Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Biedronkach jest klimatyzacja ? bo jak nie ma to nie idę na zakupy

Polecane posty

Gość gość

nie chce czuć smrodu pospólstwa

Gość gość
Raczej zazwyczaj w takich większych sklepach jest klimatyzacja :p

Gość gość
w mojej jest ale i tak gorąco i śmierdzi, biedronki to ogólnie brudne sklepy, tzn to nawet nie jest sklep tylko magazyn samooobslugowy

Gość gość
Ojej jakie wielkie państwo się oburzylo, normalnie same księżniczki i książęta

Gość gość
Biedronka też jest potrzebna , gdzie biedni by kupowali

Gość gość
u mnie w Biedronce jest czysto, towar z samego rana jest juz na polkach ulozony, jest klimatyzjacja

Gość Elfika84
Chciałam zauważyc ,ze do Biedronki chodza również dobrze usytuowani ludzie a nie tylko biedni . Nie popadajcie znowu w skrajność . A to czy jest brudno .... powiem tak : ile miast , dzielnic i ludzi , tyle jest też biedronek . Znam takie gdzie jest mega czysto , towar bardzo fajnie poukładany , a znam taką gdzie jest tragedia i dużo menelstwa . Ja bardzo lubię tutaj robić zakupy . Nawet słodkości tu uwielbiam kupować . M.in . Ciastka Paryskie .Tylko od ostatniego czasu , a kupowałam je jakieś tydzień temu , mam wrażenie ,że coś się zmieniło .Galaretka i biszkopt nie te . Sa za słodkie i wgl jakby stare . Ma ktoś podobne odczucia do moich ? Pozdrawiam

Gość gość
tak - jest klimatyzacja

Gość ElsaAnna
Cześć elfika84 . Ja mam dokładnie to samo . Kupiłam delicje paryskie , chciałam coś na szybko mieć słodkiego do kawy , a że nagle wpadła przyjaciółka to postanowiłyśmy kupić włascie te ciastka . Galaretka jest za słodka , ale biszkopt jest znacznie mniejszy objętościowo , cienki i do tego bardzo suchy . Jakby tak z pare dni sobie poleżał na powietrzu nie będąc zapakowanym . Mnie się coś wydaję ,ze producenta zmienili :/