Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam włosy długości do połowy pleców czy je ściąć?

Polecane posty

Gość gość

Jak uważasz? Boję się,że będę żałować a chce ściąć na takiego dłuższego boba. Czyli do ramion... Mam 27 lat, chyba już mi długie włosy nie pasują? Jestem mamą chodzę 89%czasu w koku bo nie mam czasu układać inaczej włosów w dodatku schudłam a długie proste włosy mi jeszcze bardziej ta twarz wydłużają wyglądam jak szczurzyca? :-( doradzcie.

Gość nieR
Zetnij, do połowy pleców włosy szybko dorastają i zanim się zorientujesz znowu będą długie, a w międzyczasie będziesz się cieszyć nowym, pewnie lepszym wyglądem. Sama raz ścinam do linii żuchwy, raz zapuszczam i w sumie nawet wolalabym, żeby tak szybko nie odrastały.

Gość gość
Hmm.. Mi włosy wolno rosną. Dlatego się zdecydować nie mogę. Mój mąż nie chce żebym scinala. To niby tylko włosy ale podobno długie włosy to atut z tym, że ja mam takie długie bez wyrazu.

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
Za długie i wyraźnie ci przeszkadzają jeśli ciągle spinasz, podetnij pare centymetrów i noś rozpuszczone

Gość gość
dłuższy bob, to nie jest przecież taka bardzo krótka fryzura, odwagi ścinaj

Gość gość
Boze dziewczyno, masz piekne wloasy wiec sie nimi ciesz. I blaaaagam, nie wpadaj w pulapke polskiej zasciankowej mentalnosci, gdzie w wieku 27lat jestes stara. Fryzure sie wybiera biorac pod uwage indywidualne upodobania, styl i typ urody a nie co kto sobie pomysli, zwlascza jesli ten ktos (lub ci) mysla kategoriami sprzed 100 lat. Smutno czytac takie wypowiedzi jak twoja.

Gość gość
Stara nie jesteś, ale jeśli je nosisz tylko w kitkę i są takie długie, to fryzura jest po prostu nudna. Przytnij je trochę, żeby pasma nabrały lekkości.

Gość MonikaOpiłek
Matko dziewczyno nie ścinaj! Ja od zawsze chciałam mieć długie włosy, takie do pleców, ale nigdy nie udało mi się takich wyhodować! Nie ścinaj. Ty ścinasz, a ja chodzę do Great Lengths, żeby mi przedłużyli! Swoją drogą jak się któraś zastanawia nad tym to tylko w GL. Widac różnicę pomiędzy włosami słowiańskimi, a tymi z GL hinduskimi. Są one znacznie mocniejsze i ładniejsze:)