Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku że nic nie wynoszę ze związków

Polecane posty

Gość gość

No nic - po prostu nic. On jest w porządku, czuły, kochający, wszędzie by ze mną pojechał, poszedł, stawia i nie pozwala płacić. Nie p********e że go nie doceniam, nie nie kręcą mnie w ogóle źli chłopcy. Tylko po prostu chyba dla mnie związek nie do końca jest potrzebny. Seks - jest fajny, ale też nie jestem jego fanką na tyle, żeby uważać, że mam siedzieć z kimś do końca życia To jest mój 3 i chyba najfajniejszy facet, jestem z nim 2,5 roku. Takie myśli mam od paru miesięcy, ale teraz są silne i myślę, że po prostu mam potrzebę być sama

Gość gość
No widocznie taka juz jestes..ja tez sie zastanawiam czy nadaje sie do związków..tyle że ja duzo bólu zaznałam i cierpienia ale wydaje mi sie że niektórzy ludzie lubią byc sami

Gość gość
pewnie tak jest

Gość gość
po prostu nie kochasz i tyle,baby rzadko kochają

Gość gość
to w takim razie pojawia się pytanie, co takiego wnosisz do zwiazków, bo chyba nic ciekawego skoro jestes w nich tylko z braku ciekawszych propozycji na spedzanie wolnego czasu?

Gość gość
Wiesz co, ja akurat spotykając się dość rzadko z facetem (1-2 razy w tygodniu) to wiele ze swojego czasu nie trace.

Gość gość
Może zacznij go okradać jeśli twój mózg jest ograniczony.

Gość szry
skoncz go torturowac nadzieja moze...

Gość gość
on o tym wie i dalej chce to ciągnąć

Gość gość
W sensie że taka jestem i chce tkwić w tym związku. Ale to ja to skończę chyba. nie ma to sensu. Niech sobie znajdzie kogoś innego, chociaż ja wiem niestety, że mnie naprawdę kocha i rozstanie będzie ciężkie.

Ja sporo wynoszę z kontaktów z kobietami. Co druga zostawiła u mnie jakąś część garderoby :P