Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe dziecko niechciane czy jednak chciane?

Polecane posty

Gość gość
Ale co z tego że był ojcem ? Mogła wezwać karetkę a nie narażać go na takie widoki.

Gość gość
Jego mama zmieniała pościel w jego mieszkaniu bo tak było zakrwawione. Myślicie że dla faceta był to miły widok ? Ona zakrwawiona.

Gość gość
dziewczyny kończcie,bo z taką debilką nie ma co dyskutować

Gość gość
No i co z tego ze matka zmieniała pościel?

Gość gość
Myślę że jemu to akurat wisiało jak wygląda jego żona. W takich momentach strach o ukochaną osobę jest silniejszy.

Gość gość
Skoro spal ze sobą to raczej trudno, żeby się nie obudził i tego nie zobaczył. Poza tym, co z tego? Facet to facet, a nie dziecko. Koszmarów od tego mieć nie będzie. A teściowa widać szanuje synową. Kochająca rodzina. Szacunek dla nich.

Gość gość
Niby czemu szanuje synową? Przecież ona jej tej pościeli nie zmieniła tylko swojemu synowi. Myślisz że facet nie nabrał obrzydzenia?

Gość gość
Przecież on wyrzyl się na innych. To jest normalne ?

Gość gość
Jakby nie brzydzil sie to sam by pościel zmienił.

Gość gość
No i co z tego że widział?

Gość gość
Co z tego że widział? Myślisz że widzenie zakrwawionej baby to miły widok. On jest pełny testosteronu, typowy facet który ma jaja, twardo stąpa po ziemi a ona zrobila z niego nie wiadomo kogo. Samo to że byla w prywatnym szpitalu dużo mówi o niej samej, teściowa musi pościel zmieniać, a przecież ta kobieta ma sprzątaczki w domu.

Gość gość
Przyszedł jego ojciec do pracy i rozmawiał z nim przez telefon, nawet nie zapytal o firmę. Tylko właściciel powiedział ,,Skroro dzisiaj nawet z pokoju nie wychodzicie to może kogoś przewieziecie".

Gość gość
Bo miłość to bycie ze sobą na dobre i na zle.

Gość gość
Ty jesteś jednak niedorozwinięta

Gość gość
Pytanie. A gdzie jest ich roczne dziecko autorko? Ups, zapomnialam! Wyslalas na ksiezyc. Nie odpisywac. To prowokacja. Prawdziwa.

Gość gość
Jak miał sam zmienić pościel, skoro był z ukochaną w szpitalu? Poza tym, nie wiewz, czy się wyżył, skoro wiesz to wszystko tylko od koleżanki. Mówiłam w poprzednich tematach, że robią sobie dziecko, a ty teraz wielce zdziwiona.

Gość gość
To ze jego ojciec tak powiedział to nie znaczy że faktycznie robią sobie to dziecko. Koleżanka pracuje w jego byłym dziale i na niej też się wyrzyl, on nawet na ojca podniósł głos a on udał ze że nie było tego. Chyba cały czas w tym szpitalu nie siedział prawda ? Wrócił wieczorem do domu pewne, nawet w pracy był.

Gość gość
Mimo to, wszystko wskazuje na to, że robią, a szef cieszy się, bo zostanie dziadkiem. Koleżanka może tej jest psychiczną zazdrośnicą i może kłamać. Czy ty nigdy krwi nie spierałaś z niczego? Po kilku godzinach to pościel bylaby do wyrzicenia, a może i łóżko. A facet nie miał do tego głowy, więc zajęła się tym teściowa.

Gość gość
Jeszcze powiedział do niego ,,pamiętaj że prawdopodobieństwo rośnie wraz z ilością powtórzeń i zaczął śmiać się" szef sam ma jedno dziecko a doradza synowi jak ma dziecko zrobić? To nie jest normalne. On juz raz mógł być dziadkiem. Koleżanka jest przyjaciółką jego kuzynki. Oczywiście że spierałam ale swoją krew.

Gość gość
Nic nie dalo mu prawa do wyrzycia się na innych. Prawda ? Swoją drogą on nie był smutny tylko wkurzony.

Gość gość
Jej rodzice przyjechali wtedy do niego do firmy powiedzieć że ona ponoć dostała silne tabletki na sen i chyba potrzebuje psychologa. Przecież mogli sami to załatwić prawda ? Koleżanka mówila ze po ich wyjściu uderzył o coś albo cos spało bo rozniosł się huk.

Gość gość
Ty jesteś chora psychicznie, trzy tematy o tym samym, serio zacznij się leczyć bo będzie tylko coraz gorzej.

Gość gość
Może maja jedno dziecko ale zrobil je

Gość gość
Daj spokój daj im żyć.

Gość gość
Ale powiedzcie mi czy mogę być w ciąży mimo że nie mam faceta ani z żadnym nie spałam,ani nic? Czy to może być jakieś samozapłodnienie z opóźnionej miesiączki?A wy jak zachodziłyście w ciąże? też przypadkiem? Najgorsze że musze się tłumaczyć przed znajomymi,każdy się pyta z kim to dziecko,mówię że z nikim i nie wierzą. Nie mam już siły....