Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dłużej żyje tym bardziej odchodzi mi ochata na małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
takkk babsztyl to straszna oblega w porownaiu do zlych zyczen smierci ktore wyslasz mi tam u gory

Gość gość
Ależ ja ci śmierci nie życzę. Zyj i męcz się dalej sam ze sobą. Albo sie ogarnij i będzie git :-)

Gość gość
Zacytuj moja wypowiedź i udowodnij mi, że ja ci ŻYCZĘ śmierci. Jak to zrobisz, jesteś kozak nad kozaki!

Gość gość
Umów sie na randkę z tym całym krzyskiem, widać że facet cie kręci, ziomuś

Gość gość
Krzysiek z bloga jest dla mnie nikim. Jestem osobą wykształcona i wychowaną na innych autorytetach. Zresztą gość jest zwyczajnie nudny, wkoło klepie to samo. Wysłuchałam może po minucie kilku jego daremnych wypowiedzi... zieeeew....

Gość gość
Więc jesteś głupszy od słownika w swoim telefonie deklu. I to nie jest powód do radości. Na dodatek nie masz ani kasy, ani wyglądu, ani pozycji społecznej... ja na twoim miejscu wyskoczyłabym z okna. x jestescie okrutne zajechalybyscie facetow na amen. Oto dlaczego nikt nie chce sie zenic ogladaj : x https://www.youtube.com/watch?v=yMsX-lSOa04

Gość gość
Zresztą spadam, bo tu też nuuuuda. :-) A ty się kotłuj dlej w tej swojej nienawiści do kobiet i w żalu, ze nigdy zadnej nie bedziesz miał. Sayonara ćwoku :-)

Gość gość
Jestem osobą wykształcona x marketing czy psychologia czy jakies inne humanistyczne zapchajdziurki?

Gość gość
P.S. - napisałam, co zrobiłabym na twoim miejscu a nie, ze ci tego życzę. Jeśli jesteś tak głupi, ze nie dostrzegasz różnicy - nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy, bo i tak nie zrozumiesz wiekszości tego, co mówię/pisze. Papatki i buziaczki dla krzyśka

Gość gość
przeciez sama wiesz ze to bylo jednoznaczne kotku

Gość gość
20:02 - resocjalizacja, a pracuję w więziennictwie :-) /taka rodzinna tradycja - ojciec, bracia i teraz ja/ Ale juz mnie tak nie zagadujcie drodzy panowie, dajcie mi stad odejść. I tak z żadnym z was sie nie umowie :-)

Gość gość
20:05 jeśli chcesz pogadać z moim kotem - ma na imie Aria i jest szarobura ale... pewnie i ona miałaby cię w doopie.

Gość gość
czyli humanistka, ok pa pa

Gość gościu2
Do pani z z różnych środowisk się wywodzimy miła pani bardzo różnych. I dlatego nasze spostrzeżenia dotyczą właśnie całej waszej kobiecej populacji. Niezależnie od wykonywanego zawodu, wykształcenia stażu w związku czy małżeństwie widzimy jakie decyzje podejmują kobiety i z kim się najpierw/ najchętniej wiążą co wam imponuje/ nakręca. I nasze wnioski w oparciu o życie właśnie są takie jak piszemy. Jesteście hipokrytkami. Dopiero jak się wyszalejecie z bawidamkami szukacie tych dojrzałych jak wy to określacie. Tylko że jak już jakiegoś głuptasa/nieboraka usidlicie to za jakiś czas dalej idziecie " w tango" z zaliczaczami obwiniając oczywiście swoich misiów że są mało męscy, że spokojni że nie ma przy nich emocji jak na początku itp. babskie pierdy. Prawda o was jest taka że wolicie być 154 seksualnym skalpem jakiegoś playboya z koziej wólki niż tą jedną jedyną dla normalnego mężczyzny który swojej męskości nie chce/ nie musi udowadniać ru...ac tabuny głupich lasek. Problem w tym że wam zaliczanie jednak imponuje i kręci choć oczywiście deklarujecie inaczej. Ale mądry doświadczony człowiek wie że należy oceniać ludzi ( w tym kobiety) po tym co robią a nie co mówią P. S. A tak a propos wypowiedzi pani z " Tak, większości kobiet imponuje typow*******cz dzielony z wieloma innymi nieudacznicami które marzą o tym by być tylko sexzabawkami. Za ciało z resztkami potu, śluzu, grzybami i różnymi zarazkami innych latawic. Bleee!!!"

Gość gość
najnowsze badania mowia ze dobrze gdy mezczyzna przed slubem ma min 5 kobiet w seksie, fajnie gdy okolo 10-11 a rewelacyjnie gdy 15. Powyzej 16 komfort spada a powyzej 20 nie nadaje sie na meze. Ponizej 5 partenrek seksualnych tez nie moze byc mezem wogole x oto badania naukowe co mowia. Kobiety gardza niedoswiadczonymi

Gość gość
ło matko..chłopy! Wy tak na powaznie? To kim są wasze matki, ciocie, siostry? Ja mieszkam w mieście 70 tys. i znam masę normalnych kobiet i facetów. To co wy tu wypisujecie wygląda jak wiedza czerpana z internetu - z forów podobnych temu. To jest chore, co sie tutaj czyta. Współczuje waszym mamom. Poważnie. Sama mam 2 dorosłych synów - 25 i 27 lat, każdy w normalnym, zdrowym, kochającym sie zwiazku, z mężem jestesmy razem 28 lat, niedługo po raz pierwszy zostane babcią. A wy do końca życia chcecie gardzić sobą nawzajem i dusić sie w swoim gniewie? Nie szkoda wam dzieciaki na to czasu i życia?

Gość gość
Nie wiem, kto przeprowadził takie badania i jak doszedł do tak głupich wniosków. Pewnie Krzysiek - bloger - fantasta, przy asyście stałych bywalców braciasamcy.pl. Z domu wyjdźcie, do świata. Za oknem pełno fajnej młodzieży która w d***e ma bzdury, które wy tu wypisujecie.

Gość gość
He he obudziła się pani w końcu. No to ma pani obraz młodego pokolenia Polek. No to wie pani co imponuje córkom pani koleżanek, siostrzenicom, kuzynkom.Matki nie mają w ogóle pojęcia o numerach które potrafią wykręcić ich córcie ( czyt.ile gał obrobić co weekend na dyskotece w klubie). Oj zdziwiła by się pani jak zachowują się te rzekomo grzeczne dobrze wychowane córcie. Nie wiedza bywa błogosławieństwem droga pani.

Gość gość
20 26 widzisz... krzysiek zna zycie... a Ty jestes zla bo jego nie mozesz zresocjalozowac !!! On wie jak robic z kobiet!!!

Gość gość
Młode pokolenie, to pokolenie moich synów. Nasz dom zawsze był pełen młodzieży, gdy chłopacy nie byli jeszcze w zwiazkach. Nikt nikomu gały nie obrabiał. Ludzie bawili sie, starszy syn gra na gitarce, wiec w naszym garazu często grała muzyka. Z tego co wiem, moje kolezanki /w wiekszosci moje równolatki/ maja normalne córki w trakcie, bądź po studiach. Wypisujecie tu totalne bzdury. Owszem - zgadzam sie, ze sporo jest patologii, ale nie jest ona tak powszechna, jak wy tu to przedstawiacie. Co zaś sie tyczy tego ,,obrabiania gały,, też słabo w temacie siedzicie dzieci drogie. Wiekszość dziewczyn/kobiet zwyczajnie brzydzi ta forma seksu. Część się na to zgadza tylko dlatego, zeby facet nie strzelał focha. Taka prawda. Kolejna kwestia - na ulicach, jeśli widzę pijana hordę młodzieży, w przeważającej ilości są to jednak chłopcy. Jeśli tego nie widzicie, tzn. że nie wychodzicie z domu i internet miesza się wam z realem.

Gość gość
20:18 No dokładnie. Ci co tutaj piszą, znają życie tylko z internetu, albo są bywalcami specyficznych środowisk i znają tylko dyskotekowe puste lale i na tej podstawie oceniają ogół.

Gość gość
Wlaśnie zbyt dużo sie takich krzyśkow porobiło, stąd kobiety maja na was wylane.

Gość gość
skad sa te krzyski? stad ze te obserwacje sie na bazie kobiet 94,7 % kobiet robi loda na dyskotece 95,9% kobiet nienawidzi mezczyzn

Gość gość
Mój starszy syn poznał swoja obecną żonę na studiach, młodszy - to była zabawna sytuacja :-) Miała miejsce mała stłuczka samochodowa i zeby nie było że ,,baba za kierownicą,, - ewidentnie synek nie ustapił pierwszeństwa :-) Wy tu jesteście zgorzkniali, zawistni, nie szanujecie się nawzajem. Obrażacie się ile wlezie a im lepszy hejt, tym wieksza satysfakcja. Ubogie to wasze zycie i smutne. Nie potraficie pogadać o czymś fajnym i ciekawym? Jest wiele wartościowych tematów.. ale co wy o tym wiecie :-(

Gość gość
Ale skąd wy macie te dane? Z Warsaw Shore? Czy krzysiek to obliczył jakąś tajna kalkulacją?

Gość gość
tak tak oszukuj sie dalej im mniej wiesz tym wiecej dobrego mowisz o synowych dobrze dla cb

Gość gość
hej powiedz ale szczerze czemu nienawidzisz krzyska?

Gość gość
20:47 prawdopodobnie znasz moje synowe lepiej ode mnie, lepiej od moich synów i lepiej od nich samych. Znasz też wszystkie kobiety na świecie i widziałeś jak każda robi loda na dyskotece. Taki światowy człowiek jesteś. Do tego osiagasz to prawdopodobnie nie odchodząc od komputera. Brawo. Mam swoje lata, ale nie d mi sie wcisnąć bzdur. Owszem, dziś jest większa swoboda seksualna niż było to kiedyś i temu nie zaprzeczę. Ale wrzucanie wszystkich do jednego worka jest dziecinne i niepoważne.