Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Koszmar w pracy

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Bardzo proszę o kilka słów i opinie. Dostałam ponad pół roku temu świetna robotę. Zarobki ok, obowiązki ok i szefostwo bardzo ok. Szefostwo wiedziało co umiem a czego nie ale powiedzieli że nie świeci garnki lepią i się doucze. Problemem jest jedna z koleżanek z działu kadr z która dzielę pokój. Jest dla mnie okrutna. Starsza o 30 lat, jest nielubiana przez wszystkie koleżanki i kolegów a także szefa i szefową, ale pracuje już ponad 20 lat. Poniza mnie na okrągło, wypomina mi wiejskie pochodzenie (rodowita Warszawianka), nasmiewa się z choroby mojego ojca. Jestem sparalizowana strachem. Nie umiem jej odpyskowac mimo że dotychczas byłam asertywna. Ciagle nagaduje na wszystkich kolegow i kolezanki. Obgaduje ich potwornie. Zarzad rowniez, nawet bardziej. Krytykuje wszystko co robie, do wszystkiego się wtrąca. Każda rozmowa z szefem musi być przez nią przerwana. Raportuje o każdej mojej pomyłcę a ja jak ten gamoń mylę się coraz częściej mimo że się staram o wszystkim pamiętać. Boję się wykonywać polecenia zarządu bo mnie za to krytykuje a ja siedzę cicho. Dziś jej nie było a ja zrobiłam coś złego. Poszłam do szefa i powiedziałam że chciałabym się zwolnić. On od razu wiedział o co chodzi. Powiedział że zauważył już dawno ale czekał na mój sygnał bo nie chciał interweniować nieproszony. Powiedział żebym wzięła kilka dni wolnego i kazał się niczym nie martwić. Jestem zła bo zachowałem się jak donosiciel. Boję się że ja zwolnią bo gdzie ona z takim charakterem znajdzie prace? Boję się też oczywiście że jak wrócę po urlopie to będzie jeszcze gorzej bo teraz dla niej oprócz matoła będę też kablem. Co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować