Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati32

30,40kg w dół. Zaczynamy.

Polecane posty

Gość Adanadiecie
Hej. wczoraj mialam jazde. Myslalam ze zjem wszystko ale jakos sie opanowalam. Kobiety to maja przekichane z hormonami. Meza mam chudego wiec je bestia wszystko co chce. Mialam ochote go wyrzucic z pola widzenia zeby mnie nie wkurzal wczoraj. Dzisiaj rano zjadlam warzywa nawet sporo i probuje dalej na warzywach i owocach. Zobaczymy w niedziele co wyjdzie z tego dietowania bo wczoraj juz sie nie wazylam. Co do Dukana to kiedys bylam pare tygodni. Na poczatku bomba bo spadalo ale pozniej mialam klopoty z wc itp. ale kazdy jest inny wiec probuj. Ja smaruje skore i zaczelam robic peeling kawowy. Mysle ze warto bo ta skora nie bedzie taka sucha i zwisajaca ale bardziej napieta.

Gość Betka54
Dobrze że jest motywacja. Nati, jak czytam, co Ty jesz, to aż nieprawdopodobne że waga leci w dół. Ale ponieważ słyszałam o tej diecie i znam osoby, które ją stosowały, to wiem, że jest skuteczna. Nati, jak masz tak jak ja, to gdy osiągniesz wagę męża, będziesz dążyć dalej do doskonałości:) Ada, jak coś będzie we mnie próbowało fiksować, zmienię dietę. Na razie ok:)

Gość Betka54
A co do naszych połówek, to są niestety niepoprawni, coby nie rzec egoistyczni. Mój wczoraj zażyczył sobie .... ptasie mleczko i wiśnie w likierze. I wiecie, że ja głupia kupiłam??? Masochizm

Ja mojemu powiedzialam zeby zajadal sie w ukryciu. Co zrobic taki urok. Moj tez kolo 75kg wazy a je jakby jutro mialo jedzenia braknac. Fajnie jak sie cos zmienia po schudnieciu. Macie jakies plany co zmienicie oprocz szafy? Ja mysle cos z wlosami zrobic. Hmmm rozmarzylam sie a tu dopiero 3 kg za mna hahaha

Gość Betka54
Ada, ja też chcę coś z włosami zrobić ale już teraz:) w sobotę mam fryzjerkę. Farbowanie i cięcie:D Kiedyś zawsze myślałam że jak schudnę, kupię sobie fajne dżinsy. No i może to jest aktualne? Fajnie też byłoby iść do wizażysty:)

Ja tez fryzjer. Zawsze po utracie większej ilości kg szłam do fryzjera ;) no i oczywiście chce wreszcie kupić jakies fajne ubrania sobie :) Betka tez jestem zdziwiona, żałuję że wcześniej nie wiedziałam o tej diecie i za każdym razem miałam początki depresji na diecie juz po 2-3 miesiącach. A teraz a to cheat meal a to normalny obiad, bez spinania się.

Gość gośćUla
Hej :-) ja juz po swoich cwiczonkach 35 min.dzis 9razy po 30 skoków na skakance przeplatane z cwiczeniami.Jestem strasznie leniwa do ćwiczeń ale zaparlam sie ze bede cwiczyc by poprawić kondycję.Jutro przerwa a w niedzielę basen.

Gość gośćUla
Zjadlam drugie sniadanie-2 banany :-) obiad o 15 tej kurczak z warzywami :-)

Gość gośćUla
A u Was co na obiad? :-)

U mnie to samo co wczoraj, ponieważ robię i kupuję jedzenie na dwa dni. Kończę jeść o 16. A wieczorem mam gości u siebie, ale przeżyję wieczór na wodzie i kawie. Nie pierwszy i nie ostatni raz ;)

Gość gośćUla
Nati podziwiam ze nie jesz wieczorem :-) mi wieczorem najbardziej jesc sie chce.U mnie kolacja o 18 tej.

Gość gość
Strony nie widac :-[:-) :-) :-[:-) :-) :-[:-) :-[:-[:-)

Gość Nati32
Przy zmienianiu się stron często się zawiesza. Ja za to umieram jak rano czegoś nie zjem.

Oooo to Wy jecie wczesnie. Ja po 19 jem jeszcze. Ale wczoraj nie zjadlam nic zdrowego na kolacje. Napchalam sie krakersami. jestem zla bo caly dzien na warzywach. moze niedzielne wazenie mnie zmotywuje.... Ja tez chce zmienic fryzure, ale poczekam az troche wiecej schudne. Mam dlugie wlosy wiec moze cos z kolorkiem. Jak mija dzionek?

Gość gośćUla
Mi mija super bo nie skusilam sie na nic slodkiego ,zapchalam sie pomidorkami .Mam nadzieje ze tak zostanie ! :-) Jak zechce mi sie jeszcze cos jesc to pokroje sobie ogorka w plasterki .

Gość Betka54
czesć wszystkim:) Czytam o tych waszych cierpieniach dziewczyny i przypominam sobie jak to 2 tygodnie temu przechodziłam to samo. A wredna waga szła w górę. Bo pościłam np cały dzień a wieczorem turbo doładowanie:( Teraz mogę jeść kiedy chcę ale mam ograniczone produkty. Tyle, że jest ich dość dużo. Dzisiaj zjadłam: owsiankę na śniadanie z porcją sera białego, potem 3 upieczone przeze mnie muffinki pomarańczowo-migdałowe, kawałek kurczaka w sosie serowym z curry i z ogórkiem konserwowym, 2 placuszki z cukinii z 3 rzodkiewkami, wątróbkę drobiową uduszoną z cebulką, omlet twarogowy. To byłoby na tyle:D

Gość gość
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę? Chcesz spalić zbędny tłuszcz? Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie? Chcesz stać się prawdziwą bestią? Chcesz stać się sławny i bogaty? Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie? Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz… Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!! www.igortreneronline.pl Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody! PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:

Gość gośćUla
Hej , :-) ja juz po sniadaniu : kromka wasy z połową makreli malej plus pomidorki do tego zielona herbata. :-) na drugie sniadanko bedzie jablko z cynamonem. :-)

Gość nati32
mmmm jabłko z cynamonem brzmi świetnie, ale nie dla mnie ;) u mnie dzisiaj na śniadanie jajecznica na kiełbasie i maśle. Jem teraz przekąskę czyli serek camembert i kabanosy i ogórki kiszone, a potem w menu naleśniki keto. Kawa, herbaty i woda. A jutro ważenie :)

Gość gośćUla
Witaj Nati :-) zjadlam obiad na ktory mialam 2 ziemniaczki ,mieso wyjete sosu plus surówka z czerwonej kapusty. Zjadlam 1/2 porcji takiej co bym wtrabila normalnie 2 razy tyle ale odeszlam od stolu na wpół najedzona.Inaczej to tyje w oczach.przez ostatnie 2 miesiace przytylam 8 jedząc wszystko na co mialam ochotę.

Gość gośćUla
Ja juz po kolacji zjadlam mala porcje mieska z sosu plus 2 pomidory.Za 2 -3 godziny przegryze warzywo jakies na surowo.Dzis kolacja za wczesnie o pol godziny .Pozdrawiam! :-)

Gość Betka54
witam was:) dzisiaj zgrzeszyłam. Zjadłam schabowego. Ot i wszystko. Jutro ważenie, zobaczymy.

Gość gośćUla
Betka dla mnie zjedzenie schabowego z warzywami nie jest zadnym grzechem.Wazna jest ilość tzn.ze zjem 1 a nie 3.Ja jem smażone.Na takiej diecie schudlam 25kg.Utrzymalam te wage 10 miesiecy a potem zaczelam podjadac slodycze i przytylam 8 kg.Tak wiec nie martw sie będzie dobrze.:-) :-) :-) :-)

Ja jem sporo smażonego ale betka pisała ze jest na dukanie, wiec pewnie o to chodzi mówiąc zgrzeszylam. Nie martw się, nazwijmy to cheat mealem i jedziemy dalej :)

Gość Kate W
Dzień dobry. Czy mogę się do Was przyłączyć, jakoś samej odchudzanie mi nie idzie może z Wami będzie łatwiej. Pozdrawiam .

Cześć Kate, oczywiście, że możesz zapraszamy. Dzisiaj mamy ważenie. Moja stopka już uaktualniona, zakładałam 89 i tyle osiągnęłam ;) teraz cel na 1 listopada to 2kg mniej czyli 87. A jak tam u was?

Gość gośćUla
Hej , :-) :-) melduje się po wazeniu ,waze dzisiaj 88,7 kg wiec 1,3 kg mniej.:-) Fajnie ze ruszyło :-) Gratuluję spadku :-)!

Gość gośćUla
Nati wazymy tyle samo :-) mój cel to tez 2 kg mniej do 01.11 :-)

No mamy prawie taką samą wagę super :) gratuluję. Dzisiaj na śniadania jajka gotowane z majonezem, na obiad schabowe, hmm a co do reszty to nie mam planów jeszcze.