Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati32

30,40kg w dół. Zaczynamy.

Polecane posty

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Dodatkowo oprócz schudnięcia to moje zaparcia i niemożność wypróżniania przeszły jak ręką odjął.

Gość gośćUla
Hej laski ,Witamy i zaprawsszamy Cie Ma69 :-).W grupie siła :-) Ja juz po 2 śniadaniu na które zjadlam jablko tarte z cynamonem a na 1 śniadanie kanapke z wasy i polowy kotleta ,pół dlugiego ogórka.Pije strasznie dużo herbatek ziolowych.Na obiad planuje pierś z kurczaka w sosie tylko ze ja tego sosu nie bede jadla.,i surówka do tego z kapusty czerwonej ,kasza gryczana 2 łyżki.

A ja na obiad frittata, była obłędna. Jeszcze mi zostało na później. Ehh, mój mąż właśnie skończył jeść i stwierdził, że przechodzi na moją dietę tylko będzie jadł więcej żeby nie schudnąć, bo to chudzina 74kg, a wyższy ode mnie. No i muszę zacząć gotować typowe potrawy niskowęglowodanowe, ale to dobrze, nauczę się czegoś, a nie lecę na jajach, kiełbasach i podstawowych potrawach. Jutro robimy chyba golonkę....nigdy nie jadłam.

Witaj Ma69, nie ma to jak sobie samemu dietę układać po wcześniejszym doczytaniu i douczeniu się, każdy lubi co innego i co innego mu służy. Trzeba słuchać swojego organizmu i mu zaufać. Zapraszamy.

Gość gośćUla
Betka54 moja dieta to taka w sumie mz :-) smaze -wychodze z żałozenia ze od jednego kotleta smazonego nic mi nie bedzie .NIE chce potem rzucic sie na niedozwolone produkty.Wiec jem ale w ograniczonych ilosciach ,normalnie to takich bym 3zjadla kotletów.:-) :-) :-) :-) :-)

Gość gośćUla
Betka54 moja dieta to taka w sumie mz :-) smaze -wychodze z żałozenia ze od jednego kotleta smazonego nic mi nie bedzie .NIE chce potem rzucic sie na niedozwolone produkty.Wiec jem ale w ograniczonych ilosciach ,normalnie to takich bym 3zjadla kotletów.:-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
:-)¢¢¢¢¢¢(();;":6&@@, ?:)_&€, :6_&€@2&_=/////(_44€€567789907521¢¢¢¢¢¢¢ :-)¢¢

Gość gość
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)¢¢¢¡**]<]|™`¥»{ -¢¡%~¿£<°|¢¢\¿~\-@¡[\\~~~¿¿¿..¿¿

Gość nati32
Ula przy zmianie strony zawsze się zawiesza i nie ma różnicy czy coś dopiszesz czy nie i tak pojawi się za jakiś czas. Na początku to nawet cały dzień nie chciało wchodzić ;)

Gość Ma69
Dzięki z miłe przyjęcie mnie. Właśnie wróciłem z pracy. Tam o 13 zjadłam przygotowany wcześniej obiad, szkoda tylko że na zimno. Teraz mała przekąska, galaretka drobiowa i zajęcia domowe. Mój sposób odżywiania różni się od całee rodziny. Ale coś za coś. Mam nadzieję że pozbędę się chociaż paru kilogramów. A jak Wy dietkujecie?

Gość Betka54
oj, teraz jestem na przepisach Dukana, ale nie jem samego białka tylko z warzywami. Nie jem białego cukru, czyli słodzę ksylitolem, nie używam mąki, lecz skrobię, nie płatki lecz otręby. Nie jem owoców, pieczywa, kasz, makaronów. Ale smażę placuszki, naleśniki, omlety, piekę ciastka i ciasteczka. Dozwolone produkty dają masę możliwości .

Gość Meliskaaa
Cześć dziewczyny, witaj Ma. Ja zdecydowałam się na Dukana,zwłaszcza jak weszłam na tego bloga z kotem ; ) dzisij mozna powiedziec 2 dzień dity,bo wczoraj z drobną wpadką zanim zdecydowałam ze jadnak Dukan a nie sb( strasznie kombinuję z tymi dietami). Kilka lat temu ładnie schudłam na dukanie, ale potem jak chciałam powtórzyc diete to faza uderzeniowa była dla mnie nie do zniesienia.Może teraz przy tej róznorodności przepisów dukanowskich rade te kilka dni. Potem z warzywami już znacznie łatwiej. Betka ja nie wiem jak mi pójdzie z Dukanem ale wydaje mi się że fajny pomysł z tym jednym dniem białkowym w tygodniu-pewnie szybciej spada(żeby mi tak dobrze szło z dietą jak z doradzaniem innym) Dzisiaj nakręcona na dietę białkową zrobiłam stosowne zakupy. Jutro spróbuję między innymi kotlecików sojowych.

Gość nati32
A u mnie dzisiaj jednak szaszłyk na obiad i kiszonki. Jestem bardzo najedzona. Moja waga coraz wolniej spada, więc chyba niedługo zacznę się ruszać trochę ;)

Gość Betka54
Meliskaa, ja zaczęłam się edukować. Czytam książkę Dukana i musi do mnie dojść tak na stówę, jak to w nas działa, czego ile można jeść w każdej fazie. Stronka Zkotem w kuchni jest nieoceniona, tylko z niej gotuję, piekę ciasta, muffiny, racuchy, placki, robiłam szynkę, och, wszystko jest pyszne. Jutro będę robić ciasto marchewkowe, konfiturę z dyni, sernik, paluszki słone, kabanosy, rybę, galaretki z kurczaka i flaki. Jak starczy mi czasu to jeszcze coś wymyślę:) Listę mam długą i produktów do kupienia i potraw do zrobienia:)Meliskaa jeśli przypasuje Ci Dukan, zajrzyj na wątek Dukan 2017. Pozdrawiam

Gość nati32
U mnie dzisiaj gulasz z karkówki i warzywami i placki z cukinii i mozzarella. Robię też frytki z dyni, są b. dobre :)

Gość gośćUla
Hej :-) nie jadlam nigdy frytek z dyni.Dzisiaj na wyjeździe skubnelam całą bulke zmakiem,bananA,wafle ryzowe, kurczaka z ogorkiem wiec nie nie do końca dietetycznie.godziny tez sie rozjechaly.

Gość Betka54
oj Ula, czasem tak bywa. Ja też dzisiaj trochę schodziłam z drogi. Ale na jutro już mam trochę potraw, więc będzie lepiej:) Pozdrawiam i wesołej niedzieli:)

Dzisiaj niedziela, więc obiad poza domem, jeszcze nie mam ochoty na słodkie a mięso mi się nie znudziło, więc coś z mięsem. Dietetycznego dnia życzę :)

Gość Betka54
Nati, gdzie najlepiej poczytać o diecie tłuszczowej? Możesz polecić jakąś stronę? Moja siostra jest nią zainteresowana, opowiadałam jej o Twoim świetnym wyniku:)

Gość alla12
hej czy mogę do was dołączyć? jestem Ala 28 lat ważę 90 kg 175 wzrostu chce schudnąć do 75 czyli mam 15 kg .Od gimnazjum zmagam się z otyłością w najgorszym momencie ważyłam 116 kg po efekcie jojo wtedy byłam na dukan ie. Też bym była zainteresowana dieta tłuszczową jakbyś mogła podać linka do niej lub opisać . Myślałam też o montignacu może słyszeliście coś na temat tej diety ?

Gość Betka54
Ala, czy na dukanie schudłaś a potem jojo?Ale nie trzymałaś białkowych dni? Czy przeszłaś wszystkie fazy?

Gość gość
Polecam plany dietetyczne oraz treningowe www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonala pomoc w drodze do osiągnięcia celu :)

Gość alla12
nie trzymałam tych czwartkow a fazy 3 może jakbym zrobiła tak jak zalecal dukan to teraz bym się nie odchudzala

Gość Nati32
Hej. Jak kupiła książkę na allegro. Ale przepisy czerpie z blogów: ola la lchf, bezwęgli oraz keto dieta. Ogólnie czytałam mnóstwo artykułów na temat diety ketogenicznej. Dieta niskoweglowodanowa jest mniej restrykcyjna a ja powoli wchodzę na ketogeniczna (odmiana diety niskoweglowodanowej czyli je się jeszcze mniej wegli). Staram się trzymać proporcji 120 tłuszczu, 90g białka i 20g wegli z warzyw. Przechodzę na ketogeniczna z powodów zdrowotnych. Dzisiaj w menu babeczki dyniowe z cynamonem, zapiekanka z cukini z miesem mielonym pomidorami i serem żółtym oraz brownie.

Gość gośćUla
Witam, :-) wczoraj cwiczylam 30 min.cardio a dzisiaj ide na aqua fitness.

Gość gośćUla
Hej :-) ja juz po 2 śniadaniu i ćwiczeniach 45 min.A co u Was?

Gość gośćUla
Hej hej jest tu kto? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość Nowa ja Lena
hej dziewczynki :) jestem po długiej nieobecności i nadal dietkuję z Wami :)

Gość gośćUla
Nowaja Lena jaka dietę stosujesz?cwiczysz?

Gość alla12
podalabys mi tytuł tej książki? jeśli możesz to sprawdzaj czasem moje jadlospisy. Śniadanie salatka kukurydza pieczarki kurczak ser żółty majonez,obiad zupa Szczawiowa szczaw rosolek śmietana marchew pietruszka jajka,kolacja to co na śniadanie salatka . Dzisiaj pierwszy dzień diety i samopoczucie fatalne wszystko mnie bolało chyba jakieś chorubsko mnie bierze ,a wam jak mija dzień?