Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ktore wiaza sie z facetem porzucajacym obecny zwiazek

Polecane posty

Gość gość
Przecież wchodzenie w zwykły związek to nie to samo co branie ślubu. Zmiana partnera jest czymś normalnym, bo do poznania innej osoby potrzeba czasu i dopiero później okazuje się, czy jesteście dopasowani. Poza tym osoba porzucająca jest szczera z własnymi uczuciami i zamiast zdradzać, oszukiwać, lub dawać złudne nadzieje odchodzi od poprzedniej osoby oszczędzając jej czas. No a to jak szybko wchod******olejny związek to jest już sprawa tej osoby i jej wybór.

Gość gość
No właśnie nie bardzo jest szczera - w udanym związku nie rozglądasz się na boki i nie "zakochujesz". Gdyby były taki człowiek szczery to dawno zakończyłby nieudany związek, a nie przeskakiwał na nowy kwiatek. To naiwnośc, żeby nie powiedzieć debilizm, tych kobiet, że wierzą w te bzdury o zniewoleniu. Każdy kogo znam, nieważne czy kobieta czy mężczyzna, kto raz zrobił taki numer potem go powtarzał. Oni zawsze przechodzą ze związku do związku i żaden nie ma wartości. Po prostu ten typ co nie lubi być sam.

Gość gość
23:33 nieprawda . Nie wierze , ze wszyscy tak robili . Znam wielu ludzi osobiscie i posrednio i tu nie ma reguly. Jedna osoba bedzie zaesze zdradzac , a druga nie . Nie wynyslaj , ze wszyscy zdradzaja i powtarzaja to za kazdym razem .

Gość gość
Sorki za literowki i tak wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Nie wszyscy ludzie których znam tylko wszyscy ci którzy raz odwalili taki number

Gość gość
00:10 pieprzysz

Gość gość
nie, po prostu opisuje to co widzę. Osoby które z natury nie są lojalnymi partnerami nigdy nimi nie będą. Pierwszy "zakręt" w związku i "zakochują" się w pierwszej-lepszej osobie jaka będzie chętna.

Gość gość
Chyba jeszcze zycia nie znasz , a wszystkich wrzucasz do jednego worka . Tylko , ze tak to nie dziala i nie wszyscy sa tacy sami . Niestety , ale ludzie sa rozni , zyja w roznych zwiazkach , maja rozne charaktery , przezycia i doswiadczenia . Nie generalizuj , bo przeklamujesz temat , ktory wcale nie jest taki prosty .

Gość gość
Oczywiście, że są ludzie różni, ale widząc kogoś kto już raz okazał się gnojem, kto zdradził bo mu tak było wygodnie i liczyć na to, że tym razem tak nie zrobi to głupota. Dobra znajoma się tak przejechała, nawet ciężko ją było pocieszyć po tym jak wcześniej mówiłam, że tak się to skończy bo facet już raz taki numer wykręcił. Ślub nawet wzięli i właśnie się rozwodzą.

Gość gość
Aha i na przykladzie jednej znajomej oceniasz 6 mld ludzi?

Gość gość
Boze jacy wy jesteście slepi :o Zwiazek to jest zwiazek.Zawsze sie nad nim pracuje.Pracuja obie strony.Jezeli jest zle szuka sie rozwiazan by poprawic sytuacje.Jezeli jedna ze stron ma to gdzies to nic dziwnego ze druga strona moze sie czuc nieszczęśliwa i moze dojsc do tego ze kogos pozna kto jej da szczescie.Sa oczywiście sytuacje ze facet lub tez kobieta moze sobie znalezc kogos bo zwiazek sie wypalil.Ale to oznacza ze nie bylo w nim milosci i wtedy sytuacja jest klarowna.Temat jest na czasie zawsze bo jak wiele osob przez takie mysli blokuje sie na cos wiecej.Ale nie mozna mowic ze ktos zrobi tak samo tej nowej sympatii.To wszystko zalezy od uczuc, szacunku itd.pragnienia szczesccia wlasnie tej drugiej osoby.Dlatego ja zawsze osobiscie jestem za balansem w zwiazku ;) Gdy jest dobrze zrob zeby bylo jeszcze lepiej...gdy jest zle staraj sie zmienic to by bylo dobrze ;) Mysli typu czy on/ona mnie kiedys nie zostawi sa porownywalne do mysli o tym ze mozemy ciezko zachorowac ale to nie znaczy ze tak bedzie.Strach oczywiscie wystepuje ale trzeba na cos postawic.Albo sie bedziesz bac do konca zycia albo zrobisz wszystko co sie da by bylo dobrze ;)

Gość gość
to ja wam powiem,to bzdury że związek to ciężka harówka to chyba na siłę go ciągnie jedna ze stron i trzeba wychodzić z siebie,prawdziwa miłośc jest cudowna jest świetne porozumienie ,wszystko jest naturalne niewymuszone z troską itd. ,gdyby cie kochał to by nie opuścił ,normalny człowiek pozwala odejść do tanga trzeba dwojga,jeśli uważał że warto cię rzucić to po co ci on? potrzeba czasu by się poznać ,nie trzymajcie się pazurami chłopa bo to nic nie da ,syczenie jest żałosne,wolno odejść ,właśnie tak,wolno!!!!!! przyjmijcie to do wiadomości ,to naprawdę lepsze niż obluda chociaż wiem że wy obłudę wolicie

Gość gość
Jak dla mnie to niech on spieprza w prysiudach i wkłąda w każdą szmatę gdzie popadnie aż złapie wszystkie syfy świata, i tak nie chciałam do niego wrócić i wybiorę sobie kogoś dużo lepszego.

Gość gość
i to jest prawidłowe myślenie,szuka się zawsze lepszego,ja tym sposobem mam ideała

Gość gość
Gorzej jak ten ideał znajdzie kogoś lepszego. Zawsze się znajdzie ktoś lepszy. Ja kocham swojego nieideała i nie zamierzam szukać lepszego bo dla mnie jest wystarczająco dobry.

Gość gość
bratnia duszyczka jest tylko jedna :-) i nie ma innych ideałów ,nawet jeśli lepiej zarabiają i inne pierdoły nieznaczące nic dla mnie a dla was pewnie wiele,to są osoby zapatrzone w siebie zawsze i idealnie dopasowane ,takiej osoby czasem długo się szuka ,poza tym ty oceniasz po babskiemu korzyści a mi nie o korzyści chodziło ,tylko o dopasowanie i idealne porozumienie

Gość gość
ale napisałam to w wielkim skrócie żeby pocieszyć porzuconą pewnie autorkę więc pewnie żle to odebrałaś

Gość gość
i powtarzam jeśli ktoś znajdzie kogoś lepszego i opuści tzn że nie był dla nas a miłości w ogóle nie było ,ewentualnie zakochanie które mija ,proste :-)

Gość gość
Ok. Roumiem o co ci chodziło, o znalezienie w końcu swojej miłości i faceta idelanego, zakochanego w tobie i lepszego od poprzednich, którzy coś zawinili.

Gość gość
tak właśnie o to :-)

Gość gość
03.58 :) dokładnie :) tylko większość z tych co tu pisza tego niestety nie rozumie :(

nie, po prostu opisuje to co widzę. Osoby które z natury nie są lojalnymi partnerami nigdy nimi nie będą. Pierwszy "zakręt" w związku i "zakoch*ją" się w pierwszej-lepszej osobie jaka będzie chętna x zgadzam się w 100 %

Gość gość
"Skromna Ja dziś nie, po prostu opisuje to co widzę. Osoby które z natury nie są lojalnymi partnerami nigdy nimi nie będą. Pierwszy "zakręt" w związku i "zakoch*ją" się w pierwszej-lepszej osobie jaka będzie chętna x zgadzam się w 100 % X Pierwszy zakret na pewno nie . Takich zakretow potrzeba wiele . Albo uszczesliwia sie jedna osobe partnera albo siebie .

Gość gość
Dlatego konkubinat jest fajny bo w każdej chwili można zostawić babę :)

Gość gość
I chlopa .A tak to kwicza .

Gość gość
Ja rozbilam małżeństwo ponad 30 lat temu i nie odszedł ode mnie od tamtego czasu. :)

Gość gość
nauczyl się zdradzać tak żeby się nie wydało

Gość gość
Facet nie szuka do łóżka lepszej, szuka po prostu innej i chętnej.

Gość gość
Lepszej oczywiście szuka :)