabija miłości jak życie pod jednym dachem. To jest smutny paradoks, bo przecież dalszym logicznym etapem miłości wydawałoby się zakładanie rodziny i wspólne życie, ale niestety tak właśnie jest. > bo życie pod jednym dachem to realia i codzienność a nie fantazja z serialu w TV, babom palma odbija i mają mózg wyprany przez TV

Gość gość
gość dziś Mnie wystarczy miłość z tureckich seriali smiech.gif a i oko na czym zawiesić można przez godzinę. > zacznij żyć realiami a nie fantazją z TV

Gość gość
baby nie potrafią żyć realiami, są wyprane mózgowo i zaprogramowane do głupoty przez TV

Gość gość
15:53 A ty zajmij się swoim życiem a nie życiem obcych ci osób. I nie rozkazuj mi debilu. Jeszcze potrafię oddzielić fikcje od rzeczywistości pokrako męska. Nie będzie mi nigdy żaden męski chuj rozkazywac. Zwłaszcza taki marny jak ty.

Gość GośćNiezgody
"Miłość to fikcja którą faceci i kobiety wmawiają sobie nawzajem" Bzdura, oczywiscie ze istnieje, tylko malo komu sie chce - poniewaz trzeba cos dac od siebie a nie tylko "ja! ja! ja! ja!". To troche tak jak z szukaniem jednorozca: - W tradycyjnym spoleczenstwie (np. ameryka lata ~40, czy polska 30 lat temu) szukamy w losowej ksiazce z kanonu literatury pieknej (trafi sie jakis od czasu do czasu). - W obecnie modnej "hedonistycznej cywilizacji zachodu" :p , szukanie odbywa sie w instrukcji do losowo wybranej pralki (nie jest to niemozliwe, ale jak juz jakiegos znajdziesz to warto skonsultowac sie z psychiatrą).

Gość Wrozbella
Aa