Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dłużej żyje tym bardziej odchodzi mi ochata na małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
Zarówno kobiety jak i mężczyźni potrafią być fałszywi.Trzeba nauczyć się odróżnić intencje i uczyć się na błędach .Związek tworzy się od podstaw i warto odrazu być szczerym aby dana osoba pokochała nasze wady i zalety.Nie warto tworzyć czegoś na siłę i oczekiwać ,że np.druga połowa zmieni się z wiekiem lub po ślubie bo charakter się nie zmienia można tylko zmienić na jakiś czas swoje przyzwyczajenia które po jakimś czasie wyjdą z hukiem.

Gość gość
11.31 Nie miałam szczęścia poznać kogoś kto myśli podobnie jak autor. Wszystko by było tak jak powinno być, a rzeczywisty byt ułożył mi inny scenariusz ... Pech

Gość gość
jak masz zone zapomnij o karierze bedzie cie walic po rogach

Gość gość
kobiety kochaja chamow taki facet utrzyma kazda przy sobie

Gość gość
Kobiety kochają mądrych ,troskliwych i odpowiedzialnych, a cham zostaje zazwyczaj sam z alimentami bez żony i perspektyw dupcząc po dyskotekach :D

Gość gość
Równie dobrze można powiedzieć "patrząc na niektóre kobiety można się zastanawiać czy facet idąc do ślubu był naćpany czy miał oczy pisdą zarośnięte". Kiedy do was w końcu dotrze że też daleko wam do ideałów?

Gość gość
Ja tez im jestem starsza, tym mniej mam wiary w sens małżeństwa czy tez związku na całe życie. Może dlatego, ze napatrzyłam sie na małżeństwo moich rodziców, na to jak nie okazywali sobie uczuć właściwych dla małżonków i na to, jak moj ojciec cale życie traktował mamę, a ona na to przyzwalala (dreczenie psychiczne, wieczne pretensje, czepianie sie p*****low, wypominanie sytuacji, na które nie miała wpływu). Wlasciwie to nie wiem, czemu miałabym wejść w stały, długoterminowy związek. Ani rola matki, ani rola żony w żaden sposób mnie nie przekonuje. Nie umiem znaleźć pozytywów tej sytuacji. Wiem, że sa szczęśliwe małżeństwa i pary, ale nie umiem zbytnio uwierzyć, ze ta sielanka mogłaby trwać do końca... i nie umiem uwierzyć, że taka sielanka mogłaby przytrafić sie mnie. Z nieukrywanym zdziwieniem przyglądam sie temu, jak bardzo ludzie przeżywają wesela, suknie slubne, orkiestrę, to, co pojawi sie na stole, ile w koperte... Myślę sobie - na co? Po co to wszystko?

Gość gość
takie przemyślenia maja wszyscy mądrzy koło 30stki

Gość gość
Cały czas powtarzam, jakby 20 latek miał wiedzę o kobietach 30 - 35 latka to frajera do ślubu nie znalazły byście nawet jakbyście nago po ulicach latały :D

Gość gość
Zadna normalna kobieta nie chce frajera tylko mężczyzny :-) Sam sobie wrzuciłeś gamoniu.

Gość gość
Ja mam 28 mój mąż 36 . I myślę, że dzięki różnicy wieku dojrzeliśmy do związku i małżeństwa w tym samym etapie życia :)

Gość gość
Bo faceci później dojrzewają :D

Gość gość
Myślę że to zależy na kogo się trafi, ja nie miałem dobrych partnerek, nie mam dobrych wspomnień z nimi związanych więc podziękuję...

Gość gość
Na mężczyznę to wy nie zasługujecie :)

Gość gość
dziś A co oznacza-" ja nie miałem dobrych partnerek"? Co takiego robiły

Gość gość
15:09 więc skoro wy tylko zasługujecie na mężczyzne - zakładajcie zwiazki sami ze sobą. Nie będzie wielkiej szkody, gdy ludzkość wyginie. I tak większość to debile.

Gość gość
Nie da się ukryć że coraz mniej idiotów daje się zaciągnąć przed ołtarz więc z tym wyginięciem to całkiem prawdopodobne

Gość gość
Tzn - faceci wygina. Kobiety mogą rozmnażać się bez ich udziału. Metoda dzieworództwa pokazana w komedii ,,Sexmisja,, jest metodą prawdziwą i stosowaną , tyle że nie na masową skale. :-)

Gość gość
Ew sprowadzicie sobie jaskinowców z Somalii, Afganistanu czy innego islamskiego pierdziszewa, ci będą was traktować jak krowę w zagrodzie i dymać bez "zabiegania" i reszty tych pierdół które Polak musi odfajkować żeby dostąpić zaszczytu :). I wtedy będziecie szczęśliwe i zadowolone. I skończą się wszystkie Wasze psychiczne choroby które w większości wynikają z nieróbstwa i dobrobytu.

Gość gość
16:08 - a skąd pomysł, ze chcemy ich sobie sprowadzać?? Czyżbyś sam miał ochotę byc powyobracany przez jaskiniowca, ze wogóle napisałeś tu coś takiego? Pewnie taaaakkk... Lubisz to dzifffkooo

Gość gość
Nie mój cyrk, nie moje małpy. Będzie jak w Niemczech. Tak mężczyźni też powoli nie mają ochoty wiązać się z popieprzonymi niemkami i trzeba milionami czarnych eksportować żeby miał kto zapładniać te niemieckie góry tłuszczu :)

Gość gość
"Na mężczyznę to wy nie zasługujecie usmiech.gif" x 90% facetów nie zasługuje na miłość!

Gość gość
mysle ze to wina czasow w ktorych promuje sie bycie singlem sex bez zobowiazan brak wiezi z czlowiekiem

Gość gość
gość święta racja trafiłeś w sedno. Poza tym to jakiś mit że kobiety są dojrzalsze. Większość to właśnie ma sieczkę w głowie, są kapryśne jak dzieci. Zawsze chcą mieć to czego akurat nie mają. A jak dostaną to o czym rzekomo marzyły(rodzina, mąż, ślub) to szybko się tym nudzą i szukają wrażeń dalej(kochanek najczęściej z pracy). Wy drogie panie jesteście nie stabilne emocjonalnie będąc z wami niczego nie można być pewnym na 100%. Jesteście jak Jekyll i Hyde i czasem się ma do czynienia raz z jednym raz z drugim choć fizycznie to jedna osoba. Bycie samemu ma tylko jedną wadę seks trzeba sobie kombinować inaczej.Poza tym spokój, brak trucia d**y, wymyślania problemów, znoszenia fochów itp. Teraz wiem dlaczego kobiety tak nie znoszą kurtyzan bo dzięki nim mężczyzni nie muszą stawać słupka jak pies proszący o smakołyk(seks) tylko mają go zapewniony w sposób prosty płacisz i masz.Szantaż odpada.

Gość gość
kobiety nienawidza milych gosci jesli taki jestes to masz problem i narzekasz. kobiety kochaja mocnych silnych agresywnych i chamskich gosci ktorzy dominuja je w seksie

Gość gość
wystarczy trafic na dobra kobiete

Gość gość
Dlugo myslalam tak jak autor, ze malzenstwo to najwieksze zlo tego swiata. Wystarczy miec otwarty umysl, obserwowac innych ludzi i sie okazuje, ze jednak sa na tym swiecie szczesliwe malzenstwa. Wydaje mi sie, ze to kwestia dopasowania dwojga ludzi

Gość gość
16:58 i 17:05 - nie wszystkie kobiety są jak wasze matki. Wyjdźcie może z domu do ludzi, znajdźcie pracę, poobserwujcie szczęśliwe pary których wiele jest dookoła. Nikt normalny nie rozkminia tego czy jest facetem wyżej stojącym od kobiety, czy kobieta lepszą od mężczyzny. Ogarnijcie sie ludzie i nie idźcie tą drogą :-)