Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam na imieniny od faceta tylko "bombonierkę"

Polecane posty

Gość gość
teraz bombonierka a za parę lat nawet papierka, bo wolny związek swoje prawa ma:D

Gość gość
100%

Gość gość
Wiem co czujesz, też tak kiedyś miałam. Ale po dłuższym czasie zaczął mi kupować wspaniałe prezenty - np. wymarzonego Lumixa! :D Także daj mu troszkę czasu :)

Gość szry
gość 2017.08.03 i gość 2017.08.03 jestescie razem z autorka materialistkami. co dajecie swoim chlopom? w ogole na dlugo ktorys z wami wytrzymal, ksiezunie? kolczyki, lancuszek, bransoletki? a ktoras choc raz kupila zegarek facetowi? spinke do krawata? lancuszek? moze i bezczelnie, ale w to WĄTPIE. Jesli wasze zadowolenie przeklada sie wprostproporcjonalnie do wydanych na upominek pieniedzy to jestescie materialistkami, bo tylko na metke zwracacie uwage. to jest FAKT. Vikinia - a co TY robisz zeby rozpieszczac swojego faceta... przygodny seks z nim sie nie liczy. Jesli uzywasz seksu do wyrazenia zadowolenia z powodu bycia "rozpieszczana" upominkami to zwykla k..wa jestes... KASA za D.PE, tak to dziala, wiec nie masz sie nawet na co obrazac w takim wypadku.

Gość gość
szry dziś -"a któraś choć raz kupila zegarek facetowi? spinkę do krawata? łańcuszek? może i bezczelnie, ale w to WĄTPIE. XXX Ja kupiłam: na Gwiazdkę skórzany portfel i srebrne spinki do krawata a na urodziny zegarek za 1.200 zł. Po miesiącu przypadkiem (!) oświadczył mi, że spotyka się z inną :P Od niego dostałam (na różne okazje) breloczek (nie nowy zresztą), figurkę słonia i srebrną zawieszkę (bez łańcuszka) za niecałe 100 zł. I co na to Pan z 18.29? :)

Gość gość
rozumiem Cie autorko, tez kiedys po polrocznym zwiazku dostalam od mojego faceta bombonierke za 20 zl podczas gdy ja kupilam mu skorzany brelok za ponad 100 zł i perfumy. To bylo pod choinke. I nie chodzi o to, ze kupil cos taniego tylko ze kupil na odwal sie. Ja kupilam mu prezent biorac pod uwage jego zainteresowania i preferencje a czekoladki sa bezplciowe. W tym samym czasie kupil dla corki odzywke do rzes ktora ja mu polecilam za 80 zl. Gdyby mnie tez taka kupil to bardzo bym sie ucieszyla bo i tak ja regularnie kupuje. Jesli jest sie z kims to zna sie te osobe i mozna kupic niedroga rzecz ale zgodna z ta osoba i o to wlasnie chodzi a nie o kwote. Niestety ale skoro on jest skapy w prezentach to i uczuciowo tez bedzie. Zastanow sie nad sensem tego zwiazku.

Gość gość
To ja z 19.52: przepraszam za pomyłkę, chodziło oczywiście o srebrne spinki do mankietów koszuli. To tak, żeby nie było wątpliwości, że coś ściemniam :P

Gość 45y5u
Świece zapachowe urozmaicają każde pomieszczenie. Warto się na nie zdecydować, jeśli chce się uzyskać ciekawą atmosferę. Jest to dobre rozwiązanie do każdego domu. Sprawdź to! http://pompomcandles.pl/