Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny są coraz bardziej puszczalskie i wyuzdane. Z pokolenia na pokolenie

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś za komuny nie było golenia pipy rowa a teraz 13 latki depilują łono i pytają w internecie o lubrykant do seksu analnego!!! Wyuzdanie straszne jest, większość uważa seks bez ślubu za coś normalnego, ok można zrozumieć ale seks na 1, 2,3 randce ? Piszcsycie jak was ktoś w majtkach zobaczy a obcemu facetowi rozkładacie nogi na 3 spotkaniu, co będzie za 10 lat? 10 latki będą się rypac w szkolnych kiblach z 14 latkami po połączeniu gimnazjów i podstawówek?

Gość gość
Najbardziej puszczalscy są wciąż faceci.

Gość gość
Taaaak kiedyś to puszcalstwa nie było ;) nawet moja mama mówiła że połowa jej kolezanek koleżanek wieku 15 rozdziewiczone były a teraz grają wielkie dewotki :) ja mam 22 lata i wciąż ciewica z wyboru bo miałam już wielu adoratorow :) nie wiem co ludzie mają w głowach piszac takie brednie , "puszczalstwo " było zawsze tylko kiedyś wypadało się z tym kryć

Gość gość
ja jestem dziewica i zgadzam sie ze to mezczyzni tez sa puszczalscy mam pare kolezanek bardziej wyluzowanych niz ja i opowiadaja mi o swoim seksie na pierwszym randce to tez mnie brzydza tacy mezczyzni, co na pierwszej randce dopuszczaja do seksu

Gość gość
tez macie swoj rozum a nie psy podazajace za popedami. tzn tak bym chciala myslec, bo chce wierzyc, ze mezczyzni sa wartosciowi.

Gość gość
Dokładnie, faceci teraz DOMAGAJĄ się seksu na 1 , 2 randce jak nie ma chociaż oralu lub wzajemnej masturbacji to się nie odzywają :/ z tymi niby cnotkami kiedyś też prawda, takie święte teraz zgrywają a przecież kiedyś matkami zostawały w ogromnej większości kobiety max 30 lat, co druga ok 20 lat, wasze babki k****iły się na sianie jak szalone a teraz tarzają się pod ołtarzem