Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam siły, córka na wózku czy można ją gdzies umiescic

Polecane posty

Gość gość

Czy 12 letnia corke na wozku mozna gdzies umiescic jezeli nie mam sily sie nia zajmowac i poswiecilam dla niej duzo i nie chce wiecej.

Gość gość
a na co choruje twoja corka ?

Gość gość
Provo

Gość gość
Skacząc do wody złamała kręgosłup

Gość gość
A ojciec sie zawinal?

Gość gość
własnie co z ojcem ? dlaczego nie chcesz sie juz zajmowac córką?

Gość gość
napusz cos więcej o swojej sytuacji czy jestes samotna matka czy ktos ci oimafa w opuece nad corka bo narazie z twoich wpisow wynika ze przerosla cie opieka nad corka albo po prostu juz znudzilo ci sie poswiecac dla chorego dziecka

Gość gość
mieszka z nami ojciec moj maz ale on pracuje a ja bym chciala meic czas dla siebie a nie ciagle ona i ona

Gość Host
Myślę że to prowokacja,bo to takie tematy były milion razy na innych portalach. Ja akurat zajmowałem się dziećmi niepełnosprawnymi w wolontariacie i wiem jak rodzice walcza,jak są zdeterminowani,nawet jak dzieci osiągną 30 lat,nadal się opiekują. A tu po 12 latach matka już się wypaliła? Prowokacja i tyle. W razie gdybyś nie dawała rady,prosze bardzo,polecam sie jako wolontariusz do prac codziennych.Są też panie pielęgniarki z ośrodka pomocy społecznej,przyjdą chętnie,codziennie.Są inne isntytucje. Ty wiesz,kobieto,ile jest stowarzyszeń,instytucji ,które chetnie przejmą obowiązki nad niepełnosprawnym dzieckiem? Pełno. Gorzej sprawa wygląda w przypadku dorosłych,tu już nie ma tego zapału,ale nadal są.

Gość gość
Mozesz sama polamac sobie nogi i wtedy obie bedziecie jezdzic bedzie ci razniej jeszcze jak cie maz w.y.p****************z domu to juz w ogole.