Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora sie zna na gotowaniu?czym przyprawiać zupe kalafiorową??

Polecane posty

Gość gość
12:14 A, sory, ja miałam na myśli WSZYSTKIE wpisy, nie wiedziałam, że jestes tak zadufana, że uważasz, ze tylko Twoje się liczą:) Tak swoja drogą, może zabierz swoich domowników do lekarza skoro mają problemy ze smakiem i powinienem. Ewentualnie zamiast cienkiej lury z mikro ilością składników, które mogą być przyćmione byle czym to zacznij robić prawdziwą zupę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś 11:39 Temat dotyczył przypraw a nie głównych składników zup i sposobu ich gotowania , więc daruj sobie ten kpiący ton, pisząc że esencją rosołu jest duża ilość dobrego mięsa. Apropos cebuli , jeśłi już jesteś tak złośliwa to spróbuj ugotować dobry rosół bez jej dodatku , lub z mocno przypieczonej cebuli zrobić zupę cebulową . x Ale ona ma rację. Esencja rosołu to długo gotowane mięso z kością. Oczywiście, że można zrobić rosół bez przypieczonej cebuli. Zwykły por daje lepszy smak. Dla ciebie smak rosołu, to po prostu posmak spalenizny pochodzący z przypieczonej cebuli, tak jak dla innych dodana do rosołu maggi, to wszystko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kalafior jest najsmaczniejszy surowy z humusem paprykowym. Gotowany jest bez smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×