Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak i nie odpisywanie

Polecane posty

Gość gość

Otóz mam faceta od roku, ale on ciagle chcialby slyszec ze go kocham, ze tesknie, domaga sie czasem komplementow na sile. NIe mowiąc o tym ze musimy byc caly czas w kontakcie, bo np jak nie odpisuje mu od pol godz to zaraz dzwoni. Co ja mówie, czasem minie 10 min, i zaraz z zalem, ze go olewam, Nie wiem juz co o tym myslec, bo wtedy on budzi we mnie poczucie winy, ze jak to moglam mu tyle nie odpisac, a ja zwyczajnie nie mialam czasu. Wtedy jest smutny i widze ze calkiem traci humor.Jak zyc?

Gość gość
to meczące jest

Gość gość
wzięłaś sobie niedowartościowaną peasde to sie teraz męcz 🖐️

Gość gość
Jak to zmienic?

Gość lusi21
Nie da się zyć z takim facetem a mówię to z własnego doświadczenia.On jest zaborczy i chce żebyś każdą sekundę swego zycia poświęcała jemu a to jest niemozliwe.Każdy potrzebuje trochę przestrzeni dla siebie .Zapewnianie o uczuciach jest ważne ,ale to nie może mieć mijsca cały czas .Druga osoba musi rozumieć to ,że mamy pracę ,mamy inne zajęcia i musimy mieć też 5 minut dla siebie. Ja wiem,na początku wydawało ci się,że on taki zakochany,że to taka wielka miłość ,ale to nie to,on jest po prostu narcyzem i musi mieć kogoś kto go podziwia,uwielbia,inaczej więdnie. Ja bym ci radziła zostawić go,ale pewnie nie zrobisz tego teraz,ale w ogóle zrobisz to,bo to nie jest normalne zycie.

Gość gość
jestesmy razem ponad rok, kocham go ale meczy mnie to ze ciagle potrzebuje mojej uwagi :(

Gość gość
a no chciałam, widzę ze sie stara zmienic