Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj kobiety lubiące fetysz stóp?

Polecane posty

Gość gość

Jak Wam jest podczas, gdy facet lize lub zwyczajnie bawi się waszymi stopami? Jestem kobietą. Ostatnio na imprezie, chłopak z którym się spotykam opowiadał mi ze jest fetyszysta stóp, zdziwiło mnie to. Mówił ze mam ****ardzo ładne. Nic prócz pocałunku na razie nie robiliśmy ze sobą. Boje się ale i też fascynuje mnie ten fetysz. Nie wiem jak będę się czuła podczas gdy... No właśnie. ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Toleruje u innych, ale mnie to niepodnieca.

Gość gość
ja bardzo lubie

Gość gość
Lizanie stóp delikatne jest mega, jak każde lizanie ;)

Gość gość
Domyślam się, że jest to przyjemne, dla nas, kobiet. Uważam jednak, że mogłabym czuć się z tym "niewygodnie" . Nie wiem, myslalabym chyba cały czas, że mogą mi smierdziec, że zwyczajnie są spocone. Wiadomo że to pewnie odbywa się po kąpieli, no ale mimo wszystko ;)

Gość gość
Mój facet bardzo często pięści mi stopy. Powiem Ci nawet ze lubi kiedy mam je spocone. Dbam o swoje stopy są zadbane, ale wiadomo że po dniu w pracy są "nieswieze" a mimo to podnieca się mega ;)

Gość gość
uwielbiam być u stóp kobiety, masować je całować pieścić, kupować dla niej np seksowne szpilki tfun80@go2.pl

Gość gość
Hej Chętnie się spotkam z kobietą żeby jej lizać jej stopy:) spotkanie według jej zasad jak jest chętna Pani niech pisze dobrychlopak123@onet.pl