Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę być w ciazy czy nie?? Bardzo proszę o pomoc..

Polecane posty

Gość gość

Z moim partnerem kochałam się 04.08(a jest 09.08) i doszedł we mnie. Jestem przed miesiączka i czy mogłam zajsc w ciążę?? Nie wiem kiedy mam dni płodne. Bola mnie piersi lecz sutki bardziej. A przez dwa dni miałalam plamienie (brazowe) i myślałam że to miesiączka lecz jej nie ma.. Mogę być w ciazy czy nie? Proszę o pomoc

Gość gość
A my skąd mamy to wiedzieć? Plamienie to mogła być implantacja, albo zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Zawsze jak kochasz się do końca do teoretycznie możesz być w ciąży.

Gość gość
Ja jestem takim właśnie przypadkiem gdzie przed sama miesiączka zaszlam w ciążę i to był jedyny raz gdzie kochalismy się do końca bez zabezpieczenia , także różnie to bywa , powodzenia , i pierwsze co właśnie zwróciło moja szczególna uwagę to właśnie ból skutków

Gość gość
To po niego grzyba seksisz się bez zabezpieczenia? W czym mamy Ci niby pomóc ze tak bardzo prosisz nas o ta pomoc. Niestety ja nie wróżka. A kochając się bez zabezpieczenia zawsze jest ryzyko ciąży szczególnie że nie wiesz kiedy masz dni plodne.

Gość gość
Weź monetę. Podrzuć ją do góry. Jeśli upadnie orłem do góry - jesteś w ciąży. Jeśli reszką - nie jesteś. Jeśli zatrzyma się na kancie - zagraj w totka.