Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati32

30,40kg w dół. Zaczynamy.

Polecane posty

Gość gośćUla
Hej , sniadanko 1 sze -2 jajka smażone plus pomidor ,sniadanie 2 ,-2 banany,na obiad plaster karkówki wyjetej z sosu ,2ziemniaczki,surówka z bialej kapusty.A reszta rodziny je z sosem.:-)

Gość Betka54
Hej dziewczyny:) Przede wszystkim gratuluję Wam wyników🌻. Moja waga 67,2 kg czyli od 1.10. na wadze - 2,4 kg. Wynik nie jest zły ale dążyłam do 66 kg. No to mój cel na koniec października to 66 kg:D

Gość gośćUla
Betka dzieki :-) ,Tobie tez gratuluję :-) :-) :-) :-)

Gość gośćUla
Hej :-) ja juz po obiedzie : ziemniak,2 jajka smażone bez tluszczu,ogórek z przypr.Bylam na basenie na ćwiczeniach :-)

Hej! Czy tylko moje posty 'gina'. Wczoraj dodalam 4 razy zeby pochwalic sie ze schudlam. I zadnego wpisu nie ma. Od 1.10 schudlam -2,5kg. Pierwszy tydzien duzo lepiej niz drugi ale tez w drugim wlaczylam wiecej protein. Chcialabym tyle samo schudnac do konca miesiaca. Gratuluje wszystkim spadkow! Ja lece szukac jakiejs odpowiedniej diety dla siebie.

Nati32 jak sprawdza sie u Ciebie Twoja dieta. Chudniesz ale jak samopoczucie ? Czujesz sie pelna energii? Ja na warzywach fruwalam. Wstawalam rano przed budzikiem ale zaczelam dodawac i sie lamac. Szukam czegos co mnie nasyci i zeby byly rezultaty.

Gość nati32
Gratuluję Ada, piękny wynik. Posty czasami się zacinaja :/ na jakiej diecie schudlas 2.5 kg? Ka zaraz zrobię sobie kawkę a potem śniadanie, dwa jajka w majonezie.

Gość Kijeczka
Hej:) mogę się przyłączyć? Odchudzam się od 29 września. Mam 162 cm wzrostu. Na wadze było 94 kg a teraz jest 88,8 kg. Nie jedt źle choć tkanka t£uszczowa dopiero zaczyna sie spalać. 2 razy w tygodniu chodze na fitness i 2 lub 3 razy chodze z kijkami nordic walking. Dieta mniej wiecej 1200-1500 kcal. Ograniczyłam s£odycze, cukier i tłuszcz. Cel mam mały, niewygórowany bo 75 kg. Szczupłą ekstralaską nigdy nie będę. Do pierwszego listopada chciałabym ztxucić też jeszcze ze 2 kg :)

Gość gośćUla
Hej :-) ja juz po sniadaniu : 2 pomidorki 2 kanapki z wasy i szynki.A co u Was?

Gość gośćUla
Hej :-) ja juz po sniadaniu : 2 pomidorki 2 kanapki z wasy i szynki.A co u Was?

Gość gośćUla
Kijeczka witamy i zapraszamy :-) masz taka sama wagę co ja :-) jaka dietę stosujesz? Mz?

Gość Betka54
Cześć kobietki:) Zaczynam weryfikować moją dietkę. Trochę mój syn mi w tym pomógł:) No ma rację, przecież chce dla mnie dobrze:) Doszłam do wniosku, że po prostu nie będę wchodzić na same białka a pociągnę na dniach białkowo warzywnych. Zobaczę, czy na mnie to działa:)

Gość Meliskaaa
hej. Poczytuję as. z dietą bardzo zle tzn jest wysokokaloryczna, wysokowęglowodanowa. Jutro się ogarniam będę pisać. Gratuluję Wam. Betka to b edzie taka trochę sb?

Ja też trochę kombinuję ale z kaloriami, raz więcej raz mniej, żeby mi nie zwolnił za bardzo metabolizm :) A pod koniec grudnia będę robić przerwę chyba na 2 tygodnie i jeść 2000kcal, żeby trochę podkręcić wszystko bo to będzie ponad 4 miesiące na redukcji. No nic ale to jeszcze duuuużo czasu i mam nadzieję duuuużo kg ;)

Ada ja mam dużo energii na diecie, na diecie LC nie ma głodu, bo tłuszcz jest bardzo zapychający. Nie mam worków pod oczami i depresji jak to kiedyś miewałam. Tylko że moje diety kiedyś typu kopenhaska czy gacy były nisko kaloryczne i nie miały w sobie zapychających produktów. Lubię dowolność w komponowaniu posiłków. Ale jak ktoś uwielbia słodycze to niestety trudno mu byłoby wytrzymać na LC. Ale jak ktoś jest maniakiem fast foodów tak jak ja to prawie jak nie dieta ;) dzisiaj na obiad kiełbasa z grilla z majonezem i warzywami z grilla.

Gość gośćUla
Nati dlaczego jesz majonez ? To jest jakas dieta tluszczowa?Ja na obiad robie piersi z kurczaka z warzywami.

Gość Nati32
Tak, dieta tłuszczowa, LC - niskowęglowodanowa. Jem majonez, a nie jem musztardy.

Gość Adanadiecie
Kobiety w koncu mam jak dodac komentarz. Do tej pory pisalam i nic. Nati32 ja pierwszy tydzien robilam rygorystycznie diete Dabrowskiej, drugi tydzien dodalam rybke i dlatego pewnie schudlam 2,5kg w 2 tyg. Z czego 2 sa z pierwszego tygodnia a 0,5 z drugiego. Dieta fajna ale nudza mi sie te kiszonki. Jak trzymalam sie diety to czulam sie ok. Poza 3 pierwszymi dniami.

Hej Kijeczka! Witamy. Juz troche kg za Toba! Ja tu troche posiedze zeby dojsc do swojej wagi takze mam nadzieje ze wszystkim bedzie razniej!

Gość gośćUla
Hej :-) ja po 2 sniadaniach juz. Wieczorem ide na basen.Dziewczyny piszcie swoje menu .:-)

Gość nati32
Ja po śniadaniu też: dwa jaja w majonezie i ser camembert. Na obiad kiełbaska z grilla (zazwyczaj dwa dni pod rząd mam podobne menu) z warzywami. Jutro robię placki z cukinii w wersji tłuszczowej :)

Gość gośćUla
Jestem po obiedzie 2male kotlety mielone z salatka grecką.Pycha! :-) Na kolację cos lekkiego jakas salatka.

Gość gośćUla
Hej co u Was? :-)

Gość Betka54
cześć wszystkim:) Meliskaa, no tak ale cały czas proteinki górą.nie będzie dni czysto białkowych, choć zastanawiam się czy nie zrobić np. białkowego czwartku. Włączyłam witaminy. A u Ciebie? Ula, mielone smażone na tłuszczu? Czy Ty masz mż? Czy inny rodzaj diety?

Gość Ma69
Dobry wieczór, chciałabym dołączyć do was. Mam 166 wzrostu i ważę 79 kg. Od 1 października , kiedy to miałam 80,8 kg próbuję się odchudzać. Będę wdzięczna za wsparcie.

Gość Betka54
witaj Ma69:) Stosujesz jakąś dietę?

Gość Ma69
Jestem mało konsekwentna w trzymaniu diety. Może w grupie uda mi się schudnąć. Moja dieta to 5 posiłków dziennie. Jutro na śniadanie o 7 zjem owsiankę, drugie śniadanie to albo Gruszka, albo chleb wasa 2 kromki z almette o 10. Na obiad piecze się pierś z kurczaka w warzywach i ogórek kiszony. Muszę zabrać do pracy. O dalszych posiłkach po informuję jutro.

Gość Ma69
Dietę próbuję sama sobie układać. Kiedyś dostałam spis posiłków od ciotki , a ona od dietetyczki. Ale rygorystyczne stosowanie diety wg rozpiski jest dla mnie za bardzo pracochłonne i układam sobie z produktów które mam w domu