Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój młody kochanek ma przedwczesny wytrysk , prosze o radę

Polecane posty

Gość gość

Mam 50 lat, mój kochanek 28 . każde spotkanie zaczyna sie tak, że on rzuca sie praktycznie na mnie i po dwóch minutach kończy. Czym to jest spowodowane? dlaczego tak jest? jak mozna temu zaradzić?

Gość gość
na starszą panią jest napalony daj mi drinki aby był bardziej nawalony może wtedy pomoże to żołędzi i nie będzie tak w seksie mocno pędzić Może pierwszy raz daj mu spuścić się do buzi a potem postaw i piczce pędzie dłużej Może aby jego chuć choć troszkę schłodzić nasiusiaj mu na penisa gdy to będzie robić

Gość gość
Moze siknij mu w tom dIure w penisie to sie napompoje i nie wytrysnie

Gość gość
To kiepski kochanek z niego że niedba o Twoje potrzeby, zadowolenie, a drugi raz może dlużej?

Gość gość
Kopa w d**e i ja przyjade do ciebie mam 29 lat i pala stoi caly czas

Gość gość
Moja uczyła mnie (młoda nie 50) tak :kazała i tak robiła że po pierwszym razie nie pozwalała wyjmować pod pretekstem że chce czuć Jego ciepło i skurczami macicy tak ściskała,szeptała czule,prowokowała następny s*osunek,przy tym chwaliła aż był następny znacznie dłuższy w czasie.Proste!

Gość Szpon61
Witaj ja mam 25 lat i moge sie umuwic z toba jak byś chciała będę się tak starał żeby bylo ci wspaniale i zeby zaspokoic twoie potrzeby oczywiscie jak jestes z mazowieckiego misiu

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji