Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati32

30,40kg w dół. Zaczynamy.

Polecane posty

Gość gość
Nie widac strony!!!!!!!

Gość Betka54
typowe dla zmiany strony. W książce czytam o mące sojowej, otręby owsiane, plewy też są używane op ócz mąki migdałowej.

Gość Annalice
Witam dziewczyny. Walczę też z kg i tak postanowiłam tu zajrzeć. Czytałam, że mąka kokosowa ma najmniej kalorii ale u mnie ciężko ją dostać. Kupiłam ostatnio mąkę jaglaną. Świetnie się sprawdziła do omletów ale wczoraj robiłam pizzę fit i spód się nie udał.

Gość alla12
Ja dzisiaj kupilam make kokosowa w biedronce 4 zl 0.5 kg .Śniadanie tortille z himmusem oliwkami czarnuszką obiad pierś w panierce z mąki kokosowe deser bita śmietana z mascarpone i ksylitolem

Maka kokosowe idealna do słodkich wypieków. I przepyszna. Migdalowa do r3szty, droga wiec robie ja sama, robie tak: miele w młynku do kawy migdały i mam make. Taniej wychodzi i używam ja np do chleba. Migdaly na wagę są tańsze. Innych mak nie używam. A propos alkoholu, nie pije ale można na tej diecie pić whisky, gin i wódkę z napojami zero lub light. Ale trzeba uważać bo szybko się upijamy i kac większy ;)

Gość alla12
Deser pyszny szkoda że owoców nie możemy z brzoskwiniami byłby lepszy

No brzoskwini nie ale maliny truskawki czy jagody to tak. Szkoda ze świeżych nie ma. Kupiłam sobie mrożonki i niedługo zronie może koktajl jakiś... na dzisiaj kanapki z żółtym serem na śniadanie, obiad to karczek z kiszonkami. Dzisiaj przerwa od gotowania i dojadam z wczoraj po gościach; )

A nie przepraszam w planach mam do zrobienia smalec ze skwarkami do tego mojego głęboka wiejskiego i z mężem go dokonczyc :) a jak wasze planu menu?

Gość alla12
Hej u mnie dziś hummus i sałatka colesław oboad i kolacja kurczak w sosie śmietanowo pieczarkowym wieczorem zrobię roladę szpinakowa z łososiem .dzis sie wazylam bylo 89 a jest 91 ale nie poddaje się jestem przed okresem może dlatego

Gość gośćUla
Hej Alla u mnie tez tak skacze waga ,raz 2 kg wiecej a raz mniej,jestciezko ale walcze jak nie schudne to moze chociaz nie przytyje :-) ja juz po 2 sniadankach.

Gość nati32
Cześć, wiem ze waży my się jutro, ale ja wyjeżdżam wieczorem, nie zabieram wagi ze sobą, wiec podaje dzisiejsze wyniki. Na wadze 86.4kg. Przekroczyłam swój cel i jestem bardzo zadowolona. Dziś na śniadanie muffiny a na obiad jeszcze nie wiem, chyba resztki z lodówki przed wyjazdem, może grillowania kiełbasa z majo i frytki z dyni hmmm.

Gość alla12
Nati gratulacje .A powiedzie mi czy mogę jeść fasolę bo chciałam zrobić fasolkę po bretońsku

Gość Nati32
Ja nie jem fasoli, bo w mojej diecie jest napisane żeby unikać.

Gość gość
Ja się zdecydowałam zainwestować w naturalny preparat na pasożyty ecodetoxx, na stronie www.odkrycia.medicalfakt.pl najpierw mi koleżanka podlinkowała cały artykuł o suplemencie i jako że sama miała dobre wyniki po tych tabletkach to mnie dodatkowo przekonało. Póki co jestem na początku kuracji, niewiele mogę o efektach powiedzieć.

Gość Betka54
Nati, jak zgłosiłam któryś z kolei spam, to mi pogrozili palcem, że niby za dużo zgłaszam:( Ale niektóre z reklam zajmują ponad połowę strony:( Wkurzające. Nati, jak się czujesz tyle mniejsza? Przecież to ok. 18 kg, czyli nowe ciuszki niezbędne:) Podobasz się sobie? Niesamowite w bardzo krótkim czasie Natka, przecież startowałaś w sierpniu. Ode mnie, z wielkim podziwem, uznaniem🌻

Gość nati32
Dzięki :) trochę mniej niż 18 ale i tak czuję. Brzuch mi najbardziej schudl. Lżej mi chodzić. Co do ubrań to nie miałam wiele dużych, teraz powyciagalam z szafy stare w które się nie mieściłam i w nich chodzę. Nowych narazie nie kupuje poczekam jeszcze z 10kg ;) strasznie żałuję że tyle zwlekalam z dietą, ale nic dobrze ze działamy!

Gość gośćUla
Hej ,zwazylam sie--88,2 kg,schudlam tylko 0,5 kg .Dobrze ze nie przytylam.:-) :-) :-) :-)

Gość alla12
Nati gratulacje trzymam kciuki jeszcze tylko 10 kg ka też jestem na tej diecie więc dlatego piszę menu żebyś czasem zobaczyła i napisała gdzie popełniłam błędy dziś hummus z rolada szpinakowa szpinak łosoś ser śmietankowy obiad i kolacja zapiekanka kurczak papryka pieczarki sos śmietana jajka ser żółty

Gość doroti57
Czesc Nati32.Weszlam na pierwsza strone i zobaczylam dokladnie moje rozmiary.Ostatnia strona wprawila mnie w podziw-18kg mniej !!! i to od sierpnia????Siadam zaraz do uwaznej lektury-przeczytam wszystko .Zmotywowalas mnie dziewczyno.

Ala ok będę zaglądał. Dzisiejsze menu wygląda super :) fasolki po bretonsku bym nie robiła. U mnie śniadanie to muffiny dyniowe kokosowe z kawą z mlekiem i śmietanka. A obiad u teściowej, zjem rosół bez makaronu i drugie danie bez ziemniaków ale duzo miesa, dodam majo i ser żółty. Porcja będzie duża. Przekąska to co zwykle a to kabanosik a to ser pleśniowy. Dziękuję bardzo za komplementy i zapraszam do dietawania. Jestem na diecie wysokotluszczowa i maloweglowodanowej. Na początku kombinowalam z dwa tyg aż znalazłam coś dla siebie i tego się trzymam teraz. Nie schudlam j3szcze 18kg ale mam nadzieje ze wkrótce to nastąpi :)

Gość gośćUla
Nati gratuluję :-) au mnie jest cos nie tak bo taka sama diete stosowalam od marca zeszlego roku i schudlam w 7 miesiecy ok 25 kg lecialo extra .wyszlam z wagi wtedy 107,8 kg .utrzymalam wage 82 kgprzez cala zime,i wiosne a latem tego roku przytylam z osiem kg.A teraz nie wiem cosie stalo ze prawie nie dziala na mnie ta dieta :-[:-[

Gość Betka54
Witam Was kobietki:) Zaraz biegnę gotować. Dzisiaj muszę zrobić kurczaczka i mięsko mielone, placuszki z cukinii i muffiny kremowe. Mięso mielone zrobię z bakłażanem. Kurczaka z sosem serowym:) Tylko baaardzo mi się nie chce stać przy kuchni po tym dzisiejszym chodzeniu. Pozdrawiam i trzymajcie tak dalej:)

Gość gośćUla
Nati gratuluję :-) au mnie jest cos nie tak bo taka sama diete stosowalam od marca zeszlego roku i schudlam w 7 miesiecy ok 25 kg lecialo extra .wyszlam z wagi wtedy 107,8 kg .utrzymalam wage 82 kgprzez cala zime,i wiosne a latem tego roku przytylam z osiem kg.A teraz nie wiem cosie stalo ze prawie nie dziala na mnie ta dieta :-[:-[

Gość gośćUla
Dziewczyny ratujcie! :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gośćUla
Dziewczyny ratujcie! :-) :-) :-) :-) :-)

Betka u mnie jutro cukinia z mięsem mielonym z serem żółtym a'la zapiekanki, pewnie coś podobnego do twojego bakłażana. A w piątek pierś ze szpinakiem i serem zawinięta w plastry boczku (życzenie męża). Rozumiem, mi by się dzisiaj też nie chciało stać w kuchni, jestem tak zmęczona. Ula mam nadzieję, że coś ruszy, nie wiem co poradzić. Nie znam twojej diety. Może zmień, poszukaj coś dla siebie.

Gość gośćUla
Hej ,dzisiaj ni mam nie jesc do 12 tej bo mam miec tomografie ,pewnie przez problemy zdrowotne mam problem ze schudnieciem.