Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiakatarzyna50

Blagam o pomoc finansowa nawet 10 zl

Polecane posty

Gość Kasiakatarzyna50

Blagam ludzi dobrej woli o pomoc finansowa zostalam sama z 2 cieci synek ma 3 latka, dzisiaj sie rozchorowal dostal antybiotyk nawet na to nie mam potrzebuje tez ciuszki dla 3 latka chlopca . Jestem zalamana nigdy w takiej sytuacji nie bylam, glupio mi prosic tym bardziej ze jestem juz dojzala kobieta ale na ta chwile bezradna. Dzieci sa calym moim swiatem ale sama miloscia ich ich nie nakarmie.Nie stac mnie nawet na zalozenie sprawy o alimenty na adwokata na dojazd do sadu na znaczek kompletnie na nic.Blagam pomozcie mi.

Gość gość
Kobieto idz do domu samotnej matki

Gość gość
Jak zostałaś sama z dwójką cieci, to niezła z ciebie d.podajka, tak jechać na dwa baty... A tak na serio, naciąganie ludzi jest nieetyczne. Pomoc prawną możesz dostać za darmo, jak gach na smrody nie płaci, to masz fundusz alimentacyjny. Nie pitol, że nie masz kasy, bo masz co najmniej jedno 500+, a może i dwa, w zależności od dochodów. Ciuchy można kupić w lumpie albo na bazarze, to nie wstyd. Nikt ci nie pomoże, bo tu nie takie siedziały i ckliwe gadki produkowały...

Gość gość
500+, Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, Caritas itp.

Gość gość
Sorry, ale na forum nikt Ci nie uwierzy. Zgłoś się do jakiejś parafii, a potem do MOPR, bo w nim faktycznie od ręki nic nie dostaniesz.

Gość gość
Mops nie zostawi cię bez pomocy,pamiętaj tylko oni mogą Ci konkretnie pomóc.