Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati32

30,40kg w dół. Zaczynamy.

Polecane posty

Gość gośćUla
Witam wszystkich ,u mnie ok.walcze sama ze sobą , szczególnie wieczorami.Moj plan na dzisiaj ,trzymac sie godzin,jesc o polowe mniej ,slodyczy zero .Wkurza mnie moja waga ,plakac sie chce.

Gość gość
Hej,nie ma tu nikogo? Bylam wczoraj na basenie ,dzisiaj tez idę.Zrobilam dzis salatke z kurczakiem wyszla pyszna....macie jakies przepisy na fajne salatki niskokaloryczne?

Gość Betka54
Jakobina, ale czujesz jakiś efekt? Luźniej w pasie? Wczoraj się jednak zmobilizowałam, upiekłam sernik z jogurtów i placki ziemniaczane;) dukanowe oczywiście. A dzisiaj kupiłam makaron konjak i gotuję pomidorówkę.

Na wadze nic nie czuje. Dostałam @ i czuję się opuchnieta. Nie wchodzę na wagę nie chce się demotywowac. Mam zapał. W tamtym roku miałam schudnąć i poniosła ogromną porażkę. Teraz mam już tego dość. Od 5 lat jestem taka gruba i wmawiam sobie ze w miesiąc tego nie zgubie choć jest to dla mnie trudne. Gdy wchodzę na wagę i nie widzę efektów wszystko psuje. Postanowiłam ważyć się w soboty i mam nadzieję że w każdy tydzień choć trochę spadnie. Nic nie zakładam będę się cieszyć z każdego grama. Kolejny rok przede mną mam nadzieję że tym razem nowy rok rozpoczne z inną waga. Oby mniejsza.

Gość mariannnaxxxl
witajcie czytałam wasze posty i pomyślałam że może tez spróbuje milionowy raz .Mam ogromną nadwagę 104kg\170cm. Próbowałam mnóstwo razy , ale spróbuje kolejny bo moje zdrowie siada, nogi puchną żołądek boli a ja się zastanawiam czemu sobie to robię?

Gość mariannnaxxxl
Moim największym problemem są słodycze chyba i po prostu duże porcje w nieregularnym czasie. Może przy Was się zmotywuję, obiecuje zaglądać codziennie . Na koniec lata mam rodzinną imprezę może będę już tam normalna, ładnie ubrana. Dziewczyny jak sobie radzicie z otyłością , obelgami, głupimi żartami?

Gość mariannnaxxxl
Tak mi źle schudnąć to moje największe marzenie

Gość gość
Natiiiii... gdzie i w jakim stanie jesteś??oczywiście błogosławionym:) ale jak ci jest i czy masz wątpliwości by jeść z niskim węglem?

Gość gośćUla
Witajcie,Nowa koleżankę tez witam .W grupie zawsze razniej.Od kilku dni pije zestaw witamin dla kobiet i zauwazylam ze nie chcei sie wogole slodkiego ,to mozliwe ze od witamin.??? Wchodze na wlasciwe tory dzisiaj sniadanko 2 jajka i pol papryki ,bede robic salatke z tunczykiem ,planuje tez ugotowac kasze gryczana ktora zjem , z surowka i malym kotlecikiem .

Gość gośćUla
Jakobina nie poddawaj sie walcz,razem razniej! :-) :-) :-)

Gość gośćUla
Witajcie,Nowa koleżankę tez witam .W grupie zawsze razniej.Od kilku dni pije zestaw witamin dla kobiet i zauwazylam ze nie chcei sie wogole slodkiego ,to mozliwe ze od witamin.??? Wchodze na wlasciwe tory dzisiaj sniadanko 2 jajka i pol papryki ,bede robic salatke z tunczykiem ,planuje tez ugotowac kasze gryczana ktora zjem , z surowka i malym kotlecikiem .

Gość nati32
Ja zrobiłam sobie bulki na śniadanie z serem żółtym i pomidorem, ale mi nie smakowały wiec zrobię sobie ze sprawdzonego przepisu na chleb wiejski na jutro. Na obiad pierś ze szpinakiem, suszone pomidory zawinieta w boczek i puree z brokuła. Drugie śniadanie do pomarańcz (zwiekszam wegle) i migdaly. Na kolacje tortilla. Dodaje warzywa lub owoce do każdego posiłku.

Nie musisz stosować drakońskich diet. Wszystko zależy od proporcji i odpowiedniego makro.

Witajcie. Dzis zaprzestaje ku radości mojego męża dietę dąbrowskiej. Wytrwalam tyle ile założyłam ale cały tydzień minął mi okropnie więc to nie sztuka być na diecie i być nieszczęśliwa. Dzis do moich warzyw dodaje białko w każdej postaci. I na śniadanie będzie banan w końcu kawa serek wiejski i papryka czerwona. Miłego dnia.

Gość Betka54
Cześć. Zważyłam się dzisiaj. Szału nie ma ale drgnęła w dół. Był dzień, że na wadze miałam już 67,70 a potem skok na 68,4:( Teraz 68 czyli nieco w dół. Poważę się teraz przez 3 dni i zobaczę, czy nie muszę wyłączyć owoców. Pozdrawiam weekendowo:)

Gość Betka54
Jakobina, gratuluję wyniku ale przede wszystkim konsekwencji i wytrwałości:)brawo TY:) Natka, jak się czujesz?

Obiad zupa brokolowa. Studia, ksiądz a potem idę na jakiś spacer bo mnie już tyle boli od siedzenia.

Hej jak wam mija weekend? Mi zawsze weekendy szły bardzo trudno a wręcz nie szły. Dzis mi dzień minął dietowo. Kotleciki mielone z indyka z Kapusta kiszona barszcz czerwony dąbrowskiej a na kolacje jogurt naturalny.

Gość Betka54
U mnie średnio. Pozwoliłam sobie na odrobinę cukru:( Zjadłam też niedozwoloną bułkę z pieczarkami. A poza tym: 2 jajka na miękko i jogurt na śniadanie, obiad pomidorowa dukanowa, kawałek filetu z kurczaka na parze, ogórek konserwowy i placuszki z otrębów, potem dukanowy sernik, galaretka bez cukru, 2 krówki własnoręcznie zrobione. I pól galaretki z kurczaka. Sporo tego ale ilości nieduże. Trochę postałam dziś przy kuchni ale sernik wyszedł mi jak nie dietetyczny:)

Nie mogłam się dziś powstrzymać. Włożyłam do wagi nowe baterie bo wczoraj mi waga skakała no i się zważyłam i 94,9kg. Jestem mega zadowolona. Betka nie mniej wyrzutów jesteśmy tylko ludźmi. Jeden dzień wpadki nie zepsuje całej twojej pracy jaką włożyłas.

Gość Nati32
Dziewczyny trzymam kciuki. Ja żyję, jem około 80-100g ww czyli podobnie do diety cukrzycowej w ciąży. Unikam cukrów. Mam problem z wodą, musze jej pić więcej. Pozdrawiam.

Gość alla12
Jakobina super oby tak dalej u mnie przez 2 tygodnie tylko 2 kg a miałam mąle wpadki ale od tego tygodnia normalnie pracuje więc będzie lepiej dostałam wyniki z renesansu ale nic nie rozumiem pójdę do lekarza to się dowiem .Może podpowiecie mi co zrobić na wypadanie włosów strasznie mi wypadają biorę biotebal i nic myślałam o drożdżach ale w kapsułkach tylko nie wiem czy na diecie kategonicznej mogę ?

Co do diety kategonicznej to ja nic nie podpowiem zupełnie jej nie rozumiem. Tabletki tego typu co biotebal trzeba brać dłuższy czas aby było widać efekty.

Gość Nati32
alla nie wiem co poradzić, mi nie wypadały. Tabletki można brać, ja brałam multiwitaminę z magnezem i swoje leki. Sprawdź czy nie ma w składzie cukru po prostu, bo w niektórych lekach jest. A nawet jak jest to bez przesady nie ma go aż tyle, a jak ci pomaga na włosy to bierz.